Ben neden belli bir tipe denk geliyorum ?

PortakalSevgisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
395
139
18
31
Arkadaşlar merhaba, ben hep aynı tipe denk geliyorum, dindar görünen ama insan kullanmaya bayılan hesapçı ve cimri adamlar geliyor çağırıyor beni nedeni nedir ? Daha doğrusu öyleydi artık hiç bir şekilde merhaba bile demiyorum.

Ah kuzum çoğu insan zaten hep böyledir,sadece sana denk geldiğini zannediyorsun o kadar,bakış açını değiştir etrafınına iyi bakmayı dene.
Bundan 20-30 sene evvel çekilmiş filmlerde bile hep aynı şeyleri görüceksin en basitinden şener şen'in namuslu filmini bi izle eğer izlemediysen,izlediysen de bi tekrar izle ve insanların nasıl olduklarını bir daha gör.
Yani bunlar yeni şeyler değil öncedende böyleydi hatta şimdi dahada beter hale geldi hepsi bu.

Ablacım ben izlemedim o filmi de izlerim :) Doğrudur haklısın , görüşlerini kaydediyorum hemen. Çok ağrıma gidiyor böyle olmaları.

dindar değil canım dini dar çıkarcı tipler

Bana da tam tersi hem ateist tipler denk geliyor ve depresif. Ben ateist değilim ama biraz depresifim ve sorgulamayı.cok seven bir insanım.Böyle insanları bu yüzden çekiyorum herhalde demistim.

Aslında galiba biz nasılsak o tarz insanları çekiyoruz. Mesela yalancıysak yalancıları çekiyoruz gibi .

Şu zamanda herkes dini kullanıyor zaten hep aynı denk gelmesi normal güven verebilmek için dindarmis gibi konuşup davraniyorlar oylelerine bakma sende belki dışardan zubbe gibi duran birisi aslında çok iyidir cok gördüm öyle

Valla bende nerede çapkın ve yalancı adamlar var onlara denk geliyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…