evet canım bazen beni savunduğu filan oluyor ama daha doğrusu savunmak değil deneden kaybedesin canım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.bir sorun oldumu neyden rahatsızsan eşinle konuş direk,ailesine söyleme.seni seviyorsa anlayışlı davranacaktır
farklı bişe yani..neyse direk söleyemiyorum ama onun bazı şeyleri anladığını düşünüyorum
dünkü durumuda biraz bu aralar ikimizdede olan strese iş güç yorgunluğuna filan veriyorum artık
çünkü sakız gibi uzatınca ihale bana kalacak herkes herşeyi unutmuş yaşıyor valla
erkekler genelde ailelerinin yanında artistlik yapmayı severler ya kafana takmayacaksın umursamayacaksın yada başbaşayken sakince güzel bir dille sevgiline bozulduğunu kırıldığını anlatacaksın.bu arada sevgilinin ailesi ile mesafeli olmanı öneririm daha nişanlı bile değilsin bu kadar içli dılşı olup kaynanam bana şöyle dedi böyle davrandı diye strese girme her söyleneni her yapılanı da ciddiye alma canım yoksa işin içinden hiç çıkamazsın biraz vurdumduymaz olmakta fayda var![]()
bunları tek tek denedim ama olmuyor
benden beklenen insan ilişkileri açısından fazla sanırım
yada ben hata edip çok yumuşak karınlı davrandım gülüp söledim keyfim yerinde davrandım ondan oldu
işin kötüsü benimde beklentim var ondan bu meseleler çıkıyor
beklenti dediğimde noldu da sıradanlaştık biraz sev biraz iyi ol yaa ben senin gelinin değilim neyin peşindesin yani
hayır niye oğlunun yanında sen artistlik yapıyorsun
uun zamandır da saçma sapan hareketleri var yakın bi arkının kızı oğlunu seviyordu biliyorum
kıza sizede bi yüzük takamadık falan demesi

bunları oğlu söledi bende ondan sonra koptu film hala anasını savunuyor ya o ona zarf attı bilmem ne
ne zarfı Allah aşkına uyuz oluyorum açıkça bende buna dedim oğlum anan sana o kızı alır senin haberin bile olmaz dedim dikkatli ol