• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...............ben ne zaman anne olacağım.................

baya olmuş canım rabbm kavuşturur inşallah bir an önce. soğan kürü uygula canım o baya etkili oluyormuş bendede vardı ama2 defa yaptım ayrı ayrı 7 şer gün şuan hiç kalmamış. benmde eşimde az bir sıkıntı varmış 2 aya çözeriz dedi doktor ama bilmiyorum artık

daha önce 11 gün yapmıştım soğan kürünü sonra bıraktım...
şimdi tekrar başladım 7. günümdeyim 15 güne tamamlayacağım bakalım nasip...
en kısa zamanda sorunun çözülür inşallah...
evlat hasreti çekmek çok zor..
ama rabbim sabrını veriyor..
bazen düşünüyorum nasıl sabrediyorum diye ama sabrediliyor işte...
beklemekten başka çare yok
sabır ,dua, tevekkül...............

daha önce 11 gün yapmıştım soğan kürünü sonra bıraktım...
şimdi tekrar başladım 7. günümdeyim 15 güne tamamlayacağım bakalım nasip...
en kısa zamanda sorunun çözülür inşallah...
evlat hasreti çekmek çok zor..
ama rabbim sabrını veriyor..
bazen düşünüyorum nasıl sabrediyorum diye ama sabrediliyor işte...
beklemekten başka çare yok
sabır ,dua, tevekkül...............

başka seçeneğimizde yok zaten canım. Allah a inanıp ona sığıyoruz sadece. bende şuan görünen bir sorun yok eşimin sorunuda 3 aylık bir tedavinin ardından ortadan kalkacak Allah ın izniyle. ben çok üzülüyorum elimde olmuyor çoğu zaman ağlamaktan alamıyorum kendimi o kadar büyük bir boşluk ki bu. anlatılmaz sadece bilen anlar

başka seçeneğimizde yok zaten canım. Allah a inanıp ona sığıyoruz sadece. bende şuan görünen bir sorun yok eşimin sorunuda 3 aylık bir tedavinin ardından ortadan kalkacak Allah ın izniyle. ben çok üzülüyorum elimde olmuyor çoğu zaman ağlamaktan alamıyorum kendimi o kadar büyük bir boşluk ki bu. anlatılmaz sadece bilen anlar

evet canım çeken biliyor çekmeyen anlıyorum desede anlayamaz içimizde ne fırtınalar koptuğunu.... doktora gitmekte çok zor geliyor bana elimde olmadan kendimi çok kötü hissediyorum alttan muayene olayında.... çok moralim bozuk......:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14:

evet canım çeken biliyor çekmeyen anlıyorum desede anlayamaz içimizde ne fırtınalar koptuğunu.... doktora gitmekte çok zor geliyor bana elimde olmadan kendimi çok kötü hissediyorum alttan muayene olayında.... çok moralim bozuk......:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14:

Aynen canım şükür ki ben öyle muayene etmeyen bir doktor buldum normal ultrason kullanıyor sağolsun. ama ben yinede hastaneye gitmekten oraya gidipte karnı kocaman kadınlara imrenerek bakmaktan hastanede çınlayan bebek seslerinden nefret ediyorum :((((((( ben zaten hastaneye gidene kadar rahat oluyorum gidince çöküyorum resmen

yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.

Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummm:14: umarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????[/QUOTE]
Canım bugun doktora gittim aşılama işleminden önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıp yapılıyormuş çatlamadıysa ona göre tedavi veriliyormuş ilaçın dozu ona göre ayarlanıyormuş dediğine göre eğer yumurta çatlamıyorsa iğne ya erken yada geç yapılmıştır cook iyi ayarlamak gerekiyor dedi

Aynen canım şükür ki ben öyle muayene etmeyen bir doktor buldum normal ultrason kullanıyor sağolsun. ama ben yinede hastaneye gitmekten oraya gidipte karnı kocaman kadınlara imrenerek bakmaktan hastanede çınlayan bebek seslerinden nefret ediyorum :((((((( ben zaten hastaneye gidene kadar rahat oluyorum gidince çöküyorum resmen

iyiymiş senin doktor kaç tane doktora gittiysem muayene şekli aynıydı etrafımdan duyduğum kadarıyla hep alttan muayene ediyorlar senin doktor istisna herhalde....

