...............ben ne zaman anne olacağım.................

canım rabbim kucağına almayı nasip etsn inş.ben de pkoluyum.yüzüstü yatma niye olyo ki öyle yapın demşsnz?????

baştan başlayalım dedi önce hormon testi yapalım yumurtlamana bakalım ...aşılama yaparız olmadı tüp bebek dedi...
pko da hormon tahlilinde sonuçlar nasıl çıkıyor ben bugün yaptırdımda normal gözüküyor...
bir de ben daha önce tek bir doktora görünmedim bir kaç tane doktora gittim..
onlar nasıl bilemedi bende ki sorunu hatta bir tanesi antalyada ki tüp bebek merkezindeki bir doktordu....

Canım hayıt tohumu testere disli aslan pençesi var düşürecek şeyler içinde. .kaynatıp içiyorum biraz düşürüyor gerçekten. .ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN....

amin canım boşa çıkmayacağını düşünüyorum rabbim hepsini görüyor...

Canimmmm üzme kendini ne olursun hepimiz aynı durumdayız inan..el birliğiyle atlatir gebe kalacağız inşallah üzme kendini ne olur..meryem süresini oku çok ferahlatiyor inan ki...

Sen de bilirsin tatlım üzülmemek pek elde değil ama napalım atlatacağız bir şekilde. Hele benim transferime çok az kalmışken şu depresif halimden kurtulmam lazım biran önce. Meryem suresini aşılama dönemimde 41 gün okumuştum. Nasip değilmiş vakti değilmiş. Bir de beni kenzül arş duası, İnşirah ve duha sureleri çok. rahatlatıyor. Yer gök dua ile demekki zamanı gelmemiş.

inşallahhhhhhh rabbim hepimiz gönlündekini hakkimizda hayirli etsin inşallah
hoş geldin canım benim.....
inşallah hayal olmayacak..
hayallerimiz gerçeğe dönüşecek...
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurtmazmış...

Başlaması gerektiği gibi başlamış. Hormon tahlillerinde fsh ve lh arasında dengesizlik olur hatta lh biraz yüksek çıkar bildiğim kadarıyla. Valla canım bilemedim ki nasıl göremediler. Ama şunu söyleyeyim sana bundan önceki doktorum ultrasonda bakarken dedi ki polikistik görüntü yok. Şok oldum. Sadece karnımdan bakmıştı. Alttan muayenede o kadar belirgin ki yumurtalıklardaki polikistik görüntü. Sana eski doktorların hormon tahlili yapmamışlar mıydı?

ayy ne kadar çok sevindim adınıza kucağınızada alırsınız inşallah
tedavisiz mi oldu ?
yüzüstümü yatıyordunuz hiç duymadım....

evet canım tedavisiz oldu ben 2 ayda bir adet oluyordum neredeyse 40 gün gecikmişti adetim ve ben test yapmamıstım artık o kadar umutsuzdum ki dedim heralde erken menepoza giriyorum tabi bu arada midem bulanıo basım dönüo psikolojik diyorum meger bebekmiş en son bi test yapayım dedim kopkoyu bir kırmızı hemen doktora gittim 14 subattı 10 haftalıktı bebegim kalbinin atısını duydum gördük oynuodu şokların şokkuydu bizim icin aglamaktan helak oldum o gün rabbimin mucizesi gelmişti bana allah sizlere de yaşatsın evet cnm yüzüstü yattım söylenenlerin aksine yılalrca ayaklarımı kaldırdım belime yastık koydum sonra bir teyzemiz dedi yüzüstü yat die ve o ay hamile kalmışım pco illet bi hastalık 43 yumurtayla ugrastım igne vuruluyordum büyüsünler die hepsi birden büyümeye kalkıyordu haddiiii tedavi iptal oluyordu cok zor günlerdi ama gecti gitti allaha şükür

yapıldı yapılmaz mı herşey normaldi alttan da kaç kere muayene oldum benim de kafam karıştı...
bu gittiğim doktorum ne derse inanacağım artık bakalım...
bu pko sonradan olan bişey değil diyede duydum kalıtımsal bir sendrommuş kafam karışık anlayacağın...
oladabilir ben olmaz demiyorum...ama daha öncekilerin bilememsi kafamı karıştırdı...

rabbim hayırlısıyla bize de mucizemizi göndersin......
çok umut oldun bize çok sağol..........

Evet malesef bu illet genetik. Peki LH ve FSH değerlerin nasıl hatırlıyor musun? İstersen için rahat etsin teşhisin doğruluğundan emin olmak için başka bir doktora da görün? Ama tavsiyem emin olduktan sonra çok doktor değiştirme. Çünkü doktor bizi tanıyana kadar zaman geçiyor doğru tedavi yöntemini bulana kadar?

zaten bu gittiğim doktora devam etmeyi düşünüyorum..
hatırlamıyorum ama nasıl oluyor demiştin hangisi hangisinden yüksek oluyor..

Bende sizin gibi bebeğimi bekliyorum içim öyle aciyor ki moralim öyle bozuk ki .. Yine de bugunlerimize şükürler olsun... Bende bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandim ama yumurtam catlamadi yumurtam ya buyumuyor ya da buyuse catlamiyor neredeyse 2 sene olacak evleneli... Bi dusugum var kimyasal gebelik.. Başkada olmadi .. Rabbim bizleri evlat kokusuna hasret birakmasin iinşallah...

hoş geldin canım.. olur Allah ın izniyle 2 sene olmuş bak daha...
ben evleneli 5 yıl oldu ...
sabır etmekten başka çaremiz yok...
birbirimize hep destek tam destek...

bugün yaptırdım ben testi yeni fsh 4,83 lh5,79

Ya fark çok değil aslında ama bu pko belirtisi bildiğim kadarıyla.
hayıt tohumunun yanlış hatırlamıyorsam lhı düşürdüğünü duymuştum ama sen yine de bi bak.
Klomen tedavisiyle olmazsa iğnelerle halleder doktorun ya. Düşün benim lh 20ydi doğru iğnelerle 18 tane yumurtam toplandı.
İnşallah onlara gerek bile kalmaz bi bakmışsın kendiliğinden gelmiş meleğin.

onuda kullandım 3 ay nasip olmadı mı olmuyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…