ben neden böyleyim

keske bende biraz az konussam.

Meslek sahibimisin? Meslegin ne?
Acaba cok mecburi olmadigin icinmi az konsuyosun.

Goruntundenmi rahatsizsinda ozguven eksikligi yasiyosun acaba? Yuzunden vucudundan? Yada giyim tarzindan?

Sosyal fobi olabilir bi araştır bu meseleyi asosyallikle karıştırma psikolojik bi rahatsızlık sosyal fobin olabilir ve öyle konuş susma demeyle çözülecek bişey değil bir araştır istersen..

26 yaşındayım
gittiğim psikiyatrist de terkedildiğimi düşünüp güven sorunu yaşadığımı söylemişti
Insan küçükken yaşadığı olayların etkisinden kurtulamıyorsa bu kişiliğine ister istemez yansıyor.
Uzun bir yol sizi bekliyor ama yolun sonu aydınlık.

Ksr bakmada biraz sacmaladin mi ne, bende ilk girdigim ortamda ve sonrasinda ve dahi alisana dek cok suskunumdur..kendimi ve huyumu oyle severimki, konusukluk olsun diye asla konusmam..

allah insanlari cesit cesit yaratmis, gece gunduz nasil varsa siyah beyaz, yaz ve kis karakterlerde farkli olucakki hayatib ahengi olsun herses birbirine benzerse cok sacma olmaz mi..

ama sana soru soruldugunda, yada kendini ifade etmem gerejen yerdede susuyosan orda bi sorun var yani..

keske bende biraz az konussam.

Meslek sahibimisin? Meslegin ne?
Acaba cok mecburi olmadigin icinmi az konsuyosun.

Goruntundenmi rahatsizsinda ozguven eksikligi yasiyosun acaba? Yuzunden vucudundan? Yada giyim tarzindan?
çok şükür iyi bir mesleğim var devlette çalışıyorum, işim gereği konuşmam gerekiyor işin gerektirdiği durumlarda konuşurum, görüntüm de ayrı bir sorun ama çok da garip görünmüyorum

Sosyal fobi olabilir bi araştır bu meseleyi asosyallikle karıştırma psikolojik bi rahatsızlık sosyal fobin olabilir ve öyle konuş susma demeyle çözülecek bişey değil bir araştır istersen..
sosyal fobi bana konulan tanılar arasındaydı gerçi bi doktor öyle diyor öbürü başka bi tanı söylüyor

soru sorulduğunda cevap veririm de kendimi iyi ifade edemiyorum hani dedim ya selamlaşmaya çekiniyorum, bulunduğum sınıflarda da hep yalnız oturdum, seminerlere katıldığımda da çok yalnız kalıyorum insan kalabalıkta yalnız kalınca bunalıma giriyor çok ağır depresyonlar geçirdim o dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…