Ben ne zaman anne olacağım:((

herhangibirisi

bu hayatta hep güle_jackson :)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
101
11
68
:2: 8.aydaki uğraşlar da sonuç vermedi
etrafta hamile arkadaşlar çoğalıyor. onlar adına çok seviniyorum ama bu sayı çoğaldıkça daha da stres sahibi olmuyor değilim. her hamileye ne kadardır istiyordunuz diye sorup duruyorum. hani benden çoksa biraz içime su serpilecek. onlarla konuşurken belli etmemeye çalışsam da içten içe üzülüyorum,moralim bozuluyor. sorun ne onu da bilmiyoruz. kmde sorun o konuda da fikrimiz yok. 1 yılın dolmasını bekliyoruz. olmadı testler tahliller dr lar mücadeleye başlayacağız bakalım.(umarım gerek kalmaz da 1 yıl dolmadan hamile kalırım.)
forumda bu dertten muzdarip sorunları çok daha büyük olan insanlar varken belki böyle bir konu açmam hoş değil ama burda yazışmak dertleri paylaşmak insanı rahatlatıyor.
isteyen herkes umarım en kısa zamanda hamile kalır...

eşimle tanışana kadar adetlerim hep düzensizdi. ünv. yıllarında dr a gittiğimdeprolaktin bayağı yüksek çıkıyordu. biraz ilaç kullandım falan. daha sonra şu son 3 yıldır adetlerim gayet düzenli. iki defa dr a gittim geçen yıl ve bu yıl. hormonların hepsi normal değerlerinde. prolaktin de dahil. ilk gittiğim dr hormonlar ve ultrason sonucunda gebeliğe engel bişi olmadıgını söylemişti. bu yıl gittiğimde de rahim duvarı kalınlaşması vardı. ama kan testinde hamilelik saptanmadı. 1 yıl düzenli ilişki sonucunda hamile kalmazsanız gelin dedi. ama bende tüylenme falan da var. son 3 aydır da adetlerim düzensizleşmeye başladı. elbette bende 3 seferdir her gecikmeyi acaba hamile miyim diye umutlanarak geçiriyorum.
bugün adetim gecikeli 13 gün oldu. gebelik testim negatif çıktı yine. pek umutlu değilim ama belki de idrarda görünmüyordur. pztesi yine dr a gitcem galiba.
bi sorunu olmayıp da hamile kalamayan ya da geç hamile kalan arkadaşlar var mı ???

ben varım canım.sebebsiz kısırlıktı bizimki.2 sene bekledim ben mucizemi.sürekli dr kontrolündeydim.bi ara prolaktin derdiyle uğraştım sonra klomen dokundu operasyon geçirmek zorunda kaldım.2 defa rahim filmi çekildim.hastanede yattım arada bir ağrılarım oluyordu.ama hiç bir sorun yoktu.eşimde de bende de.iki negatif aşılama geldi arkasından.her hamile haberi aldığımda bende senin gibi üzülüyordum.ağlıyordum saatlerce.geceleri uyku nedir bilmiyordum.aklımdan 1 saniye bile çıkmadı.aşılamalarda negatif olunca iyice umudumu yitirdim.artık tüp bebek için hazırlıklara başlamıştık.bir ay ara verdik tedaviye ben soğan kürünü uyguladım.ve boool boool dua ettim.ve o ay kendiliğinden geldi mucizem...Allahım inşallah sanada nasip etsin.daha yenisin bu kadar takılma beni ve benim gibi senelerce uğraşanları düşün.bişey sormak istersen de yardım edebilirim.

ahh ben ne zaman olacağım acaba yada olabilecekmiyim.rabbim bu güzel duyguyu banada tattıracakmı??
sabırla bekliyor ve dua ediyorum sadece

aynı soruyu aylardır soruyorum kendime 2yıl olcak nerdeyse hala yok bebişim...iki aydır klomen ve iğne kullanıyorum ama olmayınca olmuyor işte....inşallah bir gün hepimiz oluruz ama şuanda hiç olmicakmış gibi hissediyorumsen daha yenisin cnm ama benden sana tavsiye 1 yılı geçtikten sonra gidin eşinle tüm tahlillerinizi yaptırın en azından kafan rahat olur:)

slm arkadaşım bende senin ve diğer arkadaşlar gibi bebepğim gelsin artık diyorum 9ay oldu geçen ay ağlama krizlerine girdim uyku uyyamadım psikolojim bozuldu kendimi sakinleşytirmeye çaalışıyorum sabret diyorum ....allah yardımcımız olsun

hiç hoş bir duygu değil ya yakınların hamile kaldığında yaşadıkların. biz 3 arkadaş istiyorduk. biri 3 aydır biri 5 aydır uğrasıyo bende 8 ay. 5. ayında hamile şimdi arkadaş. çok sevindim ama bu kendimi kötü hissetmeme sebep oldu. şimdi onu sık sık arayamam gibi geliyor. çünkü hamileliğinden bahsedecek bende haliyle muhabbete ortak olucam. ayy çok zor geliyor.

ahh cnm aynı durumdayım bende de var öyle kalkmış bana anlatıyor bebeğime şunları aldım şu renk beşik aldım kendime şu hamileliği aldım.tamam senin adına seviniyorum.ama içimden banane yaa diyesim geliyor yüzüne karşı.insanlarda anlayış ne gezer.
rabbim sen kimseyi darda bırakma

bugün hamile olan arkadaşım soruyor test yaptın mı sonuç ne diye. bu sorular daha ne kadar devam edecek bakalım. ama iyi ki kafana takma ya olur falan diye beni teselli eden arkadaşlarım da var. ve bu forum tabi ki. bugünde adet olmadım buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemiyorum. umarım sonucunda sevinçli bir haber alırım.

