ozur dılerım klavyede sorun olustu sımdı degıstırdım klavyeyı.kısacası evlılılıgımızın 15.gununde esımın aılesı ıle baslayan sorunla beraber gelen esımın ılgısızlıgı kendımı yanlız hıssetmem.ayrıca kısknclık duygusuu bastırma cabalarım ,aldatılmaktan korkmak en onemlısı nısanlılık donemındekı ılgısınıgerı dondurmek ıcın neler ypabılırım.uc kere ust uste okudum fakat yinede hic bir sey anlamadim yazdiklarinizdan...Kelime kisaltmalar,noktalama isaretlerinin olmamasi...
Konu basligiylada bagdastiramadim az cok anliyabildiklerimi...
ıs basvurularıma basladım en azından calısmaya baslayınca arkadas edınıp onu hayatımın odak noktasından cıkarır ılgımı azaltabılırım sanırım.okadar mutlu oldumkı mesajınızdan bırının yanımda oldugunu bılmek cok guzel cok tessekkur ederım.belkı ben ılgımi cekınce ondan o benımle ılgılenmeye baslar.kaçan kovalanır hesabı ıns?sanırım ogrenecegım cok sey var...Tatlim hic birimiz eslerimizle flört donemlerimizdeki gibi degiliz emin ol...
Evlendikten sonra hayat mucadelesi, o, bu, su, derken...Yipraniyoruz, eskiyoruz.
Hele birde cocuk olduktan sonra...
Kiskanclik olayina gelince aldatilma korkun eski nisanlindan asilanmis sana
Fakat simdiki esinin hic birseyini yakaladinmi acaba guvenini sarsicak?
eger oyleyse anliyabilirim seni...Ama hic bir sey yapmamissa paranoya yapip uzme kendini
kendine guven ve kiskancligini durduramiyorsan icinde yasamaya calis
Cok fazla belli edip bunaltma adami ve kendisini bir numara sanmasina izin verme
evet.bende o an cok kotu sınırlenmıstım herseyı kırmak ıstedım o an attı oda.ama bana ben sordugumda guzellıkle cevap verseydı susmasaydı asla okadar sınırlenmezdım.
Bende 7aylik evliyim.
Ne sinir harpleri yasadim bende.
Neler kirip doktum.
Esim sdc bana sarilip beni sakinlestirdi bu durumlarda.
Cunku, o cok iyi biliyorki, en ufak siddetinde asla onunla kalmam.
Nasil buna musade edebilirsin?
Birde haketmissin gb yaziyorsun.
Kadin sinirlenir ewt, ama erkege el kaldirmak dusmez.
Bir meslegin var mi cnm bilmiyorum, esine bu kadar duskunlugun, ugrasin olmadigindan kaynaklaniyor olabilir.
Calisabilirsin mesela, yada oyalanacak baska bir seyler bulmalisin kendine.
Esine sarmamanin en kolay yolu bu cunku.
Olan biten vs kapatmissin anladigim kadariyla.
Kendini iyi hissedecek birseyler yap.
arkadasim harfleri yutmadan yazsaydin bir kac nokta virgul koysaydin ne olurdu okuyana kadar bin dereden su getirdim nefes mefes kalmadi
özür dilerim sadece matematiksel hesaplar yapmaktan ve teknolojiye uyup sms atmaktan bu yazım şekline alışmışım.bundan sonra dikkat edicem.
inş hayırlı bir iş bulurum.cok tessekkurler.komşularım benden buyuk bırde gorustugumdede ortak konularımız bıle ykCok iyi o zaman.
Inan calismaya basladiginda, kendine guveninde yerine gelecek, esinin sana yaklasimi da degisecek.
Kendine sayginda artacak ve mutlu olmaya baslayacaksin.
Birde komsun vs yok mu etrafinda?
Ah ahh nasil ozledim komsularimla gun yapmayi:))
Buradakilerle de kahve, hurma idare ediyoruz iste.
Ortam degisikligi her zaman iyidir.
Kafan dagilir, ruhun acilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?