Ben neden böyleyim

Kimseye alıcı gözle bakmamişsin demek ki. yoksa işyerinden başka da çıkardı birileri.
Evet muhtemelen, çıktıysa da soğuk olduğum için adım atılmamıştır bana o da olabilir. İşe çok bağlıydım hala daha öyleyim gözüm hiçbirşeyi görmüyor yetiştirmem gereken bir iş olduğunda ve hep de böyle olurdu. Artık bir senedir dikkat ediyorum bu duruma işi merkezden çıkarmaya başladım ama daha iyi şartlarım var tabi

Bu kişiyle nasıl tanıştın kim tanıştırdı sizi anlamadım nasıl denk gördü qcaba
Arkadaşım tanıştırdı, uzun zmandır kendisi ile de görüşmüyorduk ama bir anda aradı böyle böyle diye ilk defa tamam dedim hiç acaba diye sorup düşünmeden atladım. Ailesi garip bir çocuk, çalıştığı maaşını dahi anasına veriyormuş sonradan öğrendim, sağlıklı aile bağları yok. Hayat tarzımız bambaşka, tamam arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyoruz ama sosyal medyamdan belli nasıl bir hayat tarzına kaymış olduğum. Meslekler arasında fark var, tip ve tarz olarak da varmış ama ben görmemişim her gören arkadaşım öyle söylüyor. Sen üzülme diye demedik ama olmazdı zaten dediler, ki bu detayları anlatmadım onlara daha olumsuz bakarlar diye. Kardeşim var mesela sen salak mısın ne diye böyle şeyler yaptın bana neden anlatmadın diye azarladı :) Biliyordum çünkü göstereceği tavrı ama işte o zaman fark edememişim

Bence biraz salmalisin konu sahibesi, yani hayat isten , isteki erkekten ve isyerindeki statuden sundan bundan ibaret degil ki Biraz disari ac kendini, sosyalles, insan tanimaya bak. Bu sekilde izole yasarsan cok yanlislara dusersin baksana adama is guc ayarlayacaktim diyorsun bosver, erkeklere yardim, acima turu seyler yapma sen kimsenina nnesi degilsin. tanismak isteyenler varsa, ille de vlenicem listem bu diye yola cikma, az birazbegendiysen bulus gez toz gitisn biraz disari cik hayatisten, ofisten ibrate degil.

Çok alakasız gelebilir ama gerçekten merak ettim, burcunuz ne acaba?

Aslında salmıştım, hiçbirşeyim yoktu kafada düşünecek. Tatillerimi boşluklarımı planlıyordum, bu iş başıma gelmeseydi yine planladım tabi o ayrı ama diğer türlü en azından şu düşünceler kafamı kurcalamayacaktı

Bakın profilinizde bayan beyin yazıyor. Hah şimdi tam da onu devreye sokma vakti. Yazdıklarınızı okurken ben yoruldum, siz bunları kafanızda evirip çevirirken yorulmuyor musunuz? Bana büyük bir ders verdi yazmissiniz o yüzden bu tarafına odaklanin. Demek ki bunu tecrübe etmem gerekiyormus deyip konuyu kendi içinizde kapatın. Bana ciddi sorunlu bir tip izlenimi verdi. İnanın kafanızda taktiginiz her saniyenize yazık.

Çok alakasız ama akrep burcuyum
Sizin haritanızda çok daha baskın bir burç vardır mutlaka Yorum yapacak olursam da iş kariyer evet çok önemli, ama hayatın akışına bazen kendinizi bırakmanız lazım. Etrafınıza karşı kapalı olmayın, size adım atan insanları hemen reddetmeyin, tanıdıkça farklı düşünebilirsiniz. İlk görüşte aşk her zaman olan bir şey değil zaten. Ayrıca bir erkeğe maddi yönden fayda sağlamayın, ilişki dinamiği için de sakıncalı bir durum bu. Hayat müşterek ama onu evlenince düşünürsünüz. Ayrıca sizi kendinden üstün gören biriyle de bence denemenin bir anlamı yok gibi.

