Ben neden bu kadar şanssızım

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
Merhabalar 2 aydır bu sitede yazılanları okuyorum... benim bir derdim var artık 27 yaşındayım 1,5 yıllık bir ilişkim oldu ilk günden beri evlenicem seninle evlenicem seninle diyen bir ilişki ... ilk önce kilo vermemi istedi (tanıştığımızda 110 kiloydum) şimdi 43 kilo verdim ... . onunla tanıştığımda çok iyi bir işim vardı işin zamanla olan stresi ve sorumluluğundan dolayı işten ayrıldım hayatımı kilo vermeye odaklı yaşadım annesiyle tanıştırmak için kilo vermeyi bana şart koştu ... kilo verdikten sonra annesiyle tanıştırması gerektiğini söylediğimde kavga gürültü tanıştık .. 1,5 sene ona o kadar güvendim o kadar inandım ki sonuçta beni 110 kilo halimle beğenen biriydi .. kilo verdikten sonra ben çok fazla evlilik hayalleri kurarken sürekli kavgalarımız sıklaştı çünkü o bundan kaçıyodu ben hissediyodum ama konduramıyordum.. işin enteresan tarafı o benim bütün ailemle tanıştı 1 sene sonra bende onun bütün ailesiyle tanıştım.. ama hep istemeye istemeye tanıştırdı ... kavgalar kavgalar ve ilişki tamamen bitti ..bu arada ben tek çocuğum yani anlıycağınız hep ona sarıldım ama o beni bırakıp çekip gitti şimdi içimde kocaman bir boşluk var ne yapsamda o boşluk dolmuyor ibadete yöneldim her gün spora gidiyorum ve sürekli ağlıyorum bir daha birine nasıl güvenicem karşıma yeniden biri çıkıcak mı ? Evlenemiycekmiyim ben ? Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bir daha hiç evlenemiyceğimi mutlu olamıycağımı düşünüyorum lütfen bana akıl verin

önce depresyonu atlatman lazım.tek çocukluk tek çocuğa özel değil. tek çocuk gibi bir sürü insan var.kaç sın bu sefer 220 kilo birine aynı şeyi yapsın. en iyi yol depresyonu atlattıktan sonra iş bulup çalışmak.

Belki kilo veremeyecegini dusunup boylr oyaladi ama olumlu dusunmek lazim.Senin hayatin katkisi olmus sagligin icin oyle düşün. Su an mutsuz olabilirsin ama dünyada tek bir insan yok gidene by by diyeceksin gelene hoşgeldin.

Neden herkes kilo mevzusuna takıldı ben emek verdim ve emeklerimin hepsi çöpe gitti ... bu kadar büyük bir hayal kırıklığından sonra bir daha birine nasıl güvenicem

Kadın erkek farketmez, sevgiliyi kilo ver, saçını değiştir, şunu giyme, bunu giy diye yönlendirmek bana hep çok tuhaf geliyor. Beşikte kertmediler ya sonuçta kimseyi, beğenmiyorsa dışarısı yüzlerce alternatifle dolu, gidip beğendiği birini seçsin. İlişkiye başlarken karşı tarafa tadilatla değerlenecek ev muamelesi yapmanın manası ne?

Ama bu vesileyle güzel kilo vermişsiniz, hiç bozmayın, önce bir işe girin, ondan sonra gelsin yeni yeni ortamlar, yeni ilişkiler.

Sorun şu ki sadece benim başıma gelmiş gibi hissediyorum ... sadece ben güvenip yarı yolda kalmış gibi hissediyorum... en büyük hayalim evlenmekken artık evlilik bana çok uzak gibi geliyor bu beni korkunç bir mutsuzluğa itiyor

demekki baya değer vermişsiniz. herkesin basından geçen şeyler emin olun zaman bunun için yetli olur. gün gelecek sizde hiç bir parçası kalmamışken o sizi arayacak.gençsiniz hayatınızı kurtarmak sizin elinizd.en azından herşey en başında olmuş.başlayacağınız yeni ilişkilerde daha dikkatli olun. belki de sizinle evlilik düşünmediğini hep ima etti ama siz göremediniz. yaşınız kaç bilmiyorum işe girin böyle bir fırsatınız yoksa halk eğitim kurslarına yazılın sağlıklı günlerinizin kıymetini bilin...

Neden herkes kilo mevzusuna takıldı ben emek verdim ve emeklerimin hepsi çöpe gitti ... bu kadar büyük bir hayal kırıklığından sonra bir daha birine nasıl güvenicem
Bırak bu adam çöpe gitsin zaten başka bir yeri haketmiyor bence de. Sen daha iyisine layık olduğunu düşün ki öylesin. Hepimiz yaşadık senin yaşadıklarını sonuç olarak yeni insanlarla tanıştık, sözüm ona başka insanlarla da evlendik. Karamsarlığa kapılma.

Ay öncelikle tebrik ederim,keşke biri de gelse bana şunu yapıcam dese de bende versem kilo. Bence arkadaşa teşekkür edin,güzel bişeye vesile olmuş. İdeal kilonuza gelip,yeniden işe girin. O da size bakıp kafasını duvarlara vursun

Ama güvenmeyin zaten böyle adamlara. 'Seni değişmeden annemle tanıştıramam' büyük bir hakarettir bence. Sizin kendiniz için harcamadığınız çabayı bu tarz bir adama harcamanız sizin suçunuz. Şanslısınız ki harcadığınız çaba sizden götürmemiş, aksine sizin için de faydalı olmuş. Bundan sonra kendinizi önplana alıp ona göre hareket ederseniz daha mutlu olursunuz.

