- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 21.235
- Puanlar
- 268
- Konu Sahibi braindamage
-
Çok alaka. Bence de yazma seninle muhattap değilim çünkü. Gelip laf atma bi zahmetÜfff ne alaka şimdi?.engelle beni sana cevap yazmayayim.
Evet muhtemelen, çıktıysa da soğuk olduğum için adım atılmamıştır bana o da olabilir. İşe çok bağlıydım hala daha öyleyim gözüm hiçbirşeyi görmüyor yetiştirmem gereken bir iş olduğunda ve hep de böyle olurdu. Artık bir senedir dikkat ediyorum bu duruma işi merkezden çıkarmaya başladım ama daha iyi şartlarım var tabiKimseye alıcı gözle bakmamişsin demek ki. yoksa işyerinden başka da çıkardı birileri.
Arkadaşım tanıştırdı, uzun zmandır kendisi ile de görüşmüyorduk ama bir anda aradı böyle böyle diye ilk defa tamam dedim hiç acaba diye sorup düşünmeden atladım. Ailesi garip bir çocuk, çalıştığı maaşını dahi anasına veriyormuş sonradan öğrendim, sağlıklı aile bağları yok. Hayat tarzımız bambaşka, tamam arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyoruz ama sosyal medyamdan belli nasıl bir hayat tarzına kaymış olduğum. Meslekler arasında fark var, tip ve tarz olarak da varmış ama ben görmemişim her gören arkadaşım öyle söylüyor. Sen üzülme diye demedik ama olmazdı zaten dediler, ki bu detayları anlatmadım onlara daha olumsuz bakarlar diye. Kardeşim var mesela sen salak mısın ne diye böyle şeyler yaptın bana neden anlatmadın diye azarladı :) Biliyordum çünkü göstereceği tavrı ama işte o zaman fark edememişimBu kişiyle nasıl tanıştın kim tanıştırdı sizi anlamadım nasıl denk gördü qcaba
Bunu ben de merak ediyorum, uzun bir süre evden çalıştım pandemi dönemi bir sene kadar bir panik atak süreci geçirdim. Çok etrafa bakınan eden insan olmadım ilişki de istemedim muhtemelen, çevremde çok erkek arkadaşım var onlar da hep sorarlar ama olmadı yani keşke olsaydı..
İş hayatında genelde statü olarak erkeklere göre üsttüm, benden üst olanlar da yaşça büyük ve evlilerdi. Bir de erkeklerle iletişim konusunda sanırım çok pozitif değilim, yapı olarak soğuk duruyorum bu da bir sebep olabilir..
Çok alakasız gelebilir ama gerçekten merak ettim, burcunuz ne acaba?Evet annem de derdi erkek milletini kendi haline bırakacaksın kendi çözsün sıkıntısını, yoksa hayat boyu senin üstüne biner.
Doğru diyorsunuz hiçbirşey tam değil kimsenin hayatında, belki bunu kaçırdım şu dönemde. İki üç ay öncesine kadar yaz tatili planları, akşam yürüyüşleri, bir iki sene sonra yapacağım iş atılımlarını düşünürdüm şuan bir düşününce gerçekten beni dibe çekecek bir insandan kurtulmuş olduğuma seviniyorum.
Çok empati yaptım gereksiz hemde, boşluktan sanırım kendimi kaptırdım bir de arkadaşlarıma kardeşlerime detaylı anlatmamıştım çünkü eminim ki hep olumsuz bakacaklardı sırf moralim bozulmasın diye anlatmadım ama yaşamadan da bu özelliklerimi değiştirmem gerektiğini bilemezdim sanırım.
bence basak. basaklar cok sever hayatindaki insanin hayatini toparlamayiÇok alakasız gelebilir ama gerçekten merak ettim, burcunuz ne acaba?
Bana da kova gibi geldi nedense, iş, kariyer odağı, etrafına yardım vs onu anımsattı.bence basak. basaklar cok sever hayatindaki insanin hayatini toparlamayi
Çok alakasız gelebilir ama gerçekten merak ettim, burcunuz ne acaba?
bence basak. basaklar cok sever hayatindaki insanin hayatini toparlamayi
Çok alakasız ama akrep burcuyumBana da kova gibi geldi nedense, iş, kariyer odağı, etrafına yardım vs onu anımsattı.
