- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sehersakiye
-
Balık :)İkizler burcu musunuz? Beni tarif ettiniz sanki. Kafa boş değil, dağınık, onlarca şey var.
Bu arada ben senin gibi insanları daha çok seviyorum. Uf sürekli gülüp şaka mi yapıcaz biz ya??Ben de her zaman dinleyen taraf olmuşumdur, öneri veririm , sorunları çözerim ama assslllllaaa eğlenceli değilim çok yakın olduklarım dışında ,ben kendimi böyle kabul ettimfıtrat bu değişmiyor ki...
Benim gibilerin yanında komik insanlar çok iyi duruyo aksi halde durup halı deseni izleriz heralde karsimdakiyleBu arada ben senin gibi insanları daha çok seviyorum. Uf sürekli gülüp şaka mi yapıcaz biz ya?
Benim isim yüz hafızası sıfır sıfır sıfır30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
Ama o an biri bir şey anlatırsa, paylaşırsa can kulağıyla dinlerim.
Bu arada hızlı öğrenirim, işimi de iyi yaparım. Ama insanlarla konuşurken baya salak gibiyimHa bir de biri alınır mı, yanlış mı konuşurum diye kendimi de istemeden tutuyorum sanırım.
Siz de kendinizi bazen böyle sosyallikte yetersiz, hatta biraz da salak hissediyor musunuz? Nasıl geliştircem ben kendimi?
Ben neden böyleyim diye çoğu zaman düşünüyorum ,yalnız değilsiniz bu konuda. Genelde ailemle birlikteyken soğuk nevale modunda olurum ama kız arkadaşlarımla birlikteyken güler yüzlüyüm, çok konuşkanım. Onlar anlatır ben dinlerim. Ben anlatırım onlar dinler. Bazen aşırı enerjik hissediyorum yerimde duramıyorum. B 12 500 üzeri olmasına rağmen arkadaşlarımın anlattığı şeyi ertesi gün unutabiliyorum. Unutma sebebim de anksiyeteymiş. Bir şeyleri araştırmayı öğrenmeyi severim fakat insan ilişkilerinde pek iyi olduğum söylenemez. Asosyal yanım daha ağır basıyor. Biriyle konuşurken pot kırarım diye korkuyorum artık. İstemeden, farkında olmadan kötü bir şey diyeceğim diye strese giriyorum. Bu yüzden eskiye nazaran sessiz kalmayı tercih ediyorum. Az insan ,çok huzur. Geçen gün parka gidip hava alayım dedim. Evli kadınları, oyun oynayan, kendini yere atan tepinen çocukları izlerken enerjim çekildi resmen. Fazla insan görünce başıma ağrı giriyor.30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
Bu arada hızlı öğrenirim, işimi de iyi yaparım. Ama insanlarla konuşurken baya salak gibiyimHa bir de biri alınır mı, yanlış mı konuşurum diye kendimi de istemeden tutuyorum sanırım.
Siz de kendinizi bazen böyle sosyallikte yetersiz, hatta biraz da salak hissediyor musunuz? Nasıl geliştircem ben kendimi?
İkizler mi konuşacak bişey bulamıyorİkizler burcu musunuz? Beni tarif ettiniz sanki. Kafa boş değil, dağınık, onlarca şey var.
İkizler burcu ve dikkat problemi olan biri olarak bazen ben de böyle oluyorum kafamın boşluğundan değil tam dersi aşırı dolu ve karmaşık olduğundan.30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
Anlatırken bile gülüp şaka yapıyor gibi bir haliniz var karşıya geçen enerjiniz kesinlikle canayakın ve neşeli. Tabiki oluyor yani sizin kendinizi nasıl gördüğünüzden bağımsız dışarı yansıttığınız bir kişilik var. Bana da çok sakin olduğumu söylerler dışarıdan bakıp oysaki ben bir canavarım içten içe kendimi yer bitiririm başkalarına bişey kalmıyor galiba öyle sakin gözüküyorum hsjsdj30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
kendinizi sevin ve olduğunuz gibi kabul edin30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
Kafa dengi bulursam aşırı eğlenceliyim ama kasıntı mıymıntı kıskanç insanlarla çok ciddi hatta buz gibiyim. Konuşacak konu çok illa karşıdakinin sizle konuşmaya gönlü olsun her konuyu konuşursunuz30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.