- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Haklisiniz. Maalesef bu iki aylik bir olay degil benim acimdan. Ondan önce ona karsi Platonik birseyler besliyordum. Bu isi dahada zorlastiriyor. Ne yapip ne edip kalbimi bastirmam lazim.Aptal ve iradesiz değilsin karşındaki manipülatif biri. Haklıyken bile insana kendini suçlu hissettiren tiplerden. Bir soğuk bir sıcak olduğu için seni kendine bağlamış durumda sen avcı pozisyonunda olduğun için avlamaya çalışıyorsun hepsi bu. Ama lütfen bu adamın manipülasyonuna gelme. Seven adam böyle olmaz. Kendine değer ver ve o adamdan uzaklaş.
Diger konulari bilmiyorum sadece buna gore yorum yapicam.
Ben adamda bir sorun görmedim
Iliskilerin inisleri cikislari olur. Gecen hafta ruya gibi günler gecirdik bu hafta birbirimizi aksam yemeginden aksam yemegine görüyoruz, ikimiz de yorgunuz yiyip sızıyoruz gibi bisey...
44 yasinda adam, musterisi gelmis yani o an mesgul. Tam olarak ne bekliyordunuz? Lisede olsak ok okulu assin gelsin. Ama bu adam ne yapmaliydi sizce, sevgilim bekliyor sizinle ugrasamam diyip size mi gelseydi?
Yoo sahsen elimle koymus gibi buluyorumCok mu arıyosunuz bu adamları?
Ama sizin bahsettiginiz bence evlilik veya düzenli bir iliski. Biz daha en basindayiz, az veya cok ama ilginin alakanin böyle gidip gelmesi tuhaf geliyor. Baslarda erkekler özellikle heyecanli olurlar az biraz kadinin pesinden kosarlar normalde. Bir sekilde kadina deger verdigini gösterir. Bu 1 Hafta pesimden kosuyor hadi in 5 dakika göreyim seni filan birdaha ki hafta tinnnDiger konulari bilmiyorum sadece buna gore yorum yapicam.
Ben adamda bir sorun görmedim
Iliskilerin inisleri cikislari olur. Gecen hafta ruya gibi günler gecirdik bu hafta birbirimizi aksam yemeginden aksam yemegine görüyoruz, ikimiz de yorgunuz yiyip sızıyoruz gibi bisey...
44 yasinda adam, musterisi gelmis yani o an mesgul. Tam olarak ne bekliyordunuz? Lisede olsak ok okulu assin gelsin. Ama bu adam ne yapmaliydi sizce, sevgilim bekliyor sizinle ugrasamam diyip size mi gelseydi?
AyhhYoo sahsen elimle koymus gibi buluyorum
Iste zurna nin zirt dedigi yere geldik. Benim Hatam burda. Adama bukadar ayilip bayiliyorsun madem, en azindan belli etme dimi? Adama pesimden kosacak firsat birakmiyorumkiAyhhallah canınızı almasın ya alalsşsslsl
Ama diyebilecegim sey su, erkekler itilmekten kakılmaktan cok hoslanırlar bayılırlar. Avcı ruhlular bunlar av olmanız gerek. O yüzden dayanın ve agır olun derim.
Dayanabilirseniz dayanmaya özen gösterin dediğim gibi iteceksiniz bunları ittikce avlamaya calısacaklar sizi. Erkekler böyledir ne kadar burnunda dibinde bitseniz o zaman sizi iterler kendilerinden. Ve erkekleri besleyen seylerden biri de gizem ve meraktır. Gizemli olun, sağda solda görünmeyin fazla. Herseyinizi anlatmayın erkek ne kadar merak ederse pesinizde kosması o kadar olur. İliskilerde bile gizem en azından olmalı.Iste zurna nin zirt dedigi yere geldik. Benim Hatam burda. Adama bukadar ayilip bayiliyorsun madem, en azindan belli etme dimi? Adama pesimden kosacak firsat birakmiyorumki
Saplantı bu. Tedavi olun.Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.
Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Olmuyorsa zorlamayın bence.Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten
Var bacim, daha genci var, daha yakisiklisi var, daha ilgili olacak Tonla adam var ama ben bu adami görünce ki hep görmek durumundayim eteklerim tutusuyor icim giyir giyir oluyor. Iste bu yüzden aptalim zaten
O zaman instagram hesabı var mı bir dolaşın biraz detektiflik yapın, size bir telefon açmazken steakhouselarda selfie yaptığını konserlere gittiğini görünce o etekler söner merak etmeyin.
Böyle uzakta olanlar ıssız adam zannedilebiliyor. Aslında karşısındakine değil de çok zengin hayal gücündeki kahramana aşık oluyor. Biraz daha araştırın.
İlla aldatması şart değil, adamın basitçe ilgisi olmayabilir, bir sobanın karşısında yavru kedi gibi büzülüp gelsin diye mi bekleyeceksiniz?
Bu durumdan memnun musunuz?Yasi 44 ve asiri iskolik bir Adam. Sabahtan aksama kadar is icin kosturur.
Degilim ve böyle biriyle de yapamam herhaldeBu durumdan memnun musunuz?
Evet yaa cok kaba oldu Dolunayin etkisi regl hormonlari biraraya geldi ejderhaya dönüstüm resmen oda nasibini aldi maalesef. Bugün Mesaj attim ona özür diledim ve bidaha benimle konusmak istemezsen anlayisla karsilarim dedim ve aradi... kizman cok yersizdi müsteriye gitmi deseydim filan dedi. Baristikmi dedim küsmemistimki zaten dedi. Dag daga küsmüs, dagin haberi yokmus yani.Ya çok afedersiniz de "dönek" ne kadar kaba bir laf ya.
"Kırıldım, gücendim vb" gibi bir hanımefendiye yakışan şekilde konuşsaydiniz keşke.
Adam çok değer veriyor gibi gözükmese de dönek çok fena 44 yaşında birine. Yani bu adam bu konuşma şeklini kabul edecek mi?
E hadi dediniz bunu...daha ne mesaj atmasi yok artık.
Aşk değil o alışkanlık, aşk olsaydı duramazdınızArkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.
Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?