iyiyim hamd olsun daha sonuç almadım... yarın test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum...adet olacam sanırımağrılarım var... sizlerede umut olmak isterdim ama
Cnm kusura bakma ist. Gıtmiştim giremedim nete.internetten araştırdım özellikle erkeklerde etkiliymiş ama bayanlardada yumurta geliştirme ve büyütmedede etkili oluyomuş hem suyunu aldım hemde cayını kullanıyom çakşır suyu günde iki kez yarım çay bardağı içiliyo çayıda yine gunde ıkı bardak içiyon rabbim hayırlısını nasip etsin inş cümlemize.İnşallah canim benim.. Caksir otunu ilk defa senden duyuyorum neye iyi geliyor nasil hazirliyorsun. Sende nasil uyguladigini yazarsjn bir de internetten de arastirir bakarim.
Cnm kusura bakma ist. Gıtmiştim giremedim nete.internetten araştırdım özellikle erkeklerde etkiliymiş ama bayanlardada yumurta geliştirme ve büyütmedede etkili oluyomuş hem suyunu aldım hemde cayını kullanıyom çakşır suyu günde iki kez yarım çay bardağı içiliyo çayıda yine gunde ıkı bardak içiyon rabbim hayırlısını nasip etsin inş cümlemize.İnşallah canim benim.. Caksir otunu ilk defa senden duyuyorum neye iyi geliyor nasil hazirliyorsun. Sende nasil uyguladigini yazarsjn bir de internetten de arastirir bakarim.
Estf. Canim cayini marketlerde bulabilir miyim acaba ?? Tesekkur ederim tam da benim derdime deva olacak bi ot..gerçi simdi yumurtaları klomenle buyutebildik te catlatamiyoruz iğneye ragmennnCnm kusura bakma ist. Gıtmiştim giremedim nete.internetten araştırdım özellikle erkeklerde etkiliymiş ama bayanlardada yumurta geliştirme ve büyütmedede etkili oluyomuş hem suyunu aldım hemde cayını kullanıyom çakşır suyu günde iki kez yarım çay bardağı içiliyo çayıda yine gunde ıkı bardak içiyon rabbim hayırlısını nasip etsin inş cümlemize.
valla bende aynı durumu defalarca yaşadıom bi türlü çatlamıyo bi de bunu deneyelim dedim inş şifa olur marketleri bilmiyom canım bizim burda nurs lokman hekim diye bi yer var ordan alıyom ben rabbim şifa etsin inş. en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.Estf. Canim cayini marketlerde bulabilir miyim acaba ?? Tesekkur ederim tam da benim derdime deva olacak bi ot..gerçi simdi yumurtaları klomenle buyutebildik te catlatamiyoruz iğneye ragmennn
valla bende aynı durumu defalarca yaşadıom bi türlü çatlamıyo bi de bunu deneyelim dedim inş şifa olur marketleri bilmiyom canım bizim burda nurs lokman hekim diye bi yer var ordan alıyom ben rabbim şifa etsin inş. en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.
evet canım bi kere çatladı kimyasal gebelik oluştu o ayda sonra bi daha çatlamasıAyyy seninle problemlemimiz ayni sanirim.. Benimde catlamiyor bi turlu. Sadece buyuyor.. Hic catladigi oldumu senin ? İgnelerde fayda etmiyor bana .. İgne kullandin mi kullandiysan hangilerini kullandin.. Ben ovitrelle yi kullandim bakalim doktordan bu ay pregnyl isticem belki o fayda eder..
iyiyim hamd olsun daha sonuç almadım... yarın test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum...adet olacam sanırımağrılarım var... sizlerede umut olmak isterdim ama
evet canım bi kere çatladı kimyasal gebelik oluştu o ayda sonra bi daha çatlamasıben hem ovitrelle hemde pregnly ikisinide kullandım ama bi etkisini göremedim ikisininde.
Canım iyi aksamlar sonucun ne çıktı çok merak ettim..inşallah iyi haberler verirsin biraz umut olur bızlere. ..negatifsede hayırlısı tatlım sıkma canını. ..
ne yazık ki negatif olmadı ama yılmak yok yola devam...................
Kullan cnm bence denemekle bişey kaybetmezsinki hem kime neyin şifa olacağını bilemeyiz ki biz elimizden geleni yapalım da gerisini kurban oldugum en kısa zamanda nasip eder inşallah cok bekletmez.Anladim canim incir kuru acaba ise yarar mi ? Saracoglunun hep tavsiyesi bu bu ay baslasammi ? Pisman olirmuyum
Kullan cnm bence denemekle bişey kaybetmezsinki hem kime neyin şifa olacağını bilemeyiz ki biz elimizden geleni yapalım da gerisini kurban oldugum en kısa zamanda nasip eder inşallah cok bekletmez.
inş. adet olmazsın da bu ay bebeğine kavuşursun canımmm rabbim hayirlısını nasip etsin inş. hepimize.İnsallah canim bakalim adetimi 1 guncuk gecti adet olacakmisim gibi sancilarim var bakalim artik hayirlisi...
kimse yok mu sadece ben miyim ya......:26::26::26::26:
inş. adet olmazsın da bu ay bebeğine kavuşursun canımmm rabbim hayirlısını nasip etsin inş. hepimize.
cnm idrar tahilli mi yaptırdın yanıltıcı olabilyor kanda baktırsan keşke..benimde 3 gündür geçiyo ama polikistik over oldugu için gecikmelerim normal ben acaba adet söktürücü içsemmi diye düşüğnüyom bi an önce aşılama için sabırsızlanıyomAhh keske canim benim ama bugun test yaptim ve koskoca negatifi gordum.. Akintimda beyaz beyaz var sanirim adet olucam oyle gorunuyor... Ama insallah hamileyimdir .. Rabbim bize tez zamanda evlatlarimizi gondersin insallahhh
cnm idrar tahilli mi yaptırdın yanıltıcı olabilyor kanda baktırsan keşke..benimde 3 gündür geçiyo ama polikistik over oldugu için gecikmelerim normal ben acaba adet söktürücü içsemmi diye düşüğnüyom bi an önce aşılama için sabırsızlanıyom
cnm idrar tahilli mi yaptırdın yanıltıcı olabilyor kanda baktırsan keşke..benimde 3 gündür geçiyo ama polikistik over oldugu için gecikmelerim normal ben acaba adet söktürücü içsemmi diye düşüğnüyom bi an önce aşılama için sabırsızlanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?