...............ben ne zaman anne olacağım.................

cglynnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
1.060
46
113
Isparta
Ben ne zaman anne olacağım acaba olabilecek miyim?:44::44::44:
Aklımdan hiç çıkmıyor bu sorular...etrafımdan birinin hamilelik haberini duyduğumda..
hamile birini gördüğümde içerim acıyor....insanın içi acır mı ?acıyor işte.....
ama herşeye rağmen inancım tam hep dua ediyorum sadece kendim için değil..
benim durumumda olan bütün kardeşlerim için........
burada olmak, sohbet etmek derdimi hafifletiyor...
Biliyorum benim yaşadığım duyguları yaşayan arkadaşlar çok burda.....
gelin sohbet edelim birbirimizin dertlerine ortak olalım..
dertler paylaşıldıkça küçülürmüş...
dertlerimizi küçültüp yok edelimmm....................:13::13:

Canim bu forumdaki cogu kadinin hayali bu yalniz d3gilsin.rabbim biran once saglikli hayirli evlat versin hepimize

söylediklerinin yaşadıklarının hepsini 3 yıldır harfiyen yaşadım biliyorum canım..üstelik ben ebeyim..bir 289 çocucugum var 56 bebegim var 58 gebem var..hergün gözümün önündeler...o kadar acı çektim ki...belki gözümün önünde olmasalr böyle olmazdı...
2 ay önce meryem suresine başladım...41 gün okundu çok şükür..ve ondan sonra fark ettimki sanki sihirli bir deynek değdi bana..her saat başı ağlamaz her diziye ağlamaz bebeklerime aşı yaparken ağlamaz oldum...yani demek istediğim şu inanarak dualara başladığın zaman gerçekten dayanma gücün artıyor bunu yürekten söylüyorum..biz her zaman burdayız..inşallah hepimiz anne olacaz allahın izniyle bak gör..

senin durumunda çok zormuş...
ben de inanıyorum inancın tam olduktan sonra dayanma gücün daha bir artıyor....biliyorsun ki buda bizim sınavımız...
senin bir sorun varmıydı yoksa sebepsiz mi...........

senin durumunda çok zormuş...
ben de inanıyorum inancın tam olduktan sonra dayanma gücün daha bir artıyor....biliyorsun ki buda bizim sınavımız...
senin bir sorun varmıydı yoksa sebepsiz mi...........

fsh yüksekliği sonucu erken menopoz 26 yaşındayım şuan...yumurtlamam olmuyor fsh yüksek olduğu için tüp bebekte olmuyor...
düşmesini bekliyoruz.düşürecek ilaçta yok..
eşim yeni ikna oldu tüp bebeğe ama benim fsh tavan yaptı şuan tüp bebekte olmuyor..düşerse deneyecek dr.um..
fsh 15 anltında olması gerekiyor tüp bebek için benim 89 a kadar çıktı
senin neyin var?

Bazen öyle umutsuzluğa düşüyorum ki sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. Bazen de hayaller içinde buluyorum kendimi. Bebek mevlüdünü tüm detaylarıyla düşünüyorum falan...
7 yıllık evliyim. Bu kadar nasıl dayandım bilmiyorum.
Ama öyle bir illet ki bu pes etmek bize lüks, yıkıldığımız yerde yeniden ayağa kalkmak zorundayız.
Çalıştığım okulda bir sürü hamile arkadaşım var.
Çevremde yeni doğum yapmış ya da hamile olan çok insan var.
Kıskanmıyorum onları ama içim acıyor. Zaman zaman isyanın eşiğinden dönüyorum sonra sınav bu diyorum.
Daha martta olumsuz tüp bebek denemem oldu. Şuan dondurulmuş tedavisindeyim. Eskisi gibi heyecanım yok.
O kadar hayal kurdum ve öyle ani yıkıldım ki hayal bile kurmak istemiyorum.
2 hafta içinde bu psikolojiden kurtulmam lazım. Ama ne benim ve sanıyorum ki ne de evliliğimin çok fazla gücü kalmadı.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

