ben neden boyleyim ?

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kizlar merhaba buraya 100.000 tane konu actim
Gecenlerde sevgilimden sogudumu dusunmustum ama adet oldum ayiptir soylemesi ve sanirim bundan dolayi bazi duygu karmasikliklari yasadim :) simdiki sorunum ise su : simdi benim sevgilim biz yanyanayken o kadar sevgi doludur ki artik bunalirim bile bazen, herkesin imrenerek baktigi sekilde sever beni fakat biz uzaktan iliski yuruttugumuz icin o memleketine gittiginde ben kafamda kurmaya baslarim ( onceden eski sevgili takintim da vardi ) bana sevgisi azaldi ilgilenmiyor onceden hep sevdigini soylerdi cart curt...sevgilime dun soyledigimde bunu askim onceden hayat gayemiz yoktu ama su anda var ve onlara yogunlasinca daha az romantik olabiliyorun ama zaten hep soylersem de degeri kalmaz ki ben sana zaten soyluyorum guzel seyler diyor...Bazen aklima takiliyor iste ozellikle de ozel gunlerde napcam yahu cok sacma bi sorun biliyorum ama rahatlamak istedim :) bu arada 3 yildir beraberiz

Canım seninkide bişey mi kafamda kurarım kurarım sevglime patlarım bişey olsun eviririm çevirirm kafamda kurar patlarım:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım beni hatırladınmı bilmiyorum ama senin önceki konuna yazmıştım bende bazen ayrılmayı düşünüyorum diye ve bazen sogudugumu düşünüyorum diye, fakat pazar günü gönlümü aldı ve o söylediklerimi unutturdu vazgeçtim yok yok ben seviyorum :)

demekki herkeste oluyor böyle depresif bir hal alıp sinirimizi kimden çıkaracagımızı bilmiyoruz kendi kendimize birşeyler uyduruyoruz, kadın olmak zormuş

Sende aynı kendimi gördüm canım.Bende sevgilimi cok seviyorummm.Ama bazen bir anda cok kucuk biseyden bile aklima cok baska fikirler geliyor kendi kendime kuruyorum biseyler sora ondan bekledigim tavri horemeyince bi anda patliyorum onaa ve cok sinirli hissediyorumm ama soradan geciyooo

Canım seninkide bişey mi kafamda kurarım kurarım sevglime patlarım bişey olsun eviririm çevirirm kafamda kurar patlarım:))))

Onceden ben de patliyodum ama artik dikkat ediyorum cunku iliskimi kendi ellerimle ahvediyodum az daha
Bu kurmalari napcaz biz ((

Hatirladim tabii,cok sevindim aranizin iyi olmasina :) umarim bi daha ayni seyler olmazbos yere uzmezsiniz kendinizi
Kadin olmanin bu kadarzor oldugunu bilmezdim ben yahu bi de basak burcuyum en lanet burc :) takinti yap yap bitiremedim

Pofff ayni ben iste beklenti yaratiyorum kafamda sevgilimin kafasinin dolu oldugunu sıkıntılı oldugunu bildigim halde ben ondan beklerim olmayinca da cildiriyorum ( sonra benimki de geciyor ...kisir dongu hep ...

Pofff ayni ben iste beklenti yaratiyorum kafamda sevgilimin kafasinin dolu oldugunu sıkıntılı oldugunu bildigim halde ben ondan beklerim olmayinca da cildiriyorum ( sonra benimki de geciyor ...kisir dongu hep ...

Allahtan sevgilim anlayıslı ama.bende cok korkuyorum evlenince olay tam tersine donmese die benden ya bi sogursa ben ne yaparim die de cok korkuyorumm

Allahtan sevgilim anlayıslı ama.bende cok korkuyorum evlenince olay tam tersine donmese die benden ya bi sogursa ben ne yaparim die de cok korkuyorumm

Valla ayni durum bende de var sevgilim gercekten bi tek bana anlayislidir fakat bbi gun sabri bitcek diye de korkuyorum boyle korkunca daha da ustune gidiyorum ((

Sürekli romantik hallerinde bir süre sonra b-ku çıkıyor bence..

Bence sorun tamamiyle sende..
Senin kafanda oluşturduğun yerli yersiz anlamsız kuruntular seni bunalıma ve şüpheye sürüklüyor..
Bence artık bunları düşünmekten vazgeçin..

Bende ayni gerci biz ayni yerde yasiyoruz 2dk lik mesafede evlerimiz biz kizlar olarak cok ilgi gosterdigimizden cok ilgi bekliyoruz galiba ben surekli guzel bisey desin surekli arasin istiyorum psikopat miyim neyim yan yanayken cok ilgili ama o gun bitince boyle niye benimle ilgilenmiyo diyorum evet bazende abartiyorum

Bi tane daha aynimdan buldum :) neyseki tek degilmisim :) peki bu durumumuzu nasil cozecez ???

Bunu bende yapiyorum yahu istem disi ama :s

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Biz 24 yasindyiz..hahaha benim sevgilim de ayni seyi diyor bana :) siz kac yasindasiniz ama siz sansliymissiniz ne guzel degerini bilin yakin olmanin

Hihi ben kucukmusum 19 yasindayim erkek arkadasim 26 yasinda bence kizlar daha cok değer veriyor bize bi cumle kurulsa biz 10 farkli anlam yaratiyoruz ama onlar basit dusunuyorlar :-D bende ilgilenmiyeyim diyorum yapamiyorum kii

Hihi ben kucukmusum 19 yasindayim erkek arkadasim 26 yasinda bence kizlar daha cok değer veriyor bize bi cumle kurulsa biz 10 farkli anlam yaratiyoruz ama onlar basit dusunuyorlar :-D bende ilgilenmiyeyim diyorum yapamiyorum kii

Senin boyle davranman normalmis ozaman benim yasimdaki birinin boyle olmasi anormal :))

Bende 23 erkek arkadasim 25 yasinda :)

sürekli ilgili olması sevip sevmediğinin bir kanıtı değildir.
bazen bazıı çiftler görüyorum o kadar mıç mıçlar ki... ama şöyle bi yakından baktığımda birbirlerine saygısızlıkta sevgisizlikte sınır tanımıyorlar aslında.bunu görüyorum.
ilgi bi sevgi ölçütü değildir canım öyle düşün ve kadın hisseder yani. gerçekten senden uzaklaşsa, ilgisi azalsa bunu bariz bi şekilde anlarsın böyle ufak tefek şeylere kafa yorma o yüzden kendini de sevgilini de üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…