Ben neden böyleyim

böyle seyler yapma
Daha neler yapacaktım :d Allah kurtardı, kendimce diyorum ki bak hiçbir negatif düşüncen olmadı o kadar saf salak gibi gittin ama Allah gösterdi işte sana nasıl biri olduğunu otur şükret diyorum

Muhafazakar mısın ya da böyle bi aileyle mi büyüdün?

Bu aslında bir şarkıydı Eminem şarkısı, o dönemler sanırım çok seviyordum da böyle bir nick yaptım yoksa aklıma gelmezdi :)
Kendimi aslında değersiz görmüyorum ama sanırım uzun süre kimse olmadığı için bir bocalama yaşadım

Evet aynen öyle, madem böyle sıkıntıların var ilişki yapma yani genel olarak birine ayıracak hem paran hem ilgin yoksa yapma. Bende hepsi olmasına rağmen aramıyordum o çıktı benim karşıma, arkadaşlar tanıştırdı ama o istedi yani. Evet tecrübesizim maalesef, o da aynı benim gibiydi ama yine de gereksiz yere ben çabaladım

Muhtemelen hiç hissetmeyeceğim hatta bir aya kadar bile hissetmem mıhtemelen; çok sık da kontrol etmiyorum aslında ama günde bir kez bile bakmak benim için birşeyleri hala bitirememişsin kızım demek olduğu için o raddeye de geçmek istiyorum sanırım

Benim de yakın bir arkadaşım var gideriz bir yerlere, o da aynı şekilde çocuğu gördünüz mü ne tatlıydı yaaa der hatta çocuk sigara içiyorsa çakmak ister falan bi muhabbet döndürür hemen :) ever değiştirmek lazım o zaman şu düşüncelerin onda biri bile olmaz

Muhafazakar mısın ya da böyle bi aileyle mi büyüdün?
Ailem muhafazakar ama çocukları olarak biz onlar gibi değiliz, hiçbir şeye karışmazlar hiç kısıtlanmadık. Neyi nasıl yapmak istersek mantıken uygunsuz birşey yoksa eğer müdahale etmezler

Ailem muhafazakar ama çocukları olarak biz onlar gibi değiliz, hiçbir şeye karışmazlar hiç kısıtlanmadık. Neyi nasıl yapmak istersek mantıken uygunsuz birşey yoksa eğer müdahale etmezler
Peki hiç onların sınırları dışına çıktın mı giyim içki gezme vs? Yoksa hep cici uyumlu bi kız mı oldun

Peki hiç onların sınırları dışına çıktın mı giyim içki gezme vs? Yoksa hep cici uyumlu bi kız mı oldun
Alkol denedim ama sevmediğim için kullanmadım, tatilime de istediğim yere giderim kılık kıyafetimi de onlara göre değil bulunduğum ortama göre ayarlarım karışmazlar yani. Uyumluyumdur o ayrı, ama birşeyi yapmak istiyorsam eğer benle zıtlaşmazlar yapma demezler

İlişkikerde bence verici olmamalısın bu kadar üstüne düşmemelisin. Daha gençsin 33 yaş gayet genç bi yaş. Yoksa sürekli itekler durursun partnerini

İlişkikerde bence verici olmamalısın bu kadar üstüne düşmemelisin. Daha gençsin 33 yaş gayet genç bi yaş. Yoksa sürekli itekler durursun partnerini
Evet bunu kısa bir tecrübe ile görmüş oldum, normalde de böyle biri değilim iş hayatında kimsenin yaptığı uyanıklığa çakallığa hiçbirşeye acımam ve asla savunmasız şekilde kenara çekilmem, kendi işimi en iyi şekilde yaparım ama benden kötü niyetle yararlanılmasını asla kabul etmem . Bu tavrımı ilişkilere de yansıtmalıyım sanırım

Gel biraz çocukluğuna inelim.XX nasıl bir eve doğdu?
Yakalanmaya çalışılan nokta iyiydi bence :) gerçekten böyle bir aile ile yaşayıp ilişkilerde bu şekilde bir tavrımın olması şaşırtıcı karşımdaki adam öyleydi mesela, baskıyla ve sıkılıkla büyümüş hala da baskı altındaydı ve çok belli ediyordu kendini

Gerçekten niye hiç ilişki yaşamadın bu yaşa kadar? Ben de merak ediyorum.

Gerçekten niye hiç ilişki yaşamadın bu yaşa kadar? Ben de merak ediyorum.
Bunu ben de merak ediyorum, uzun bir süre evden çalıştım pandemi dönemi bir sene kadar bir panik atak süreci geçirdim. Çok etrafa bakınan eden insan olmadım ilişki de istemedim muhtemelen, çevremde çok erkek arkadaşım var onlar da hep sorarlar ama olmadı yani keşke olsaydı..
İş hayatında genelde statü olarak erkeklere göre üsttüm, benden üst olanlar da yaşça büyük ve evlilerdi. Bir de erkeklerle iletişim konusunda sanırım çok pozitif değilim, yapı olarak soğuk duruyorum bu da bir sebep olabilir..

Gel biraz çocukluğuna inelim.XX nasıl bir eve doğdu?
E senin gibi baskıyla büyüyüp evli adamlarla seks yapıp ilişkim var sanmıyo ayşe. Sen değil miydin elbise bile giyemeyip tecavüz edilen kadınları kıskanan patolojik vaka

Kimseye alıcı gözle bakmamişsin demek ki. yoksa işyerinden başka da çıkardı birileri.

Bu kişiyle nasıl tanıştın kim tanıştırdı sizi anlamadım nasıl denk gördü qcaba

E senin gibi baskıyla büyüyüp evli adamlarla seks yapıp ilişkim var sanmıyo ayşe. Sen değil miydin elbise bile giyemeyip tecavüz edilen kadınları kıskanan patolojik vaka
Üfff ne alaka şimdi?.kendini komik duruma düşürüyorsun.engelliyorum zaten ne sen beni gör ne ben seni.

Artık erkekler daha aç gözlü, çalışan işi gücü sağlam kadın arıyorlar. Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ilişkilerle ilgili. Bu kadın benden daha iyi eğitimli parası maaşı iyidir diye geri adım atmıyorlar. Bence yapınızla ilgili.

`