...............ben ne zaman anne olacağım.................

hoş geldin canım.. olur Allah ın izniyle 2 sene olmuş bak daha...
ben evleneli 5 yıl oldu ...
sabır etmekten başka çaremiz yok...
birbirimize hep destek tam destek...

hosbuldum canimmm inşallah olur. Rabbim daha fazla bekletmeden ol desin olsun bebislerimiz... Beni burasi öyle rahatlatiyor ki en yakinimdakiyle paylasamadigim duygularimi burada çok rahat bi şekilde paylaşabiliyorum..

hosbuldum canimmm inşallah olur. Rabbim daha fazla bekletmeden ol desin olsun bebislerimiz... Beni burasi öyle rahatlatiyor ki en yakinimdakiyle paylasamadigim duygularimi burada çok rahat bi şekilde paylaşabiliyorum..

aynı şekilde katılıyorum bu durumları herkesle rahat rahat konuşamıyoruz...sıkılıyorum kendimi ezik hissediyorum... ama burda çok rahat konuşabiliyorum...

aynı şekilde katılıyorum bu durumları herkesle rahat rahat konuşamıyoruz...sıkılıyorum kendimi ezik hissediyorum... ama burda çok rahat konuşabiliyorum...

Evet canim aynen bende kendimi çok ama çok ezik hissediyorum..
Olur canım olur merak etme. İğnelerle kolay büyüyor. Bi aşılamayı deneyin bakalım o da olmazsa tüp yaparsınız. Eşinde bi sorun yok di mi

Canim yumurta nasil çatlar bi bilgin var mi yardimci olur musun banada

Evet canim aynen bende kendimi çok ama çok ezik hissediyorum..

Canim yumurta nasil çatlar bi bilgin var mi yardimci olur musun banada

Kelin ilacı olsa misali :)) Canım benim 7 yılda bildiğim kadarıyla kendiliğinden sadece bir kere çatladı.
Ondan da çok emin değilim tahmin sadece. O ay bal çörek otu tarçın yapmıştım.
Diğer hepsi Çatlatma iğnesiyle oldu. Saraçoğlunun incir kürü çatlatıyor galiba ama emin değilim. Sen tedavi oluyor musun yoksa kendiliğinden olmasını mı bekliyorsun?

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebiş için çok çabaladım 3 aşılama lapraskopi ve rahim filmi çektirdim çok zor zamanların oldu heleki son aşılama yaparken yan odada hamile bi bayanın kontrolü vardı kalp atışını duydum çok ağladım orada neyse konuya geleyim bana doktorun son aşılamadan sonra tüp bebek için randevu vermişti o süre içersinde de bir arkadaşım ( oda 4. Yılında hamile kaldı) ben kasık çektirdim o ay hamile kaldım sende denesene dedi bende yok canım olmaz öyle şey falan dedim neyse zorla beni götürdü ve inanmazsınız bende o ay hamile kaldım tesadüf dedim ama bir arkadaşım daha var onunda 8 yıldır çocuğu olmuyor geçen ayda onu götürdük ve oda hamile 3 gün önce öğrendik yani demem o ki herşeyi deniyoruz bunuda bi deneyin derim

:) tedavi oluyorum canim.. Benim catlatma ignesiyle bile catlamadi büyüdü 35.4 mm oldu dun Enson öyleydi bugün ne oldu bilmiyorum :) bal çörekotutarcin karisimini bende yaptim kkullanıyorum hala da incir kuru yapmiyorum ama sürekli elimde kuru incir yiyorum

Benim de bi arkadasim kaynvalidesinden ogrenmis

Gecen ay sürekli gel dedi gitmedim hata mi ettim adetliyken yaptirmistin değil mi ?[/quote]

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah allah e niye çatlamadı hain doktor ne dedi? Olsun o da incir kürü sayılır yemeye devam et sen :) Senin rahatsızlığın ne yazdın belki ama farketmedim.

Allah allah e niye çatlamadı hain doktor ne dedi? Olsun o da incir kürü sayılır yemeye devam et sen :) Senin rahatsızlığın ne yazdın belki ama farketmedim.

Bilemedim... Dun gittiğimde bu saatten sonra catlasada kaliteli bi yumurta olmaktan cikti dedi.. Ümitler bi sonraki aya kaldi.. Catlatma iğnesi olarak ne kullanıyordun bu arada bana ovitrelle verdi .. Bana bi doktor pko demişti hormonlarim normal cikmasina rağmen 8 kilo verdim şimdiki doktorun hic PKo dan bahsetmedi yumurtalarim tembel benim buyumuyor buyusede iste boyle catlatma ignesine rağmen catlamiyor.....

Benim de bi arkadasim kaynvalidesinden ogrenmis

Gecen ay sürekli gel dedi gitmedim hata mi ettim adetliyken yaptirmistin değil mi ?

adetimin bittiği gün aç karna ve kesinlikle ilişki olmadan canım ben gerçekten inanmıyordum şimdi oğluşum göbüşümde deneyin derim

sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah..
ben de yaptırdım ama aynı şekilde mi bilmiyorum anlatırmısın nasıl yaptı ..
tek sefer mi yaptı bir kaç kere denedi mi?

adetimin bittiği gün aç karna ve kesinlikle ilişki olmadan canım ben gerçekten inanmıyordum şimdi oğluşum göbüşümde deneyin derim

Sen de boyle duyunca bi umitlendim ki sorma
Bana da adetliyken gel demişti bu ay adet olursam gideyim ya da cagirayim yaptirayim.. agri falan oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…