ben nerde yanlış yaptım?!

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Ben esimden bosandim uzun süre oldu.Bugün anne babamla telefonda konusurken kendilerini ezik hissettiklerini söylediler. Etrafta herkes cocuguyla damadiyla torunuyla iyimis biz niye böyle olmusuz. Moral vercekleri yerde yüküme yük kattilar. Bir anne babanin tek hayali cocuklarini evli, cocuklu ve mutlu görmekmis ve bu konuda gercekten üzülüyorlar ve bu beni daha da yipratiyor. Benim icin su an ikinci bir evlilik daha cok uzak acikcasi düsünmüyorum ama bu psikolojik baskilarda yipratiyor beni. Bosandigim insani daha tam tanimadan evlenmisim biraz tanisaydin böyle olmazdi bak bi daha evlenirsen tanimadan evlenme diyorlar, kendimi suclu hissettiriyorlar. Kendimi bir daha yanlis yaparsa dünyanin sonu gelcekmis gibi hissediyorum. Dogru adimlar atsaydim bunlar basima gelmez miydi acaba diye düsünüyorum, suclu hissediyorum

Son düzenleme:
Kendini suçlu hissedecek bir durum yok.
Kendi ailen bile olsa rest çekmesini bilmelisin.
Eğer insanların seni üzmesine izin verirsen geleceğini göremezsin maalesef.
Baktın konuşmalar seni üzmeye doğru yol alıyor,işim var deyip uza derim.

Iste insanin anne babasi olunca kiyamiyor ki. Vicdan azabi cekmek istemiyorum sonra.

Başkaları için yaşamayı bir kenara bırak. Bunlar anne baban da olsa.
O evin içinde neler yaşadın bi sen bilirsin bi Allah.
Kimse boşanmak için evlenmiyor. Bende ayrılalı 2 sene olacak. Korkuyorum evlenmekten.
Konuşmaya devam edecekler ağızları torba değil ki büzesin..
Duyma, he de geç. Başka çözüm yok.

Neden aileler boyle anlam veremiyorum onlar uzgunlermis baksen ya yahu asil üzgün sensin kimse boşanmak icin evlenmez herkes mutlu olsun diye bir yuva kurar neden sana destek olacaklari yerde kostek oluyorlar ki. Ailede olsa restini cekmen gerek yaptikları hiç hoş degil..sen yasadın ve sen mutsuz oldun kimbilir neler yasadin o dort duvar icinde

Ben de korkuyorum cünkü bir daha bosanmayi kaldiramam o yüzden evlenmeyi düsünmüyorum. Su an hayatimda da mutluyum hedeflerim var spor yapiyorum arkadaslarim var. Ama onlar hergün bunu düsünüp üzülüyorlarmis. Keske seni o zaman vazgecirseydik falan diyorlar. Ya gecmis gecmiste kaldi diyorum sen nekadar rahatsin diyorlar.

Ayrılalı ne kadar oldu?

Ben de anlam veremiyorum. Ülkemizde evlenmek ve bosanmakla ilgili öyle büyük bir toplum baskisi var ki anne babalari da etkiliyor iste. Sirf millet ne der diye katlanilmicak bir cok seye evlilik bitmesin diye katlanan kadinlar taniyorum.

Düşün mesela, süper bi adama evlenmişsin, mutlu mesut, 10 numara bi hayatın var, ama eşin ölse bu da mı senin hatan olacaktı?

Annenin mantığı bu yönde çünkü netice aynı. Mantıksız bişeye hak verip üzülmen yersiz.

Kıyma canım.
Sert davran demiyorum ki sadece az muhabbet,az samimiyet,bol huzur.
Az muhabbeti basarabilirim ama kendilerini böyle yipratmalarina üzülüyorum. Ya anne kocasi tarafindan öldürülen kadinlar var diyorum sükret ölsem daha mi iyi olcakti diyorum, anlamiyor iste basina gelmeden.

Bu nasıl bişey ya?

Anne babası cahil değil canım. Kızları için üzülüp endişe eden ev hamlı 2 insan.

Emin ol, boşanan %90 kadının anne babası böyledir.
Neden bizim böyle oldu, neden bizim başımıza geldi, herkes evli çocuğuyla anne babasına geliyor diyorlar farkındaysanız, burada kimi düşünüyorlar sizce? Saçmalamayın, haydi iyi günler

Bu nasıl bişey ya?

Anne babası cahil değil canım. Kızları için üzülüp endişe eden ev hamlı 2 insan.

Emin ol, boşanan %90 kadının anne babası böyledir.
Aynen cahil degiller bosanmada bana destek oldular zaten ama gel gör ki bunu kendilerine sorun yapiyorlar bu kizin hali nolcak diye. Herkes evlilik yapmak zorunda degil diyor evlilik önemli, anne baba cocugunu mutlu görmek ister diyor.

Ben de anlam veremiyorum. Ülkemizde evlenmek ve bosanmakla ilgili öyle büyük bir toplum baskisi var ki anne babalari da etkiliyor iste. Sirf millet ne der diye katlanilmicak bir cok seye evlilik bitmesin diye katlanan kadinlar taniyorum.

Millet ne derse desin sevgilin olur millet ne der eclenirsin tartisma olur millet ne der bosanirsin millet ne der ay olsun artik bu millet kime ne hiç kafana takma tatlim sen onune bak yasa hayatinı gez toz eglen millet ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…