Ben neden böyleyim

Doğru dürüst birisini ayarlamazlar konu sahibi.o dönem geçti.kimse kimseye iyilik yapmaya çalışmıyor bu devirde.tabiri caizse elde ne varsa bir umut kakalamaya çalışıyor.çok iyi olsa herkes kendine alıyor valla.

Evet Allah korudu, çünkü olmazdı aileler anlaşamazdı benim anam babam hastalanırdı çünkü hiçbirşeye karışmazlar sessiz sakindirler uyarılarını yaparlar ama hatalarımızın sonucunu görmemiz için serbest bırakırlar.
Vallahi öyle oldu, seneler sonra asıl kriterlerin neler olduğunu tekrar gözden geçirmeme sebep oldu. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretti. Belki bu yüzünü göstermeseydi hala görüşüyor olurduk kim bilir.
Artık alıcılarım çok açık çok şükür o tedirginliğim de gitti heran herşey herhangi biri olabilir

Vallahi kakalamaya çalıştılar iyi çocuk diye diye diye kafama kazıdılar, iyi çocuk çünkü kim nere çekerse oraya gidiyor herkesin her dediğini yapıyor hayır diyemiyor. Plan program yapamıyor, çalışıyor kazanıyor maaşı anasına veriyor buluşuyoruz cebinde parası yok maaş alamadım henüz diyor e ben de alamadım ama kartla harcıyorum diyorum ben ödüyorum sürekli bir kendini alçak gören muhabbetlere giriyor sürekli bir duygu sömürüsü gibi, yok efendim maaşım az bu maaşla ne yapılır evlenilmez bile herkes evlen diyor ama nasıl olacak falan. Bu arada bunları ayrıldıktan sonra arkadaşlarıma anlatınca dank etti, keşke önceden anlatsaydım. Ha en önemli özelliği de herşeyi 3. Ve 4. kişilere anlatıp akıl alması, ve o akıla göre kendi düşüncelerini şekillendirmesi. Aramızda geçen herşeyi her konuşmayı bizi tanıştıran arkadaş biliyormuş düşünün, şükürler olsun diyorum

Ten uyumu yoksa gönder gitsin başta anlıyor insan ben mesala eşimle ilk görüşte karar verdik evlenmeye bir gün değil 10 dk da hiçte pişman değilim

`