Aslında salmıştım, hiçbirşeyim yoktu kafada düşünecek. Tatillerimi boşluklarımı planlıyordum, bu iş başıma gelmeseydiBence biraz salmalisin konu sahibesi, yani hayat isten , isteki erkekten ve isyerindeki statuden sundan bundan ibaret degil kiBiraz disari ac kendini, sosyalles, insan tanimaya bak. Bu sekilde izole yasarsan cok yanlislara dusersin baksana adama is guc ayarlayacaktim diyorsun bosver, erkeklere yardim, acima turu seyler yapma sen kimsenina nnesi degilsin. tanismak isteyenler varsa, ille de vlenicem listem bu diye yola cikma, az birazbegendiysen bulus gez toz gitisn biraz disari cik hayatisten, ofisten ibrate degil.
Merhaba hanımlar
Birçok insana göre güzel bir hayatım, iyi bir mesleğim ve iyi kazançlı bir işim, iyi bir dış görünüşüm, iyi bir ailem, iyi arkadaşlarım var. En azından tüm çevrem bunları sürekli bana karşı dile getirir. Ama gelin görün ki iş ilişki kurmaya gelince bu yaşıma kadar(33) kimseyle bir ilişki kuramadım. İş odaklı oldum uzun süre, belki o yüzden olmadı veya iletişim olarak sağlıklı iletişim kuramadım kimseyle bilmiyorum. Hayatım rayında gidiyordu ta ki iki ay önce biri ile tanıştırılana kadar. Kendisi ağırbaşlı efendi düzgün biri idi, özelliklerimiz uyar gibi gelmişti ancak ne meslek ne aile yapısı ne hayat tarzı ne ileriye dönük hedefleri hiçbiri bana uymamış aslında. Kendisi sürekli beni kendinden üstün görmüş, sonradan düşününce fark ettim başından beri aslında tamamen uyumsuzmuşuz. Kendi hayatında bazı sıkıntıları vardı aile sağlık sorunları, her seferinde bişeyleri oldurmak için çaba sarf ettim zor zamanlardan geçtiği için biraz kendimden ödün gösterdim ama hiçbirşeye değmemiş. En son sıkıntılarının pik yaptığı dönem(bana anlatmamıştı) fevri bir harekette bulundum ama sıkıntısını öğrendiğim an hatamı anlayıp özür diledim kendisinden asla cevap alamadım defalarca aradım mesaj attım amacım ise kendi içimi rahat ettirmekti çünkü vicdanen çok rahatsız hissettim.
Şuan iletişim tamamen kopuk, tekrar olsun da istemiyorum çünkü zaten ilerisi olmayacak bir iş, ailemi böyle bir kaoslu bir aile ile sınamak istemem. Son yaptığı bana bir cevabı bile çok görmesiyle kafamdaki tek pozitif yönü de bittiği için benim gözümde hiçbir değeri yok. Ama maalesef ki hala daha aklıma geliyor, bende sosyal profilleri engelli kendisi de beni telefondan engelledi arayıp ulaşmamam için, zaten engellemese de ulaşmaya çalışmazdım ama bu olmayacak iş neden hala benim aklımı kurcalıyor neden fake profilden bakıyorum bilmiyorum. Gelse olmaz derim, ama en son yaptığı saygısızlığı hazmedemiyorum sanırım.
Sonradan hayatıma girecek olan insanlar için büyük bir ders verdi bana, ama yine de bir şekilde benim değerimi anlasın diye bekliyorum sanırım..
Ama anlayamıyorum, neden başından beri göremedim, neden büyük bir sorun olacak şeyler aslında o ara sorun değilmiş gibi geldi. İlerde biri daha olursa yine aynı psikolojide olmamam için ne yapmam lazım inanın bilemiyorum..
Sizin haritanızda çok daha baskın bir burç vardır mutlakaÇok alakasız ama akrep burcuyum
kovalar daha özgür bireysel burçlar bence ya çevresinden önce kendisidir yani. etrafa yardım benim kafadaki kovayla hiç bağdaşmadıBana da kova gibi geldi nedense, iş, kariyer odağı, etrafına yardım vs onu anımsattı.
