• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben neden böyleyim.

Ailenle niye kaliyorsun kendi evinde kal . Birak istedigi kadar kalsin ailesiyle hic zorlama sen gel dedikce inat yapacak belli

ama o erkek ben bayanım
Yalnız olsaydınız tamam hak verebilirdim, ama aileniz var yanınızda ailenizle kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla çıkın bişeyler yapın. Fotoğraf çekinin, o yokken de Mutlu olduğunuzu görsün.

Yalnız olsaydınız tamam hak verebilirdim, ama aileniz var yanınızda ailenizle kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla çıkın bişeyler yapın. Fotoğraf çekinin, o yokken de Mutlu olduğunuzu görsün.
O da ben senı yanlız bırakmdım aılen var dedi aksam. ben kıskanıyorum çok fazla.arkadaslarıyla dışarda hep

O da ben senı yanlız bırakmdım aılen var dedi aksam. ben kıskanıyorum çok fazla.arkadaslarıyla dışarda hep
Sizi kendime benzettiğim için yazıyorum. Nişanlıma karşı aynı sizin gibiydim. Nasıl bensiz gider, Nasıl bu kadar Zaman geçti hala aramaz, Nasıl beni özlemez, Nasıl Nasıl Nasıl... Aynı tepkileri aldım her seferinde beni boğuyorusun bıktım sıkıldım. Canım biraz kendimizi dizginlemeliyiz. Şimdi sakin olun sizden boşanacak hali yok, babanızla da konuşacağını düşünmüyorum. Sadece ailesinin yanında sizde kendi ailenizin yanındasınız. Çok doğal bişey. Evde oturup kıskançlık krizlerine girmeyin. Çık yeni kıyafetler al arkadaşlarıınla bişeyler yap. Çok zor ama onu düşünmemeye çalış :)
Burcu'nuz balık mı? Ben balık burcuyum da biraz da buna bağlıyorum bu üstüne düşme huyumu :bicak:

Sizi kendime benzettiğim için yazıyorum. Nişanlıma karşı aynı sizin gibiydim. Nasıl bensiz gider, Nasıl bu kadar Zaman geçti hala aramaz, Nasıl beni özlemez, Nasıl Nasıl Nasıl... Aynı tepkileri aldım her seferinde beni boğuyorusun bıktım sıkıldım. Canım biraz kendimizi dizginlemeliyiz. Şimdi sakin olun sizden boşanacak hali yok, babanızla da konuşacağını düşünmüyorum. Sadece ailesinin yanında sizde kendi ailenizin yanındasınız. Çok doğal bişey. Evde oturup kıskançlık krizlerine girmeyin. Çık yeni kıyafetler al arkadaşlarıınla bişeyler yap. Çok zor ama onu düşünmemeye çalış :)
Burcu'nuz balık mı? Ben balık burcuyum da biraz da buna bağlıyorum bu üstüne düşme huyumu :bicak:
BURCUM Başak.evet çok zor.zaten keyfım de yok surat 5 karış

BURCUM Başak.evet çok zor.zaten keyfım de yok surat 5 karış
acaba diyorum psikologa mı gitsem napsam. kendımıze belki özgüevenımız yok ondan da böyle oluyor.kaybetme korkusu çok var.adam cok rahat. ALLAH tan cocuk yok şuan. çok arıyormusum bunalmış sıkılmış boğlmuş.burnundan getırmısım

acaba diyorum psikologa mı gitsem napsam. kendımıze belki özgüevenımız yok ondan da böyle oluyor.kaybetme korkusu çok var.adam cok rahat. ALLAH tan cocuk yok şuan. çok arıyormusum bunalmış sıkılmış boğlmuş.burnundan getırmısım
zamanla ne olur bilmiyorum hiç. kaç gündür süpriz yapıpta gelmesini bekliyorum ama hala yok....

erkekler neden böyle oluyor.hepsi böyle mi acaba ? bence değildir.karısına çok düşkün olanı da vardır

Sizin uzuldugunuz nokta sanirim sizi kirmasi dusunmemesi. Yeterince ilgi sevgi gorememeniz. Anlatsanda anlamaz esin. Muhtemelen bir yerde canina tak edicek saglam.bir tavir aldiginda da hareketlerini duzeletcek. evlenene kadar analarini tanimazlar evlenince bir kiymete biniyor bu adamlarin analari

Sizin uzuldugunuz nokta sanirim sizi kirmasi dusunmemesi. Yeterince ilgi sevgi gorememeniz. Anlatsanda anlamaz esin. Muhtemelen bir yerde canina tak edicek saglam.bir tavir aldiginda da hareketlerini duzeletcek. evlenene kadar analarini tanimazlar evlenince bir kiymete biniyor bu adamlarin analari
anasını da geçtim ben artık.özledim gel dememe ragmen gelmıyorsa sıkıntı üzülüyorum.sonra dıyor 40 yıl ad bir gidiorum.halbu kı 1 buçuk ay da gidiliyor

Hayatınıza yenilik kat biraz.

Mesela ne zaman geleceksin, özledim vs demeyi bırak. "gelme canım ya, kal sen daha kal. Benim de gezeceğim yerler var. Plan yaptım arkadaşlarımla. Şimdi gelirsen sıkılırsın takıl oralarda" de.