canım geçen cuma okuyamadım ama bu cuma okuyacam çok rahatsızdım sana haber vermek istedim kendine dikkat et bitince tekrar haber vericem
Canimmm unutmadigin için Allah razi olsun... Okursan çok sevinirim ... Tesekkur ederim haberini beklicem Allahin izniyle inşallaholur artik :( :43:
Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummm:14: umarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????
Canım bugun doktora gittim aşılama işleminden önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıp yapılıyormuş çatlamadıysa ona göre tedavi veriliyormuş ilaçın dozu ona göre ayarlanıyormuş dediğine göre eğer yumurta çatlamıyorsa iğne ya erken yada geç yapılmıştır cook iyi ayarlamak gerekiyor dedi[/QUOTE]
Yani benim doktorum yanlis zaman seçti öyle mi :47: :47: çok kizdim simdi...
Asilama sansimiz bile yokkkk... Öyle üzülüyorum ki resmen kahroluyorummm kahroluyorum......

canım bende 2 gun sonra baslıcam soğan kürüne ilk kez yapıcam. inş en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruzz

bende gecen ay klomen kullandım sadece 1 ay yumrta takıbım yapldı doktor buyumuş normal dedı sonra çatladıgınıda söledı ama gebe kalmadım bu ayda gıtmedım yanı tedavıyı baslamasıyla bıtrdım :(

iyiymiş senin doktor kaç tane doktora gittiysem muayene şekli aynıydı etrafımdan duyduğum kadarıyla hep alttan muayene ediyorlar senin doktor istisna herhalde....

kadın doğum hastanesine gidiyorum canım oradaki hiç bir doktor öyle bakmıyor şükür ki. yoksa her ay 2 defa buna dayanamazdım bırakırdım heralde gitmeyi.

Canimmm unutmadigin için Allah razi olsun... Okursan çok sevinirim ... Tesekkur ederim haberini beklicem Allahin izniyle inşallaholur artik :( :43:

Canım bugun doktora gittim aşılama işleminden önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıp yapılıyormuş çatlamadıysa ona göre tedavi veriliyormuş ilaçın dozu ona göre ayarlanıyormuş dediğine göre eğer yumurta çatlamıyorsa iğne ya erken yada geç yapılmıştır cook iyi ayarlamak gerekiyor dedi
Asilama sansimiz bile yokkkk... Öyle üzülüyorum ki resmen kahroluyorummm kahroluyorum......[/QUOTE] ne bileyim valla canım hepsi kendini savunuyo utanmasalar diyecekler hata sizde yani o boyuta geldik artık :( dikkatli bi takiple aşılama şansımız var ama doktor seçimi çook önemli ben bundan sonra üniversite hast. devam etmeyi düşünüyorum sözlü olarak görüştüm bana söylediği şuydu önemli olan ymurtayı çatlatmak değil yumurtanın çatlamasınıa neden olan şeyi bulup ortadan kaldırmak bizde bunu araştırıyoruz ve senin yumurtalıklarının direncine göre tedavini düzenliyoruz inş. hakkımızda hayırlısı olur
dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor.

amin canım....benim de cuma günü aşılamam var nasip bakalım...
rabbim sebep eylesin inşallah.......

ilk kez mi olucak canım hayırlısı olsun. kaç yumurtan var. bende eşimin durumu tedavi olunca aşılama düşünüyorum yani 2 ay sonra. inşallah olur canım ya çok dua edicem sana. hazırlı sürecini anlatır mısın aşılamanın iğne mi oldun yoksa ilaçla mı

ilk kez mi olucak canım hayırlısı olsun. kaç yumurtan var. bende eşimin durumu tedavi olunca aşılama düşünüyorum yani 2 ay sonra. inşallah olur canım ya çok dua edicem sana. hazırlı sürecini anlatır mısın aşılamanın iğne mi oldun yoksa ilaçla mı

daha önce bir kere daha deneyecektik çok sayıda yumurta gelişince çatlatma iğnesi yapmadı doktor..zaten yumurta çok olunca erkenden adet gördüm 1 ayda 2 kere adet oldum..
bu sefer aşılama diye başlamadık doktorum ilaçla yumurta takibi yapalım dedi..olmazsa gelecek ay aşılama yaparız demişti ama yumurtalarımın gelişimi iyi olunca değerlendirelim dedi...
adetimin 5. günü serephone kullanmaya başladım sabah akşam günde 2 kere..
ara ara kontrole çağırdı adetimin 14. günü gittiğim kontrolde 2 tane solda 1 tane sağda yumurtalar güzel gelişmiş aşılama dedi..
bugünden için 10 da çatlatma iğneni yap ..cuma günü sabah gel aşılama yapalım dedi...
nasip bakalım hayırlısı..
bu arada bu ay soğan kürüde yapıyorum yumurtaların güzel gelişme göstermesini birazda ona bağlıyorum..:7:
duaların için çok sağol canım...Allah razı olsun...

