- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Okadarini bilmiyorum ama gelmedi diye ona Rest cektigimde calisiyordu ve müsterisi gelmisti cidden. Ayni yerde calistigimiz icin gördüm. Ama genel olarak ilgisinin bir cikip bir azalmasi bundan olabilir bilemiyorumHayatında baska birileri olabilir.
Yasi 44 ve asiri iskolik bir Adam. Sabahtan aksama kadar is icin kosturur.Yaş kaç ? Adamın işlerinin yoğunluğunu pozisyonunu bilmiyor muydunuz ?
EstağfurullahArkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.
Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Bile bile lades demişsiniz ya.. Eğer sizin mizacınıza tersse usulunce ayrılın. Mesela ben aşırı işkolikle yapamam.Yasi 44 ve asiri iskolik bir Adam. Sabahtan aksama kadar is icin kosturur.
Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zatenYakında bir avmnin kapısında birşeyler atıştırın.
(Covid var içeri girin demeyeceğim)
Beylere bakıp bu beyefendiden daha yakışıklı kaç bey var saymaya başlayın. Yanındaki hanımları rahatsız etmiyoruz tabi ki, gözünüzün ucuyla yarım saniye.
Sonra engelleyin.
Arada 11 yaş varmış. Birde şöyle mıymıntı erkekleri lütfen bırakın ya onlardan köyde kasaba da olmuyor. Şu an yaptığınız davranışlar onun egosunu tatmin edecek. >Ne idüğü belirsiz kendine güveni olmayan adamlar kırkına gelse aynı değişmiyor. Sizinle cidden ciddi bir ilişki düşünce emin olun adım atardı. Sizin birşey yapmanıza gerek kalmaz tereddütleriniz olmazdı. 26 yıllık deneyimle söylüyorum böyle olan adamdan arkanıza bakmadan kaçınnnn. Çünkü değişmeyecekVar bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten
9 yas canim. Ama yinede söyledigin herseyde haklisin. Bir insani hep görmek zorunda olupda unutmak cok zormus. Bu durumu ilk defa yasiyorumArada 11 yaş varmış. Birde şöyle mıymıntı erkekleri lütfen bırakın ya onlardan köyde kasaba da olmuyor. Şu an yaptığınız davranışlar onun egosunu tatmin edecek. >Ne idüğü belirsiz kendine güveni olmayan adamlar kırkına gelse aynı değişmiyor. Sizinle cidden ciddi bir ilişki düşünce emin olun adım atardı. Sizin birşey yapmanıza gerek kalmaz tereddütleriniz olmazdı. 26 yıllık deneyimle söylüyorum böyle olan adamdan arkanıza bakmadan kaçınnnn. Çünkü değişmeyecek
Napiyorlar ozaman karilariyla aralari kötü olunca ilgi gösterip, onlarla iyi olunca ilgisizmi oluyorlar?bence evlibenim bi sevgilim vardi aynen boyle ayyy ogrendimki evli dunya basima yikilmisti.
Aptal ve iradesiz değilsin karşındaki manipülatif biri. Haklıyken bile insana kendini suçlu hissettiren tiplerden. Bir soğuk bir sıcak olduğu için seni kendine bağlamış durumda sen avcı pozisyonunda olduğun için avlamaya çalışıyorsun hepsi bu. Ama lütfen bu adamın manipülasyonuna gelme. Seven adam böyle olmaz. Kendine değer ver ve o adamdan uzaklaş.Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.
Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?