Bi dumur olsun.
Noluyor acaba desin.
Kafası rahat olmasın.
Merak etsin.
:KK8:

Hayatınıza yenilik kat biraz.

Mesela ne zaman geleceksin, özledim vs demeyi bırak. "gelme canım ya, kal sen daha kal. Benim de gezeceğim yerler var. Plan yaptım arkadaşlarımla. Şimdi gelirsen sıkılırsın takıl oralarda" de.

Bi dumur olsun.
Noluyor acaba desin.
Kafası rahat olmasın.
Merak etsin.
:KK8:
bunu hiç düşnmedım

merhaba arkadslar. eşimle 2 yıldır evliyiz.ve geçmişimiz nerdeyse 6 senelik. eşimin ailesi bilecik te oturuyor.biz ise bursada. eşim her ay oraya gıtmek istiyor.ama eşimin ailesi beni pek sevmiyor.böyle bi durum var. bayramda gittigimizde halası eşimi mutfakta dolduruyordu kulagımla şahit oldum.biz eşimle dışarı çıkıcaktık.o sırada eve misafir geldi.halası da eşime dıyor kı nereye msafır geldi gelin dedıgın yardım eder gibi cumleler kullandı eşime.ben duyunca şok oldum.böyle bi ailesi var.şimdi eşim salı gunu oraya gıttı gene.ben dıyorum gel artık eve adam eve gelmiyor.benım kırk yılda bır senelık ıznım var kalıcam dıyor.bende korkuyorum orda kalmasından her yonden,ailesinden ve kıskançlıkta çok var. o 2 hfta izin kullandı ilk hafta beraberdik daha sınra ben işe başladım o oraya gitti.benı yanlız bıraktı annemler de kalıyorum.artık bızımkılerın gözüne batmaya başladı.neden oraya gıdıp duruyor sürekli seni yanlız bırakıyora gelıyor.bu sefer canım hpten sıkılıyor. eşimle oraya gıttıgınden berı her gun lavga edıyorum.herseye gitmeye para buluyor ama bı dogum gunumu kutlamadı.benım beklentımm mı çok fazla.artık aglamaktan gözlerım sısti.ben ne yapmalıyım.benım nerde hatam var. şuan ipler onun elinde.benı sıkma boğma dıyor.ben gel artık özledım dıyorum ama gelmıyor.bana aksam dedı kı eve gelınce ailenle konusucam benı çok boğdugunu babana soylıcem dedı.gerekirse bu yuzden boşanıcaz gıbı cumle kurdu.sonra da dedı kı birini de bulucam dedı sınırlı bi şekılde.ben ÖLDÜM akşam...
Git istediğini bul sen bu kafayla daha çok kadın rskitirsin de... aptal erkekler ya bu çekemeyen erkek ailelerinden nefret ediyorum. Kendileri alsınlar koyunlarına o zaman. Bırak sende sakın üstüne düşme. Asla ama asla taviz verme. Erkek dediğin karısının yanında olur de. Madem aileni istiyorum orda kal gelme de. Bi rest çek bakayım ne oluyor

Sen bulursan bende bulurum sana karı çok bana da koca çok de. Hadi yallah de. Kalan bi şey gibi

Git istediğini bul sen bu kafayla daha çok kadın rskitirsin de... aptal erkekler ya bu çekemeyen erkek ailelerinden nefret ediyorum. Kendileri alsınlar koyunlarına o zaman. Bırak sende sakın üstüne düşme. Asla ama asla taviz verme. Erkek dediğin karısının yanında olur de. Madem aileni istiyorum orda kal gelme de. Bi rest çek bakayım ne oluyor
şusn rest çeksem zaten kavgalıyız ya daha da kvgalı olur.bana ne halin varsa gör.s.. git o zamna dr kesin.bak bu saat oldu hala msj atmadı aramadı nabıosun dıye.uyanmıstır ama aramadı

Konunun başında eşine sonunda sana hak verdim
Hani bi haftayı senle geçirmiş zaten diğer hafta ailesine gitmesi çok normal
Amaa sonrasında eşinin boşanma aileye şikayet etme başkasını bulma iması Doğumgününü kutlamama bunlar eşinin yanlış yolda olduğunu gösterir
Niye ısrarla çağırıyosun
Ve neden evinde kalmıyosun

Konunun başında eşine sonunda sana hak verdim
Hani bi haftayı senle geçirmiş zaten diğer hafta ailesine gitmesi çok normal
Amaa sonrasında eşinin boşanma aileye şikayet etme başkasını bulma iması Doğumgününü kutlamama bunlar eşinin yanlış yolda olduğunu gösterir
Niye ısrarla çağırıyosun
Ve neden evinde kalmıyosun
gece korkuyorum evde kalmaya.özledıgım için çagrdım

Telefonu kapat, ailenin yaninda durma. Kendi evine gec. Esin sana hic bir sekilde ulasamasin. Annenleri de aradiginda, haberimiz yok bizde ulasamiyoruz desinler bak bakim ne oluyor.

Back
X