daha önce bir kere daha deneyecektik çok sayıda yumurta gelişince çatlatma iğnesi yapmadı doktor..zaten yumurta çok olunca erkenden adet gördüm 1 ayda 2 kere adet oldum..
bu sefer aşılama diye başlamadık doktorum ilaçla yumurta takibi yapalım dedi..olmazsa gelecek ay aşılama yaparız demişti ama yumurtalarımın gelişimi iyi olunca değerlendirelim dedi...
ara ara kontrole çağırdı adetimin 14. günü gittiğim kontrolde 2 tane solda 1 tane sağda yumurtalar güzel gelişmiş aşılama dedi..
bugünden için 10 da çatlatma iğneni yap ..cuma günü sabah gel aşılama yapalım dedi...
bu arada bu ay soğan kürüde yapıyorum yumurtaların güzel gelişme göstermesini birazda ona bağlıyorum..:7:

dua edicem sana ço canım mübarek gün yarın o da güzel olursa tohumu çok özel bir günde atılmış olacak :) hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyorum umarım kolay olur herşey ve olumlu olur tabi sonuç. aşılama süreçi daha zordur diye düşünmüştüm ama olaymış baksana. benim de serephone ile her ay 3 4 yumurtam oluşuyor belki benm de iğneye gere kalmaz ilaçla yapılır aşılamam zaten o zaman daha uygun olur fiyat buna sevndm

Slm kızlar okuduklarımda hep kendimi gördüm bizi hiç kimse anlayamaz büyütüyor sun diyorlar ben 1 yıldır uğraşıyorum pko hastasiyim 2 defa klommen + ovitrelle sonuç negatif bu ay puregon iğne yaptım kendime yumurta olussaydi ovitrelle olacaktı ama yumurta oluşmamis Dr 2 gün sonra baktı yok dedi acaba daha geç yumurta oluşur mu?

Asilama sansimiz bile yokkkk... Öyle üzülüyorum ki resmen kahroluyorummm kahroluyorum......
ne bileyim valla canım hepsi kendini savunuyo utanmasalar diyecekler hata sizde yani o boyuta geldik artık :( dikkatli bi takiple aşılama şansımız var ama doktor seçimi çook önemli ben bundan sonra üniversite hast. devam etmeyi düşünüyorum sözlü olarak görüştüm bana söylediği şuydu önemli olan ymurtayı çatlatmak değil yumurtanın çatlamasınıa neden olan şeyi bulup ortadan kaldırmak bizde bunu araştırıyoruz ve senin yumurtalıklarının direncine göre tedavini düzenliyoruz inş. hakkımızda hayırlısı olur
dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor.[/QUOTE]
Öyle canim getcrkten. Bende ne yapacagimi nereye gideceğini sasirdim.. Bugece bile nasil agladim aglaya aglaya mahvoldum bu saat oldu. Rabbim bu cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine bizlere bu ay bebeklerimizi göndersin insallah .. Benim de dun sabah kirmizilar geldi iki gün erken yarin gidicem bakalim inşallah tedaviye başlayabilir iz.. Bende doktorumla konusucam bu defa ama sürekli diğer hastada akli bakalim...
amin canım....benim de cuma günü aşılamam var nasip bakalım...
rabbim sebep eylesin inşallah.......
Canim inşallah bebisler gelir gobusune ve saglikla kucagina alirsin... Sakin kalkma asilamadan sonra eve gittikten sonra da hic bisey yapma sürekli istirahat et. İnşallah tutar ..:43::43:
Rabbim emeklerini boşacikarmasin iinşallah .. Bende yarin gidicem bakalim ya ara vericek ya da tedaviye baslicaz .. İnşallah bi sorun cikmazda tedaviye baslariz. :43: :43: :43: :43:

Back
X