ayrıca cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

uzulme tatlım banada bayram boyunca aynı seylerı soledıler hamılelık yok mu olsun artık falan dıe sankı bız ıstemıoz olsun demekle oluyor allah ısterse olur ınşallh sende bende tum arkadaslarımız hamıs oluruz herkes bızımle ugrasmayı bırakır adetın kac gun gectı

Birinci bebegime karar verdikten 1 yil sonra hamile kaldim,ikincisine 1,5 yil icinde lutfen sabirla bekleyin,rabbim ol dedimi olmayacak hic birsey yoktur....

herkez karar verir vermez hamile kalmiyor arkadasim zamani var,lutfen moralinizi bozmadan dua ile bekleyin...

bugün itibariyle 15 gün olmuş. bilmiyorum dün akşam arkadaşla muhabbet ettik. dedim işte 3 aydır düzensizleşti adetim diye tamam dedi vücudun demek ki hamileliğe hazırlanıyor dedi. onun da 3-4 ay düzensizolduktan sonra hamile kalmış. seninki de öyledir dedi. artık teselli mi etti ciddilik payı var mıdır bilmiyorum. tabi bide bünyeden bünyeye de fark var. ama umarım dediği doğrudur :9

selam bende yazdıklarınızı okudum ve katılmak istedim. Allah kul diğer kulu için dua ederse kabul edermiş. bende sizler için dua ediyorum. "Ey büyük Allahım Sen istersen hiçbirşey zor değildir. Sen ol dedinmi o hemen oluverir. ne olur Senin en güzel isimlerinle Sana yalvarıyorum. Sensin Kerim Sensin Rahim. bu arkadaşlarımada anneliği tattır. tüm sevdiklerinin hürmetine sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammedin(SAV) yüzü suyu hürmetine onlara sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar ver. onları bundan mahrum etme. en kısa zamanda hamile olmalarını ve hayırlı doğumlar geçirmelerini sağla.her zaman olduğu gibi şimdide Sana muhtacız. Allahım dualarımızı kabul eyle. AMİN"

arkadaşım ayrıca adet düzensizliklerinde rahim kendini bebeğe hazırlıyormuş diye bende duymuştum. İnşallah tez zamanda hamile haberini alırız.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben de sizin gibi bekleyip acaba hiç olmayacakmı diye korkanlardandım.çok şükürki 16 ayın sonunda mübarek ramazan ayında bana da nasip oldu bu güzel duygu.inanmaktan hiç vazgeçmeyin eğer nasip olduysa annelik mutlaka birgün olacak.yaşadığımız her günün bir sınav olduğunu unutmayın ben de hamile haberi aldığımda saatlerce ağladığımı biliyorum ama bu kendimi yıpratmaktan başka birşeye yaramadı.stres de çok etkiliyor malesef ben çok takıntılıyım ama bu ay tedavi olmayı bile oruç tutuyorum ya ilaçları düzenli kullanamam zaten çok fazla deneyemeyiz diye reddettim ve gerçekten biz bebek için uğraşmadık bu ay ve şükürler olsunki kendiliğinden geldi.düşünmedim oldu diye okuyordum burda nasıl düşünmeyeceksinki derdim evet ben yine düşündüm ama eşimle birlikteliklerimizin hepsi hesap dışında ve sadece kendimiz içindi hatta o kadar az birlikte oldukki tam olarak hangisinde hamile kaldım hangi gündü hiç hatırlamıyorum.allahım en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip etsin beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum yine de şükür halime çünkü senelerce bekleyenler var.

hala adet olmadım. testler de nagtif çııkıyo. acaba yarın dr a mı gitsem hem kan testi de yaptırmış olurum. ama hep aynı şey oluyor. ultrasonda pek bişi sölemiyolar. hormon tahlilleri de normal çıkıyo. farlutal veriyolar adet oluyorum. olay bu kadar. tam tetkikli bi muayene de 1 yılı geçsin diyoruz ama zaten burda da dr hastane falan pek yok. özel zaten yok. paramız olsa dahi gidecek özel hastane yok yane

10 temmuzda evlendim ben.evlenmeden önce 1-5 temmuz arası adetim oldu sonra 13nde eşimle ilişki durumu kesin olarak gerçekleşti.ondan beri adet görmüyotum.vücudumda ve psikolojimde tuhaf ve bariz değişiklikler var.bi kaç kez idrar tahlili yaptım test ile sonuç alamadım.kan tahlili yaptırdım doktorla birebir görüşemedim hemşire "gebesiniz ayrıntılı bilgi için haftaya doktoru görün" dedi ve araya bayram tatili girmişti.ilk mesai günü yani bugün gittim doktorlar izinde.bilgi alamadım (( aile hekimine tahlil sonucunu gösterdim "hamilesiniz yada değilsiniz diyemiyorum değerleriniz muallak geldi bana" diyo.bende üzüldüm şimdi biz eşimle ailemle 9 gündür hamileyim sanarak geçirdik bayramı.ya değilsem (( şu değerlerle ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olabilecek (

canım hiç üzülme inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın ama teknoloji o kadar çok geliştiki tüp bebek tedavisi o kadar yaygın ki şu zamanda olmadı ona başvurursun ama üzülme psikolojin çok önemli ii düşün ii olsun....

Hanımlar bence bu konuyu çok üzerine gitmeyin.Kontrollerinizi vs olun tabiki ama stres yaptıkca sanki olmuyor.Bir kaç yerde yazdım ama gene yazayım:Ablamın kayınvalidesi 7 sene olmamış.sonra 4 tane olmuş.İnş sizinde olacak sıra sıra sevicez burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…