- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Iste insanin anne babasi olunca kiyamiyor ki. Vicdan azabi cekmek istemiyorum sonra.Kendini suçlu hissedecek bir durum yok.
Kendi ailen bile olsa rest çekmesini bilmelisin.
Eğer insanların seni üzmesine izin verirsen geleceğini göremezsin maalesef.
Baktın konuşmalar seni üzmeye doğru yol alıyor,işim var deyip uza derim.
Ben de korkuyorum cünkü bir daha bosanmayi kaldiramam o yüzden evlenmeyi düsünmüyorum. Su an hayatimda da mutluyum hedeflerim var spor yapiyorum arkadaslarim var. Ama onlar hergün bunu düsünüp üzülüyorlarmis. Keske seni o zaman vazgecirseydik falan diyorlar. Ya gecmis gecmiste kaldi diyorum sen nekadar rahatsin diyorlar.Başkaları için yaşamayı bir kenara bırak. Bunlar anne baban da olsa.
O evin içinde neler yaşadın bi sen bilirsin bi Allah.
Kimse boşanmak için evlenmiyor. Bende ayrılalı 2 sene olacak. Korkuyorum evlenmekten.
Konuşmaya devam edecekler ağızları torba değil ki büzesin..
Duyma, he de geç. Başka çözüm yok.
Ben de korkuyorum cünkü bir daha bosanmayi kaldiramam o yüzden evlenmeyi düsünmüyorum. Su an hayatimda da mutluyum hedeflerim var spor yapiyorum arkadaslarim var. Ama onlar hergün bunu düsünüp üzülüyorlarmis. Keske seni o zaman vazgecirseydik falan diyorlar. Ya gecmis gecmiste kaldi diyorum sen nekadar rahatsin diyorlar.
Ben de anlam veremiyorum. Ülkemizde evlenmek ve bosanmakla ilgili öyle büyük bir toplum baskisi var ki anne babalari da etkiliyor iste. Sirf millet ne der diye katlanilmicak bir cok seye evlilik bitmesin diye katlanan kadinlar taniyorum.Neden aileler boyle anlam veremiyorum onlar uzgunlermis baksen ya yahu asil üzgün sensin kimse boşanmak icin evlenmez herkes mutlu olsun diye bir yuva kurar neden sana destek olacaklari yerde kostek oluyorlar ki. Ailede olsa restini cekmen gerek yaptikları hiç hoş degil..sen yasadın ve sen mutsuz oldun kimbilir neler yasadin o dort duvar icinde
Kıyma canım.Iste insanin anne babasi olunca kiyamiyor ki. Vicdan azabi cekmek istemiyorum sonra.
Üc sene oldu. Bir atlatamadilar, zaten mükemmelliyetci ve bana asiri düskünler.Ayrılalı ne kadar oldu?
Bence ailen çok cahil,
Az muhabbeti basarabilirim ama kendilerini böyle yipratmalarina üzülüyorum. Ya anne kocasi tarafindan öldürülen kadinlar var diyorum sükret ölsem daha mi iyi olcakti diyorum, anlamiyor iste basina gelmeden.Kıyma canım.
Sert davran demiyorum ki sadece az muhabbet,az samimiyet,bol huzur.
Neden bizim böyle oldu, neden bizim başımıza geldi, herkes evli çocuğuyla anne babasına geliyor diyorlar farkındaysanız, burada kimi düşünüyorlar sizce? Saçmalamayın, haydi iyi günlerBu nasıl bişey ya?
Anne babası cahil değil canım. Kızları için üzülüp endişe eden ev hamlı 2 insan.
Emin ol, boşanan %90 kadının anne babası böyledir.
Üc sene oldu. Bir atlatamadilar, zaten mükemmelliyetci ve bana asiri düskünler.
Aynen cahil degiller bosanmada bana destek oldular zaten ama gel gör ki bunu kendilerine sorun yapiyorlar bu kizin hali nolcak diye. Herkes evlilik yapmak zorunda degil diyor evlilik önemli, anne baba cocugunu mutlu görmek ister diyor.Bu nasıl bişey ya?
Anne babası cahil değil canım. Kızları için üzülüp endişe eden ev hamlı 2 insan.
Emin ol, boşanan %90 kadının anne babası böyledir.
Ben de anlam veremiyorum. Ülkemizde evlenmek ve bosanmakla ilgili öyle büyük bir toplum baskisi var ki anne babalari da etkiliyor iste. Sirf millet ne der diye katlanilmicak bir cok seye evlilik bitmesin diye katlanan kadinlar taniyorum.
Neden bizim böyle oldu, neden bizim başımıza geldi, herkes evli çocuğuyla anne babasına geliyor diyorlar farkındaysanız, burada kimi düşünüyorlar sizce? Saçmalamayın, haydi iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?