Kendinize bu kadar yüklenmeyin, karşınızdaki kişi adam değilmiş bence.
Bütün sorun burada.
Bir de şu yanından bakın, size tek faydası kilo kaybetmeniz olmuştur.
Bu kilo kaybı da size gerçekten bir özgüven kazandırmıştır - yanlış mıyım?

Değmeyecek insanlar için bu kadar üzmeyin kendinizi.
Bırakın hayatınızı akışına, elbet doğru kişi hayatınıza doğru bir zamanda girecektir.
Hepimiz gençliğimizde bunları yaşadık, ne siz ilksiniz bu anlam da ne de son.

Sorun şu ki sadece benim başıma gelmiş gibi hissediyorum ... sadece ben güvenip yarı yolda kalmış gibi hissediyorum... en büyük hayalim evlenmekken artık evlilik bana çok uzak gibi geliyor bu beni korkunç bir mutsuzluğa itiyor
Şurda açılan bi konuları dönüp okuyun o zaman. Neler neler var. Belki biri çıkıcak karşına sen de iyi olmamış diye şükredeceksin

sanssız dwgilsin biraz safsın. adamı okadar benimsemissinki masallh iyi kilo vermsiin . (kilo vermenede vesile olmus bu iyi) ama adam demkki seninle ilgili seyleri tam oturtmamıs kafasında . buda cok normal .

rine bukadar baglanma sev ama simdi dediğin giibi basıl güvenecgim deme . ilk basta test er . senin için kritelr olsun karsı cinste

İnşaAllah bu dediğini bende diyebilirim 2 aydır her gece ağlıya ağlıya burdaki eski konuları okuyorum yalnız değilim diyorum ama her sabah kalktığımda içimde ki yalnızlık hissi beni mahvediyor ... bir gün bende iyi ki bu olmamış şimdi daha mutluyum diyebilicek miyim diye düşünüp saatlerce ağlıyorum

Sana ilk zamandan bu yana ve "valide hazretlerinin huzuruna çıkabilmen için" kilo ver diye baskı yapan adam seni 110 kilo halinle sevmiş olmuyor.

Şimdi verdiğin 43 kilonun avantajı ile sen onu sepetle. "Bana kattığın tek şey kilo vermem" de..

yanlis düsünüyorsun neden tek senin basina gelmis olsun ki... bir dolu böyle seyler yasayan insan var yalniz degilsin.

Merhabalar 2 aydır bu sitede yazılanları okuyorum... benim bir derdim var artık 27 yaşındayım 1,5 yıllık bir ilişkim oldu ilk günden beri evlenicem seninle evlenicem seninle diyen bir ilişki ... ilk önce kilo vermemi istedi (tanıştığımızda 110 kiloydum) şimdi 43 kilo verdim ... . onunla tanıştığımda çok iyi bir işim vardı işin zamanla olan stresi ve sorumluluğundan dolayı işten ayrıldım hayatımı kilo vermeye odaklı yaşadım annesiyle tanıştırmak için kilo vermeyi bana şart koştu ... kilo verdikten sonra annesiyle tanıştırması gerektiğini söylediğimde kavga gürültü tanıştık .. 1,5 sene ona o kadar güvendim o kadar inandım ki sonuçta beni 110 kilo halimle beğenen biriydi .. kilo verdikten sonra ben çok fazla evlilik hayalleri kurarken sürekli kavgalarımız sıklaştı çünkü o bundan kaçıyodu ben hissediyodum ama konduramıyordum.. işin enteresan tarafı o benim bütün ailemle tanıştı 1 sene sonra bende onun bütün ailesiyle tanıştım.. ama hep istemeye istemeye tanıştırdı ... kavgalar kavgalar ve ilişki tamamen bitti ..bu arada ben tek çocuğum yani anlıycağınız hep ona sarıldım ama o beni bırakıp çekip gitti şimdi içimde kocaman bir boşluk var ne yapsamda o boşluk dolmuyor ibadete yöneldim her gün spora gidiyorum ve sürekli ağlıyorum bir daha birine nasıl güvenicem karşıma yeniden biri çıkıcak mı ? Evlenemiycekmiyim ben ? Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bir daha hiç evlenemiyceğimi mutlu olamıycağımı düşünüyorum lütfen bana akıl verin
Keşke birileri için değilde öncelikle kendiniz için kilo verseydiniz. Yani ben anlamıorum. O kim ki ya kimmm ona ve ailesine kendini beğendirmek için bişeler yapıosun. herkes neden seni olduğun gibi kabul etmio. Herkes çok zayıf aynı tipte olmak zorundamı?Eğer senin kendine saygın olmazsa kimsenin olmaz böyle bırakır gider elin oğlu canım:kızgın:Sen bir kadınsın ve her halinle güzelsin. Sadece kendin için bişeler yap artık. Evlenmeyi de takma kafana.Nasibinde varsa yarın olur. İçin yeniden birine ısınır.Belki daha büyük bir aşk yaşarsın. Boşver giden gitsin

Back
X