- Konu Sahibi politician
-
Canım seninkide bişey mi kafamda kurarım kurarım sevglime patlarım bişey olsun eviririm çevirirm kafamda kurar patlarım:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beni hatırladınmı bilmiyorum ama senin önceki konuna yazmıştım bende bazen ayrılmayı düşünüyorum diye ve bazen sogudugumu düşünüyorum diye, fakat pazar günü gönlümü aldı ve o söylediklerimi unutturdu vazgeçtim yok yok ben seviyorum :)
demekki herkeste oluyor böyle depresif bir hal alıp sinirimizi kimden çıkaracagımızı bilmiyoruz kendi kendimize birşeyler uyduruyoruz, kadın olmak zormuş
Sende aynı kendimi gördüm canım.Bende sevgilimi cok seviyorummm.Ama bazen bir anda cok kucuk biseyden bile aklima cok baska fikirler geliyor kendi kendime kuruyorum biseyler sora ondan bekledigim tavri horemeyince bi anda patliyorum onaa ve cok sinirli hissediyorumm ama soradan geciyooo
Pofff ayni ben iste beklenti yaratiyorum kafamda sevgilimin kafasinin dolu oldugunu sıkıntılı oldugunu bildigim halde ben ondan beklerim olmayinca da cildiriyorum( sonra benimki de geciyor ...kisir dongu hep ...
Allahtan sevgilim anlayıslı ama.bende cok korkuyorum evlenince olay tam tersine donmese die benden ya bi sogursa ben ne yaparim die de cok korkuyorumm
Bende ayni gerci biz ayni yerde yasiyoruz 2dk lik mesafede evlerimizbiz kizlar olarak cok ilgi gosterdigimizden cok ilgi bekliyoruz galiba ben surekli guzel bisey desin surekli arasin istiyorum psikopat miyim neyim yan yanayken cok ilgili ama o gun bitince boyle niye benimle ilgilenmiyo diyorum evet bazende abartiyorum
Bi tane daha aynimdan buldum :) neyseki tek degilmisim :) peki bu durumumuzu nasil cozecez ???
Canım seninkide bişey mi kafamda kurarım kurarım sevglime patlarım bişey olsun eviririm çevirirm kafamda kurar patlarım:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaslariniz kac canimmvallaha ben dun kizdim yine :-D napayim ki ne yapsam sen bisey diyorsun diyo
Biz 24 yasindyiz..hahaha benim sevgilim de ayni seyi diyor bana :) siz kac yasindasiniz ama siz sansliymissiniz ne guzel degerini bilin yakin olmanin
Hihi ben kucukmusum 19 yasindayim erkek arkadasim 26 yasindabence kizlar daha cok değer veriyor bize bi cumle kurulsa biz 10 farkli anlam yaratiyoruz ama onlar basit dusunuyorlar :-D bende ilgilenmiyeyim diyorum yapamiyorum kii
Bende 23 erkek arkadasim 25 yasinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?