bu fsh düşürmeye bir ilaç yok mu? neden yükseliyor peki bir neden var mı yoksa belli değil mi? düşürmek için bitkisel bişeyler falan yok mu?:44:

ben de bilmiyorum neyimm var kaç tane doktora göründüm sebep yok dediler...en son aşılama olmaya karar verdim o doktorda başta bişey demedi sonra yüksek dozda ilaçla başladık tedaviye çok sayıda yumurtam gelişti sende pko var dedi çatlatma iğnesi vuramam dedi...benim moralimi alt üst etti ben de doktordan çıkış o çıkış bir daha uğramadım yanına benimle doğru düzgün ilgilenmediğini düşünüyorum...
şimdi tekrar bir doktora başladım oda tedaviye yeniden başlayalım dedi pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek ...

yalnız değilsin hepimiz aynı zorlu süreçten geçiyoruz....
aynı duyguları yaşıyoruz...
dediğin gibi arkadaşım pes etmek yok..........
hayırlısı ile hepimiz evlat sevgisini tadacağız inşallahhh.........

kızlar selam ne kadardır ugrasıyorsunuz bilmiyorum ama en coklardan biri benimdir diye düsünüyorum tam 8 yıl sonra geldi bebegim 8 yıl boyunca yasadıklarımı bir ben bir allah bilir onca test asılama ilaclar igneler ve sonuc hep kocaman bir negatif. 8 yıldan sonra ansızın cıkıp geldi bebegim 5 aylık gebeyim allah nasip ederse oglum olacak. size bir kac tavsiyem olacak 1 2 yıl deneyip olmadıgında sakın mutsuz olmayın cünbkü yıllar gectikce mutsuzluk artıo ve 6 yıldan sonra akıl almaz boyutlara ulasıo. hayattan hic zevk almıosunuz bile o yüzden cok bunaldım 2 yıldır denedik olmuo bıktım tükendim vs laflarını kullanmayın lütfen ikincisi pco hastasıydım ben 43 yumurtam vardı 7 8 kg verdim hamile kalmam da büyük etkisi oldu bence kötü alıskanlgınız varsa bırakın ve ilişki takibi yapmayın adet bitimi ilişkiye girin yumurtlama günü beklemeyin ilişki sonrası yüzüstü yatmayı deneyin ben bunları yaptım ve geldi bebegim inş allah sizlere de yaşatsın

Canım hayıt tohumu testere disli aslan pençesi var düşürecek şeyler içinde. .kaynatıp içiyorum biraz düşürüyor gerçekten. .ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN....

Canım bizlere umut oldun gerçekten içim aydınlandı vallaha...SAĞLIKLI KUCAGINA ALIR SIN INŞALLAH CANIM BEN IM GERCEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM..DARISI TÜM ÇOCUĞU OLMAYAN KARDESLERIMIZE VE BANA INŞALLAH. .AMINNNN

İnşallah canım inşallah. Sende de pco varmış galiba. İlk gittiğin doktor belli ki çok uğraşmak istememiş.
İyi doktorlarda bizim hastalığımızda olumlu sonuçlar alınıyor. Bizde çok fazla yumurta birden oluşabildiği için ilaç dozu ayarlanırken kontrollü olmak gerekiyor.
Benim bu tüp bebeğimi yaptırmadan önce yarım kalan bir aşılamam var. Doktor pko olduğum için korktu en düşük dozla başlattı iğneleri. Sonuç hüsran yumurtalarım büyümedi. O risk almak istemedi korktu. Hemen bir sonraki ay başka bir doktora gittim bir önceki iğnelerimin tam 8 katı dozla başladı ama kontrollü gitti hiçbir sıkıntı da yaşamadık.
Dediğim gibi doktor çok önemli. Bu doktorun nasıl bir tedavi öneriyor peki?

Canimmmm üzme kendini ne olursun hepimiz aynı durumdayız inan..el birliğiyle atlatir gebe kalacağız inşallah üzme kendini ne olur..meryem süresini oku çok ferahlatiyor inan ki...

ayy ne kadar çok sevindim adınıza kucağınızada alırsınız inşallah
tedavisiz mi oldu ?
yüzüstümü yatıyordunuz hiç duymadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…