- 14 Temmuz 2011
- 101
- 11
- 68
- Konu Sahibi herhangibirisi
-
hiç hoş bir duygu değil ya yakınların hamile kaldığında yaşadıkların. biz 3 arkadaş istiyorduk. biri 3 aydır biri 5 aydır uğrasıyo bende 8 ay. 5. ayında hamile şimdi arkadaş. çok sevindim ama bu kendimi kötü hissetmeme sebep oldu. şimdi onu sık sık arayamam gibi geliyor. çünkü hamileliğinden bahsedecek bende haliyle muhabbete ortak olucam. ayy çok zor geliyor.
bugün hamile olan arkadaşım soruyor test yaptın mı sonuç ne diye. Bu sorular daha ne kadar devam edecek bakalım. Ama iyi ki kafana takma ya olur falan diye beni teselli eden arkadaşlarım da var. Ve bu forum tabi ki. Bugünde adet olmadım buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemiyorum. Umarım sonucunda sevinçli bir haber alırım.
Ayrıca cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
uzulme tatlım banada bayram boyunca aynı seylerı soledıler hamılelık yok mu olsun artık falan dıe sankı bız ıstemıoz olsun demekle oluyor allah ısterse olur ınşallh sende bende tum arkadaslarımız hamıs oluruz herkes bızımle ugrasmayı bırakır adetın kac gun gectı
bugün itibariyle 15 gün olmuş. bilmiyorum dün akşam arkadaşla muhabbet ettik. dedim işte 3 aydır düzensizleşti adetim diye tamam dedi vücudun demek ki hamileliğe hazırlanıyor dedi. onun da 3-4 ay düzensizolduktan sonra hamile kalmış. seninki de öyledir dedi. artık teselli mi etti ciddilik payı var mıdır bilmiyorum. tabi bide bünyeden bünyeye de fark var. ama umarım dediği doğrudur :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?