- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Ablacım ben izlemedim o filmi de izlerim :) Doğrudur haklısın , görüşlerini kaydediyorum hemen. Çok ağrıma gidiyor böyle olmaları.Ah kuzum çoğu insan zaten hep böyledir,sadece sana denk geldiğini zannediyorsun o kadar,bakış açını değiştir etrafınına iyi bakmayı dene.
Bundan 20-30 sene evvel çekilmiş filmlerde bile hep aynı şeyleri görüceksin en basitinden şener şen'in namuslu filmini bi izle eğer izlemediysen,izlediysen de bi tekrar izle ve insanların nasıl olduklarını bir daha gör.
Yani bunlar yeni şeyler değil öncedende böyleydi hatta şimdi dahada beter hale geldi hepsi bu.
dindar değil canım dini dar çıkarcı tiplerArkadaşlar merhaba, ben hep aynı tipe denk geliyorum, dindar görünen ama insan kullanmaya bayılan hesapçı ve cimri adamlar geliyor çağırıyor beni nedeni nedir ? Daha doğrusu öyleydi artık hiç bir şekilde merhaba bile demiyorum.
Sizce niye bunlara denk geliyorum ?dindar değil canım dini dar çıkarcı tipler
ya emin ol tamamiyle nasip meselesi ..ama sen sen ol cimriden kaç kacabildigin kadar..birde halhareketleriyle düşünceleri uyuşmayan adamdanSizce niye bunlara denk geliyorum ?
seni neye cagiriyorlarSizce niye bunlara denk geliyorum ?
Kahve içmeye çağırıyorlar tanımak isterim düye sonra bakıyorum adam hem dini dar :) hemde cimri hesabı bana ödetiyorlarseni neye cagiriyorlar
Kahve içmeye çağırıyorlar tanımak isterim düye sonra bakıyorum adam hem dini dar :) hemde cimri hesabı bana ödetiyorlar
Aaa öyle mi doğrudur Ya valla, ama sorun şu ki bana eli açık olan denk gelmedi.İlk tanışmada kahve içelim diyen adamla hiç görüşmeyin bence özellikle bi kahve içelim diyen adamlar cimri oluyor
Valla bende nerede çapkın ve yalancı adamlar var onlara denk geliyorum hepArkadaşlar merhaba, ben hep aynı tipe denk geliyorum, dindar görünen ama insan kullanmaya bayılan hesapçı ve cimri adamlar geliyor çağırıyor beni nedeni nedir ? Daha doğrusu öyleydi artık hiç bir şekilde merhaba bile demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?