ben neden boyleyim ?

Sizin yorum yapmaniza cok sevindim :) haklisiniz aslinda ilgi bi sevgi olcutu degil ama iste toplumsal kriterler var yaa kahretsin..Ilgileniyosa seviyodur sunu yapiyosa seviyodur vs vs...
Su an gercekten cok yogun ve canı sıkkın kpss derdimiz var bunu atlatinca duzelir umarim

teşekkür ederim :)
düzelir düzelir merak etme yani bende öyle diyorum ama ilgi manyağının tekiyim ama bu tarz kuruntularıma pabuç bırakmamaya çalışıyorum. toplumsal kriterleri de hiç kafaya takma. aksine sizin ilişkinizin diğer ilişkilerden farklı tek bi yanı bile varsa buna sevin çünkü artık ilişkiler bile tek tip olmaya başladı.

Tesekkur ederim ilginiz icin dogru soyluyosunuz iliskilerde hep ayni basi ortasi sonu belli peki son bi sey o ilgimanyakliginizi:) nasil dengeliyosunuz ?

Tesekkur ederim ilginiz icin dogru soyluyosunuz iliskilerde hep ayni basi ortasi sonu belli peki son bi sey o ilgimanyakliginizi:) nasil dengeliyosunuz ?

sanırım bu konuda erkek arkadaşımın tutumunun payı çok büyük. çünkü o hep çok ilgili ve bana çok düşkün bi sevgili oldu hala da öyle. öyle olmasının epey etkisi var. ilgisizlik en tahammül edemediğim şeydir benim çünkü. işte az önce de söylediğim gibi bariz bi soğukluğu olsa nasılsa hissederim ve anlarım diyorum kendime. anlık veya dönemlik hissettiğim ilgi azlığına da bu bi süreç geçecek nasılsa diyorum. kendi kendime aşılıyorum böyle düşünceleri. hakikaten de geçiyor elbet. sizinde böyle bir şeydir endişe etmeye gerek yok :)

Masallah masallah ve masallah diyeyim hep mutlu olun insallah :) bizimkide gecici galiba moral verdiniz bana cok tesekkurler :))

size cok duzgun bir acıklama yapmıs... bu bile tatmin etmiyorsa kafanızı mesgul edecek baska seylere yonelin, uzakta oldugunuz icin bos kaldıkca kuruyormussunuz gibi duruyor.

size cok duzgun bir acıklama yapmıs... bu bile tatmin etmiyorsa kafanızı mesgul edecek baska seylere yonelin, uzakta oldugunuz icin bos kaldıkca kuruyormussunuz gibi duruyor.

Aslinda ben hep " hayir tabiki de ben haklıyım " diye kendimi doldurdugum icin duzgun bi aciklama yapmis denilince bi afalliyorum:) haklisiniz en ufak bi boslugumda bile kuruyorum

bence bi sevip bi sevmediğinizi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorsunuzdur. seven insan ikinci bi tercih hakkı doğurmaz aklında. kanımca.

bence bi sevip bi sevmediğinizi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorsunuzdur. seven insan ikinci bi tercih hakkı doğurmaz aklında. kanımca.

Dogru soyluyosunuz ben de kendimi anlayamiyorum aslinda en buyuk bahanem uuzaklik.ayni sehirde olsak hicbi sorun olmicak eminim...belki de sadece bahanedir,bilemiyorum

Offf hele bana ne demeli adet olunca gemileri değil limanı falan komple yakıyorum bana kalsa 1000 kere ayrılmıştık bende acayip senarist im kurup kurup patlıyorum

Offf hele bana ne demeli adet olunca gemileri değil limanı falan komple yakıyorum bana kalsa 1000 kere ayrılmıştık bende acayip senarist im kurup kurup patlıyorum

Eheheh :) bende oyle yapiyorum artik anliyor bana diyor ki 6 gun alttan alicam ozel gunlerdesin diyor :)))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

sen soyle senı sevıyorum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…