Merhabalar 2 aydır bu sitede yazılanları okuyorum... benim bir derdim var artık 27 yaşındayım 1,5 yıllık bir ilişkim oldu ilk günden beri evlenicem seninle evlenicem seninle diyen bir ilişki ... ilk önce kilo vermemi istedi (tanıştığımızda 110 kiloydum) şimdi 43 kilo verdim ... . onunla tanıştığımda çok iyi bir işim vardı işin zamanla olan stresi ve sorumluluğundan dolayı işten ayrıldım hayatımı kilo vermeye odaklı yaşadım annesiyle tanıştırmak için kilo vermeyi bana şart koştu ... kilo verdikten sonra annesiyle tanıştırması gerektiğini söylediğimde kavga gürültü tanıştık .. 1,5 sene ona o kadar güvendim o kadar inandım ki sonuçta beni 110 kilo halimle beğenen biriydi .. kilo verdikten sonra ben çok fazla evlilik hayalleri kurarken sürekli kavgalarımız sıklaştı çünkü o bundan kaçıyodu ben hissediyodum ama konduramıyordum.. işin enteresan tarafı o benim bütün ailemle tanıştı 1 sene sonra bende onun bütün ailesiyle tanıştım.. ama hep istemeye istemeye tanıştırdı ... kavgalar kavgalar ve ilişki tamamen bitti ..bu arada ben tek çocuğum yani anlıycağınız hep ona sarıldım ama o beni bırakıp çekip gitti şimdi içimde kocaman bir boşluk var ne yapsamda o boşluk dolmuyor ibadete yöneldim her gün spora gidiyorum ve sürekli ağlıyorum bir daha birine nasıl güvenicem karşıma yeniden biri çıkıcak mı ? Evlenemiycekmiyim ben ? Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bir daha hiç evlenemiyceğimi mutlu olamıycağımı düşünüyorum lütfen bana akıl verin