• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben nerde hata yapıyorum

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
şimdi en kısa şekilde yazmaya çalışıcam.11 yıllık evliyiz bu yıllar içinde eşim sürekli sosyal medyada kadınlarla konuşuyor abuk sabuk açık saçık resmen o iişi yapan kadınlarla takipleşiyo .defalarca uyarmama rağmen hiçbişey değişmiyo telefon elinden hiç düşmez.kadınlarla arana mesafe koy diyorum işyerindeki ler için koymuyorum diyo.akşamları eve geç gelir sekizde çıkar akşam 10-11 gelir aramaz sormaz haber ermez artık iyice çıldırdım .2 çcukla 24 saat kimsemz yok .ben mali müşavir oldum gittim kredi çektim ofis açtım burda beraber çaışacaktık.şimdi yan çiziyo gelmem diyo 2 çocukla sen git çalış diyo.ben şimdi napayım adama iş kurdum ofis açtım ruhsat aldım yie ben kötü yine ben ben şimdi nerde hata yaptım.pazartesi gidip boşanma davası açaçım artık dayanamıyorum iyice kafayı yedim.

adama iş kurdum ofis açtım ruhsat aldım yie ben kötü yine ben ben şimdi nerde hata yaptım.
Aferin mi diyecek sandın.
Adam arsız arsız gözüne soka soka her boku yemiş sen ödüllendirir gibi ofis açıp gel beraber çalışalım demişsin. Şanslısın ki gelmem demiş. Bak işine boşanmayacaksan da bok gibi davran şuna. Bu ne böyle.

Boşanmak için neyi bekliyorsuz yatakta görmeyi mi? O mesajlaşmaların takipleşmelerin sonu zaten yatak muhabbeti. Elinizde işiniz de varmış lütfen kendinize bir iyilik yapın ve boşanın.

Çamaşırını yıkayan var yemeğini yapan var evde çok güzel bir düzeni var adam yerine koymadığı bir eşi var her istediğini yapabiliyor kadınlarla görüşüyor, rahatını bozun şunun. Yemin ediyorum eşinizi bıçaklayasım geldi. Allah belalarını versin böyle erkeklerin.

Bende kolay kokay boşan demeyenler denim.Ama kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek biri gibisiniz.Mesleğiniz var.Bence öyle adamlar ömür törpüsü..Gençliğimi yaşayayım.Her istediğimi yapayım..Sizin gençliğiniz çaba ile geçerken o siz yokmuş gibi özgürce yaşasın sorumluluk almasın.Nasılsa çocukları siz büyütün .Yaşlanıncada sizden başka bakan olmaz .Dursun köşede diyor..Zaten o tür kadınlar evli adamları istiyor..Ayrılın indirin sırtınızdan..Çocukları görsün ama siz hiç görüşmeyin....Kızdım valla kimse kimseyi enayi yarine koyamaz..Ne demek hem evlisin hem umurunda olmadan size hesap bile verme gereği duymadan bekar hayatı yaşıyor..Çok meraklıysa o kadınlara onlar yapsın yemeğini, onlar yıkasın donlarını...Bütün emeği evdeki çeksin o bütün ilgiyi dışardaki elin kadınlarına göstersi

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başarmış birisiniz bence boşanmalımıyım diye sormayın bile size değer vermeyen bir insan için yeterince çaba harcamışsiniz gerçekten boşan demek kolay zor süreçlerdir mutlaka ama sizi değersizlestiren bir insanla bir dakika bile birlikte olmayın kendinize saygınız için bitirin hakkınız da hayırlısı olsun inşallah 🙏

Back
X