- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.370
- 548
Ahahah keşke evlenmek o kadar kolay olsa. Ama inşallah olacak bir gün.
Haklısınız teşekkür ederimÖncelikle anneni mutlu etmek gibi bir zorunluluğun yok yerinde olsam, maddi durumum izin veriyorsa evimi de ayırırım. Kazık kadar insansın, hiç yoksan 27 28 yaşındasın, hayat senin tercihler senin, iş bulmuş tutunmuşsun kimseye bağımlı olmak beklentisini karşılamak gibi bir zorunluluğun yok
Teşekkür ederim yorumunuz için konuyu açtıktan sonra dediğim gibi kendi hatalı yönlerimi de gördümne kadar kendini ispatlamaya çalışırsan çalış annen bu duruma alışmış, milyonlar da kazansan onun dediğini yapmadığın için hep 1-0 geride olacaksın. öncelikle her şeyini anlatmamaya özen göstererek başla, o ay iş yoksa da işin yokluğunu bilmesin. yoğunuz de çok çalışıyoruz de geç. aksi takdirde söylediğin her şeyi bir bahane olarak görecek ve içten içe "benim istediğim gibi olmadığı için kazanamıyor, benim dediğimi yapmadığı için böyle" diye düşünerek hep sindirecek sizi. siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın, benim annem de böyle. dediği şeyi uygulamadıysam söylenir durur, bazen patlarım bazen susarım ama huyu böyle öğrendim artık. önemli olan sizsiniz. kimsenin onayına ihtiyacınız yok
Doğru söylüyorsunuz of inşallah her şey düzene girer düzelir teşekkür ederim yorumunuz içinbence ''bır kısım annelerın '' sorunu bak nasılda evlat yetıstırdım herkesın hayal ettıgı gıbı egıtımı,tipi,evlendıgı kısı dort dortluk ele gune karsı böbürlenebılmenın bır cesıt olusturdugu yara dıyelım
bu tarz anneler meslek yonetımı,cocugunun evlenecegı kısı yonetımı evlenırken erkek tarafına yaptıracagı masrafların yonetımı gıbı misyonlarda edınır kendısıne. bakınız o tıpte tum annelerın ortak ozellıgıdır bu :)
yanı ben hayallerımı gerceklestıremedım ıcımde kaldı cocugum yasasın dıyen anne boyle yapmaz , bende bır anneyım ıcımde kalan seylerı cocuguma kendım saglıyorum bunu begendın mı sence nasıl dıyerekonu zorlamaz gercekten hayallerını yasamasını ısteyen,strese sokmaz uzmez kırmaz dayatmalar kıyaslamalar yapmaz . o el gun ınsanlarıyla kıyas ıcınde yarıs ıcınde yasayan yapar yonetme ısını karısma meselesını.
Devlette memur tabii kiAnnen ne is yapiyor?

Bende görünce bir an aklıma bu geldi ilk defa evlen diyen gördümya bu cok tatlıydı
genelde BOŞAN derız ılk kez sanırım evlen dendı![]()