Ben neden böyleyim ?

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
723
266
103
31
Iyi gunler merhabalar benim ilişkimde ben çok mu sorunluyum sizce ? Sanki sevgilim benle ne kadar ilgilense az geliyor yetmiyor. Akşamları oyun oynuyor 1 -2 saat bana 30dkda bi yazıyor moralim çok bozuluyor. Hayattan soyutlaaniyorum sanki . Batıyor bana oyun oynaması bildiğiniz. Yanyana dibimden ayrılmaz ne bilim bi yanlışını sevgisini yan yana hissetmediğim bi an olmadi ama bilmiyorum gerçekten. Ben neden böyleyim gerçekten çok merak ediyorum. Dün kırmızı oda izlerken resmen ordaki kizin çocuğu bunaltmasinda kendimi gördüm. Bende aile sevgisinden mahrum büyüdüğüm için mi böyleyim. Neden öncelik kendim yapamıyorum bu hayatta.

Nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum pek. Sizin işiniz gücünüz, ilgilendiğiniz herhangi bişey, bir hobiniz yok mu?
Işte çalışıyorum kafamda şey oluyor işte. Tüm gün az mesajlasiyoruz aksami bana ayir. Oda aralıklı mesaj yazıp oyun oynayınca sanki beni sevmiyormuş sevmiyormuş gibide değil. Ozlemiyor gibi düşünüp kötü hissediyorum kurdukça kuruyorum açıkçası

Işte çalışıyorum kafamda şey oluyor işte. Tüm gün az mesajlasiyoruz aksami bana ayir. Oda aralıklı mesaj yazıp oyun oynayınca sanki beni sevmiyormuş sevmiyormuş gibide değil. Ozlemiyor gibi düşünüp kötü hissediyorum kurdukça kuruyorum açıkçası
Bunlar hep cok sevmekten özlemekten yav.Bu durumlar da yazısmak yerine arayın o an kurmadan.O an sesten alinca hissi gecer kurma durumu..

Normal olan adam. Hobisi oyun oynamak onun. Siz de kendinize oyalanacak bir hobi edinin akşamları. Bir insanı hayatın merkezine koymak sadece size zarar verir.

Bırak her şeyi normal seyrinde ilerlesin kendine dert edince iyi mi oluyor sonra sevgilin gider bir dünya pişmanlık yaşarsın rahat sakın ol

destek alın. demek ki yardımsız sağlıklı düşünemiyorsunuz.
bütün hayatınızı bu şekilde geçirmeyin.

Mesajlaşmak yerine telefonda konuşun. Sonra salın birbirinizi.
Vıcık vıcık sürekli ne konuşabilirsiniz ki tanıma evresinde değilseniz?
Herkesin kendi hayatı var kişisel alanı var. Kendi hayatınızla ilgilenin biraz.

O kadarcık doğru ki
destek alın. demek ki yardımsız sağlıklı düşünemiyorsunuz.
bütün hayatınızı bu şekilde geçirmeyin.

Mesajlaşmak yerine telefonda konuşun. Sonra salın birbirinizi.
Vıcık vıcık sürekli ne konuşabilirsiniz ki tanıma evresinde değilseniz?
Herkesin kendi hayatı var kişisel alanı var. Kendi hayatınızla ilgilenin biraz.
Dikkate almaya çalışacağım

Iyi gunler merhabalar benim ilişkimde ben çok mu sorunluyum sizce ? Sanki sevgilim benle ne kadar ilgilense az geliyor yetmiyor. Akşamları oyun oynuyor 1 -2 saat bana 30dkda bi yazıyor moralim çok bozuluyor. Hayattan soyutlaaniyorum sanki . Batıyor bana oyun oynaması bildiğiniz. Yanyana dibimden ayrılmaz ne bilim bi yanlışını sevgisini yan yana hissetmediğim bi an olmadi ama bilmiyorum gerçekten. Ben neden böyleyim gerçekten çok merak ediyorum. Dün kırmızı oda izlerken resmen ordaki kizin çocuğu bunaltmasinda kendimi gördüm. Bende aile sevgisinden mahrum büyüdüğüm için mi böyleyim. Neden öncelik kendim yapamıyorum bu hayatta.
Bir destek alsanız mı? Acaba
Çünkü gerçekten gereksiz takıntı yapmışsınız.

Dün kırmızı oda izlerken resmen ordaki kizin çocuğu bunaltmasinda kendimi gördüm

demişsiniz normal olmadığının farkındasınız bu da güzel bişey.

Aile sevgisinden mahrum büyümüş birini tanıyorum. O da eşine karşı böyle. Yoğun ilgi bekliyor ve yoğun ilgi gösteriyor. Yanındayken bile özlüyorum cinsinden. Sizde böyleyseniz bence yardım alın.

Haa bahsettiğim kişi yeni evli olmalarına rağmen bu yaklaşımlarından ötürü eşi ondan uzaklaşmaya başladı.

Aile sevgisinden mahrum büyümüş birini tanıyorum. O da eşine karşı böyle. Yoğun ilgi bekliyor ve yoğun ilgi gösteriyor. Yanındayken bile özlüyorum cinsinden. Sizde böyleyseniz bence yardım alın.

Haa bahsettiğim kişi yeni evli olmalarına rağmen bu yaklaşımlarından ötürü eşi ondan uzaklaşmaya başladı.
Uf aynı ben. Kuruyor mu aynı şekilde mesela

Siz de bir oyuna bağlanın da bırakın adamın yakasını bence

Back
X