• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN NE ZAMAN HAMİLEYİİM DİYEBİLECEĞİM:(

inşallah en kısa zamanda hamile kalırız canım..Senin neden olmuyo bir sebebi var mı tedavi falan mı görüyorsun?
Tedavi falan görmüyorum canım bende çikolata kisti vardı ama hamile kaldım bunun bir zararı olmadığını söyledi doktorum. şuan ben tedavi falan görmüyorum

Canım asla isyan etmiyorum..Bu benim sınavım galiba. Takmayanların oluyormuş burda okuyorum hep ama onu nasıl başardıkları hakkında bir fikrim yok.çünkü çok istediğim için her ay adetimi bekliyorum olacak mı olmayacak mı diye.nasip demekten başka yol yok galiba[/QUOTE

bizim de vaktimiz felecek uzulme canimm

kisti nasıl anladın canım peki? aslında benim de iki seferdir ilişkiden sonra aşırı derecede kasık ağrım oluyo korkuyorum bişey vardır diye.doktora iki kez gitmiştim bişey yok tertemiz dedi ama işte...
Usutmussundur agri ondandir bendede olur hep o durum.kisti tesadüfen öğrendim özel hastaneye muayene olmaya gittim boğazın agriyordu kasiklarimdaki hafif agrilarida söyledim öğrendim.ama küçüktü amelyattan kaçtım tabi 6yilin sonunda 12mm olmuş kocaman di evlenmeden önce sezaryen gibi amelyat oldum 2 yumurtaliktaki kistleri aldılar katıydı kistler yumurtaligimin birini curutmus tabiki yarısını aldılar yumurtaligimin büyük kist curutmus patlama derecesindeymis acil amelyat olmuştum sonrasında 6-7kez sıvı kistler oluştu ilaçlarla geçirdim..

Usutmussundur agri ondandir bendede olur hep o durum.kisti tesadüfen öğrendim özel hastaneye muayene olmaya gittim boğazın agriyordu kasiklarimdaki hafif agrilarida söyledim öğrendim.ama küçüktü amelyattan kaçtım tabi 6yilin sonunda 12mm olmuş kocaman di evlenmeden önce sezaryen gibi amelyat oldum 2 yumurtaliktaki kistleri aldılar katıydı kistler yumurtaligimin birini curutmus tabiki yarısını aldılar yumurtaligimin büyük kist curutmus patlama derecesindeymis acil amelyat olmuştum sonrasında 6-7kez sıvı kistler oluştu ilaçlarla geçirdim..
Icini ferah tut canım ağrılar iltihaptandir sıcak tut kendini

Gönlünüzü ferah tutun Rabbim sabredenlerle beraberdir.
Bir kıssa vardır biliyorsunuzdur belki.
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Duada ısrarcı olun ve ümitsiz olmayın. Rabbim tez zamanda hamilelik haberiyle gülümsetsin inş.yüzlerinizi..Ve isteyen herkesin inş.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Duada ısrarcı olun ve ümitsiz olmayın. Rabbim tez zamanda hamilelik haberiyle gülümsetsin inş.yüzlerinizi..Ve isteyen herkesin inş.
Hoppa

Allah:

“Bu çocuk kimindir?”

Ve Allah der ki:

evet bu hikayeyi okumuştum ve çok etkilenmiştim.Beende dua emekten hiç vazgeçmiyorum..Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize de.

İnşallah öledir canım.
zaten ben hassasım karnım sık ağrır üşütünce.ama bu ağrıyı ilk kez yaşadım korkum o yüzdendi[/QUO
Takma kafana bendede ağrılar sürekli olur ve bu yüzden dr a her sorduğumda iltihap dedi içini ferah tutHoppa biraz c vitamini ihlamur tuket ve sıcak tut kendini antibiyotik verirdi bana hep ama gebelik istiyosak:anneadayı: bu aralar ilaçlardan uzak durmaliyiz:KK20:

Valla canım açıkca sölemek gerekirse ben hiç dikkat etmiyorum ilaç içmeyeyim diye zaten olmuyo diyorum kendi kendime.Biraz dikkatetmem de lazım galiba aslında :110:

Canım inşallah tez zamanda hamile olduğunun haberini alırsın, zor bir durum bu yoldan geçmiş biri olarak olcağına inan...

Canım inşallah tez zamanda hamile olduğunun haberini alırsın, zor bir durum bu yoldan geçmiş biri olarak olcağına inan...
Bu yoldan geçmek zormuş gerçekten.Ben isteyince hemen olacak zannederek yanıldım ve beklentim katlandı bu yüzden.Bu ay da olmadı bakalım rabbim ne zaman nasip edecek.güzel dileklerin için de teşekkür ederim canım :KK25:

Ben ne zaman hamleyim diyeceğim?Ne zaman kocamın karnımı sevdiği zamanı yaşayacağım? Ne zaman bana milletin sen ne zaman doğuracaksın sorularından kurtulacağım?? Sorular sorular..şu an da bunları ağlayarak yazıyorum çünkü ne kocama çok üzüldüğümü belli edebiliyorum ne de kimseye bişey anlatabiliyorum.Sadece namazımı kılıp ağlayarak Allah'a dua edebiliyorum.O'ndan başka derdimi anlatabileceğim kimse yok... Çünkü insanların bana üzülmesini,acımasını istemiyorum anlattığımda...Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi şu anda hamile..ortamda bu konuda konuşulmasını bile istemiyorum ama bu onların mutluluğu onlardan beni düşünmelerini isteyemem ki...mutsuzum hemde çok mutsuzum....Ne olur bana dua edin...
bende aynı psikoloji içerisindeyim :( yaklaşık 6. ay oldu bırakalı ama hala tık yok. doktora gidiyorum eşimde de bende de sıkıntı yok, olmuyor demek için erken deyip gönderiyorlar. her ay ümitlenip olmadığını gördükçe kahroluyorum :KK61:

Biliyorum, sürecin içinde olmadan dışarıdan hissetmiyormuş gibi "zamanı gelince" lafını işitmek iğrenç bir duygu. Halam, biz küçükken bizi çok severdi, çocuğu gibi. 6 yahut 7 yıl çocuğu olmadı. Her zaman aklında ne zaman soruları dilinde dualar eksik olmazdı. Sonra iki tane Allah bağışlasın aslan gibi iki kuzenim dünyaya geldi bir yıl arayla. Ümitsizliğe kapılma; kocanla paylaş duygularını. Hem rahatlayacaksın, sonucunda da üzerindeki stres azalacak.

Biliyorum, sürecin içinde olmadan dışarıdan hissetmiyormuş gibi "zamanı gelince" lafını işitmek iğrenç bir duygu. Halam, biz küçükken bizi çok severdi, çocuğu gibi. 6 yahut 7 yıl çocuğu olmadı. Her zaman aklında ne zaman soruları dilinde dualar eksik olmazdı. Sonra iki tane Allah bağışlasın aslan gibi iki kuzenim dünyaya geldi bir yıl arayla. Ümitsizliğe kapılma; kocanla paylaş duygularını. Hem rahatlayacaksın, sonucunda da üzerindeki stres azalacak.

canım çok haklısın.Ama sorun eşimde olduğu için onunla duygularımı paylaşamıyorum.Çünkü üzülmesinden korkuyorum.Sanki sorumlusu oymuş gibi hisseder diye korkuyorum yani.Nasip dedim ve rabbime bıraktım.O en hayırlı ve doğru zamanda inşallah nasip edecek inanıyorum..

Back
X