- Konu Sahibi politician
-
sürekli ilgili olması sevip sevmediğinin bir kanıtı değildir.
bazen bazıı çiftler görüyorum o kadar mıç mıçlar ki... ama şöyle bi yakından baktığımda birbirlerine saygısızlıkta sevgisizlikte sınır tanımıyorlar aslında.bunu görüyorum.
ilgi bi sevgi ölçütü değildir canım öyle düşün ve kadın hisseder yani. gerçekten senden uzaklaşsa, ilgisi azalsa bunu bariz bi şekilde anlarsın böyle ufak tefek şeylere kafa yorma o yüzden kendini de sevgilini de üzme.
Sizin yorum yapmaniza cok sevindim :) haklisiniz aslinda ilgi bi sevgi olcutu degil ama iste toplumsal kriterler var yaa kahretsin..Ilgileniyosa seviyodur sunu yapiyosa seviyodur vs vs...
Su an gercekten cok yogun ve canı sıkkın kpss derdimiz var bunu atlatinca duzelir umarim
teşekkür ederim :)
düzelir düzelir merak etme yani bende öyle diyorum ama ilgi manyağının tekiyim ama bu tarz kuruntularıma pabuç bırakmamaya çalışıyorum. toplumsal kriterleri de hiç kafaya takma. aksine sizin ilişkinizin diğer ilişkilerden farklı tek bi yanı bile varsa buna sevin çünkü artık ilişkiler bile tek tip olmaya başladı.
Tesekkur ederim ilginiz icin dogru soyluyosunuz iliskilerde hep ayni basi ortasi sonu bellipeki son bi sey o ilgimanyakliginizi:) nasil dengeliyosunuz ?
sanırım bu konuda erkek arkadaşımın tutumunun payı çok büyük. çünkü o hep çok ilgili ve bana çok düşkün bi sevgili oldu hala da öyle. öyle olmasının epey etkisi var. ilgisizlik en tahammül edemediğim şeydir benim çünkü. işte az önce de söylediğim gibi bariz bi soğukluğu olsa nasılsa hissederim ve anlarım diyorum kendime. anlık veya dönemlik hissettiğim ilgi azlığına da bu bi süreç geçecek nasılsa diyorum. kendi kendime aşılıyorum böyle düşünceleri. hakikaten de geçiyor elbet. sizinde böyle bir şeydir endişe etmeye gerek yok :)
size cok duzgun bir acıklama yapmıs... bu bile tatmin etmiyorsa kafanızı mesgul edecek baska seylere yonelin, uzakta oldugunuz icin bos kaldıkca kuruyormussunuz gibi duruyor.
Aslinda ben hep " hayir tabiki de ben haklıyım " diye kendimi doldurdugum icin duzgun bi aciklama yapmis denilince bi afalliyorum:) haklisiniz en ufak bi boslugumda bile kuruyorum
sorunun ve nedenlerinin farkındasınız, dolayısıyla çözümü de kolay
Kizlar merhaba buraya 100.000 tane konu actim
Gecenlerde sevgilimden sogudumu dusunmustum ama adet oldum ayiptir soylemesi ve sanirim bundan dolayi bazi duygu karmasikliklari yasadim :) simdiki sorunum ise su : simdi benim sevgilim biz yanyanayken o kadar sevgi doludur ki artik bunalirim bile bazen, herkesin imrenerek baktigi sekilde sever beni fakat biz uzaktan iliski yuruttugumuz icin o memleketine gittiginde ben kafamda kurmaya baslarim ( onceden eski sevgili takintim da vardi ) bana sevgisi azaldi ilgilenmiyor onceden hep sevdigini soylerdi cart curt...sevgilime dun soyledigimde bunu askim onceden hayat gayemiz yoktu ama su anda var ve onlara yogunlasinca daha az romantik olabiliyorun ama zaten hep soylersem de degeri kalmaz ki ben sana zaten soyluyorum guzel seyler diyor...Bazen aklima takiliyor iste ozellikle de ozel gunlerde napcam yahucok sacma bi sorun biliyorum ama rahatlamak istedim :) bu arada 3 yildir beraberiz
bence bi sevip bi sevmediğinizi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorsunuzdur. seven insan ikinci bi tercih hakkı doğurmaz aklında. kanımca.
Dogru soyluyosunuz ben de kendimi anlayamiyorum aslinda en buyuk bahanem uuzaklik.ayni sehirde olsak hicbi sorun olmicak eminim...belki de sadece bahanedir,bilemiyorum
Ahh ahh uzaklık çok kötü bilirimBu bir evre zamanlaaa geçerrr.
Offf hele bana ne demeli adet olunca gemileri değil limanı falan komple yakıyorum bana kalsa 1000 kere ayrılmıştık bende acayip senarist im kurup kurup patlıyorum
Kizlar merhaba buraya 100.000 tane konu actim
Gecenlerde sevgilimden sogudumu dusunmustum ama adet oldum ayiptir soylemesi ve sanirim bundan dolayi bazi duygu karmasikliklari yasadim :) simdiki sorunum ise su : simdi benim sevgilim biz yanyanayken o kadar sevgi doludur ki artik bunalirim bile bazen, herkesin imrenerek baktigi sekilde sever beni fakat biz uzaktan iliski yuruttugumuz icin o memleketine gittiginde ben kafamda kurmaya baslarim ( onceden eski sevgili takintim da vardi ) bana sevgisi azaldi ilgilenmiyor onceden hep sevdigini soylerdi cart curt...sevgilime dun soyledigimde bunu askim onceden hayat gayemiz yoktu ama su anda var ve onlara yogunlasinca daha az romantik olabiliyorun ama zaten hep soylersem de degeri kalmaz ki ben sana zaten soyluyorum guzel seyler diyor...Bazen aklima takiliyor iste ozellikle de ozel gunlerde napcam yahucok sacma bi sorun biliyorum ama rahatlamak istedim :) bu arada 3 yildir beraberiz
Offf hele bana ne demeli adet olunca gemileri değil limanı falan komple yakıyorum bana kalsa 1000 kere ayrılmıştık bende acayip senarist im kurup kurup patlıyorum
sen soyle senı sevıyorum dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?