Ben de kovayım, eğer değer veriliyorsa kendinden önce karşıyı düşünebilir. Kişiye bağlıkovalar daha özgür bireysel burçlar bence ya çevresinden önce kendisidir yani. etrafa yardım benim kafadaki kovayla hiç bağdaşmadı
ben de kovayım hiç kendimden önce birini düşündüğümü hatırlamıyorum vallaBen de kovayım, eğer değer veriliyorsa kendinden önce karşıyı düşünebilir. Kişiye bağlı
Aslında çokça kafamda gezdirmiyorum, yazdıkça aklıma geliyor bir nevi daha rahatladım burda da paylaşınca. Konuyu da kapattım aslında ama paylaşmak da istedim, bu konularda tecrübesiz olduğunun farkındayım birkaç farklı cümle duymak iyi geldiBakın profilinizde bayan beyin yazıyor. Hah şimdi tam da onu devreye sokma vakti. Yazdıklarınızı okurken ben yoruldum, siz bunları kafanızda evirip çevirirken yorulmuyor musunuz? Bana büyük bir ders verdi yazmissiniz o yüzden bu tarafına odaklanin. Demek ki bunu tecrübe etmem gerekiyormus deyip konuyu kendi içinizde kapatın. Bana ciddi sorunlu bir tip izlenimi verdi. İnanın kafanızda taktiginiz her saniyenize yazık.
Dediğiniz her şeyde yüzde yüz haklısınız, tüm hepsini tek bir insanda tecrübe ettiğim için şanslıyım ama burda da herkesten duyduğum için daha daha şanslıyım teşekkür ederimSizin haritanızda çok daha baskın bir burç vardır mutlakaYorum yapacak olursam da iş kariyer evet çok önemli, ama hayatın akışına bazen kendinizi bırakmanız lazım. Etrafınıza karşı kapalı olmayın, size adım atan insanları hemen reddetmeyin, tanıdıkça farklı düşünebilirsiniz. İlk görüşte aşk her zaman olan bir şey değil zaten. Ayrıca bir erkeğe maddi yönden fayda sağlamayın, ilişki dinamiği için de sakıncalı bir durum bu. Hayat müşterek ama onu evlenince düşünürsünüz. Ayrıca sizi kendinden üstün gören biriyle de bence denemenin bir anlamı yok gibi.
Aslında arada kalmışlık gibi değil de hayatımın akışının değişmesi ve bu konuda tecrübesizliğim biraz beni etkiledi sanırım. 2.5 ay öncesine kadar hiç yaşı evliliği yada birini kafaya takmazdım. Şuanda da takmıyorum ama böyle bir insan nasıl benim hafızamda böyle bir yer etti, ben neden bu tarz bir insanı daha erken fark edemedim çok safım falan gibi kendimle alakalı eleştirel bakıyorum. Benim ona tepeden bakacak onlarca özelliğim varken kendisi rahat etsin diye çok uğraştım, çünkü onu çok iyi biri olarak görüyordum. Ama o ilk fırsatını bulduğu an sanki egoman gibi davranıp ne telefonlarıma cevap verdi ne de mesajlarıma. İçimden diyorum ki kimdi ki o yani niye bu kadar üstüne düştün, bir yanım da vicdanın rahat etmesi için bunu yapman gerekiyordu öteki türlü bu adamın nası biri olduğunu göremezdin ve iyi niyete deva m ederdin diyor.Sizde bir arada kalmışlık sezdim, böyle bir arkadaşım var 35 yaşında maksimum 1 ya da 2 flörtü oldu. Güzel bir kız.
Seküler görünümlü gizli muhafazakar. Görünüşe aldanıp yaklaşan sekülerle hayat beklentileri tutmuyor. Muhafazakar erkekler de ona yanaşmıyor. Yanaşsalar da kolsuz giymesi makyajı saçı vs muhafazakarların gözüne batıyor.
Hiç tatile gittiğini de görmedim. Ailesiyle maksimum günübirlik komşu şehir turuna gider. Yaz tatilinde bikini giymeyecek kadar muhafazakar ama o yüzden değil de sevmediği için giymediğini iddia eder.
Bir türlü bulamadı kendine uygununu.
Siz nasılsınız bilmiyorum ama mesajlarınızda bana arkadaşımı hatırlatan şeyler oldu. Belki yardımcı olur söylediklerim.