- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sehersakiye
30 yaşındayım. Herkes çok cana yakın olduğumu, eğlenceli olduğumu falan söylüyor ama ben hiçç mi hiç öyle hissetmiyorum. Hatta insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Söyledikleri şeyleri komik bulmuyorum. Laf atışıyorlar gülüyorlar ama ben laf da atamam. Bir süreden sonra (1-3 dk arasında : D) konudan da kopuyorum. Sabah olan bir olay için laf atıyorlar, arkadaşlar ben sabahı çoktaaann unuttum. Demin olanı bile unuttum ki. Sizin de nereli olduğunuzu, neyle ilgilendiğinizi falan unuttum.
ne konuşayım ben şimdi. Aklıma bir şey de gelmiyor. Kafam bomboş gibi. Konuşurken kelimeleri de toparlayamıyorum bazen.
Ama o an biri bir şey anlatırsa, paylaşırsa can kulağıyla dinlerim.
Bu arada hızlı öğrenirim, işimi de iyi yaparım. Ama insanlarla konuşurken baya salak gibiyim
Ha bir de biri alınır mı, yanlış mı konuşurum diye kendimi de istemeden tutuyorum sanırım.
Siz de kendinizi bazen böyle sosyallikte yetersiz, hatta biraz da salak hissediyor musunuz? Nasıl geliştircem ben kendimi?
Ama o an biri bir şey anlatırsa, paylaşırsa can kulağıyla dinlerim.
Bu arada hızlı öğrenirim, işimi de iyi yaparım. Ama insanlarla konuşurken baya salak gibiyim
Siz de kendinizi bazen böyle sosyallikte yetersiz, hatta biraz da salak hissediyor musunuz? Nasıl geliştircem ben kendimi?