Sizde bir arada kalmışlık sezdim, böyle bir arkadaşım var 35 yaşında maksimum 1 ya da 2 flörtü oldu. Güzel bir kız.
Seküler görünümlü gizli muhafazakar. Görünüşe aldanıp yaklaşan sekülerle hayat beklentileri tutmuyor. Muhafazakar erkekler de ona yanaşmıyor. Yanaşsalar da kolsuz giymesi makyajı saçı vs muhafazakarların gözüne batıyor.

Hiç tatile gittiğini de görmedim. Ailesiyle maksimum günübirlik komşu şehir turuna gider. Yaz tatilinde bikini giymeyecek kadar muhafazakar ama o yüzden değil de sevmediği için giymediğini iddia eder.
Bir türlü bulamadı kendine uygununu.

Siz nasılsınız bilmiyorum ama mesajlarınızda bana arkadaşımı hatırlatan şeyler oldu. Belki yardımcı olur söylediklerim.

Allah birini nasıl korur'un canlı kanlı örneğisiniz.
Bağlanmadan tertemiz bitmiş, mis.
Aklınızda takılı kalması çok normal.
Seneler sonra heveslendiniz, canlandınız, üzerinizdeki ölü toprağını bi silkelediniz, pat sonuç fiyasko! Duvara tosladınız.
Hiiiç dert etmiyorsunuz, tam gaz flört mlört aşk meşk işlerine dalıyorsunuz Allah ne verdiyse.
Tabi burası abartı. Gene temkinli olmakta fayda var ama alıcılarınızı açık tutuyor, gözleri sağa sola kaydırıyor, enerjinizi düşürmüyorsunuz.

Aslında çokça kafamda gezdirmiyorum, yazdıkça aklıma geliyor bir nevi daha rahatladım burda da paylaşınca. Konuyu da kapattım aslında ama paylaşmak da istedim, bu konularda tecrübesiz olduğunun farkındayım birkaç farklı cümle duymak iyi geldi

Dediğiniz her şeyde yüzde yüz haklısınız, tüm hepsini tek bir insanda tecrübe ettiğim için şanslıyım ama burda da herkesten duyduğum için daha daha şanslıyım teşekkür ederim

Aslında arada kalmışlık gibi değil de hayatımın akışının değişmesi ve bu konuda tecrübesizliğim biraz beni etkiledi sanırım. 2.5 ay öncesine kadar hiç yaşı evliliği yada birini kafaya takmazdım. Şuanda da takmıyorum ama böyle bir insan nasıl benim hafızamda böyle bir yer etti, ben neden bu tarz bir insanı daha erken fark edemedim çok safım falan gibi kendimle alakalı eleştirel bakıyorum. Benim ona tepeden bakacak onlarca özelliğim varken kendisi rahat etsin diye çok uğraştım, çünkü onu çok iyi biri olarak görüyordum. Ama o ilk fırsatını bulduğu an sanki egoman gibi davranıp ne telefonlarıma cevap verdi ne de mesajlarıma. İçimden diyorum ki kimdi ki o yani niye bu kadar üstüne düştün, bir yanım da vicdanın rahat etmesi için bunu yapman gerekiyordu öteki türlü bu adamın nası biri olduğunu göremezdin ve iyi niyete deva m ederdin diyor.
Benim iletişimsel bazı sıkıntılarım var gibi, kolay kolay yabancı bir erkekle tanışamıyorum daha doğrusu uzun süre evden çalışınca bazı özelliklerim bastırıldı sanırım yeni yeni iş hayatımı değiştirdikçe düzelmeye başladım benim sebep bu muhtemelen. Az değil 6 yıl evden çalıştım çok yoğun bir şekilde, hataydı ama şimdi olduğum yere gelemezdim şuanın kıymetini bilmezdim muhtemelen.

`