• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede yanlış yapıyorum

Belki iş ile ilgili sıkıntıları vardır. Bir süre kendisinin üstüne hic düsmeyin, konusmayın. Bu süre icinde kendinize kitaplar alıp okuyun, onunla aynı odada oturmayın. 10 gün kadar böyle deneyin, bakalım ne olacak. Yine düzelmezse, sormazsa nedenini, bu sefer karsınıza alıp konusun. "Evliligimiz bitiyor gibi hissediyorum. Niye böyleyiz" diye sakince sorun, konusun. Hislerinizi anlatın. Bide ne olur ne olmaz, bi işe girip çalısın. Hem size iyi gelir hem de elinizde kötü ihtimale karsı bi gücünüz olur. Cok zordur eminim ama kafanıza takmamaya calısın, kendinizi yıpratmayın.
İki hafta böyle denedim ama hiç sormadı hiç birşey olmamış gibi konuşuyor du konduğu iki kelime zaten düzelmiyor.benden sıkılmış olabilir mı acaba

Bence iki ay hiç üstüne düşme, surat asma da, ilgilenme bakalım değişecek mi, üstüne gitmen daha kötü yapar durumu bence.
Gerçekten mı ama çok canım sıkılıyor yapayalnız hissediyor um kendimi beni sevip sevmediğini nasıl anlarım intihara etmeyi bile düşünür oldum

So
ben neden bu kadar gurursuzum
Bilmiyorum neden bu kadar ilgi alaka sevgi gösteriyor um
Sakin ol, bunlar senin elinde olan seyler. Gurursuz olmayi sen seciyorsun, istemesen oyle olmazsin. Esin sana ne kadar ilgi gosteriyorsa sen de o kadarini geri ver, fazlasini degil.

Siz şehir mi değiştirdiniz ben doğru mu anladım. Bu doğruysa onu etkilemiş olabilir.

Bi de erkekler bazen uzak durmak istiyorlar bu normal. Ancak sizi kaybetmekten belli ki hiç korkmuyor yoksa bu kadar gevşek davranamazdı. Sizin ihtiyaçlarınızı da dikkate alırdı bence. Tehdit etmeyin ama çantada keklik durumuna bir son verin bence.

İki hafta böyle denedim ama hiç sormadı hiç birşey olmamış gibi konuşuyor du konduğu iki kelime zaten düzelmiyor.benden sıkılmış olabilir mı acaba
İnsan esinden niye sıkılsın ki, bir türlü anlam veremiyorum buna. Sadece sizden degil her seyden sıkılmıstır belki. Kişisel algılamamaya calısın ama üzerine de düsmeyin. Bi süre sizi özlemesini saglamanız gerekiyor ama bunu nasıl yaparsınız bilemiyorum

So
ben neden bu kadar gurursuzum
Bilmiyorum neden bu kadar ilgi alaka sevgi gösteriyor um
Canım bak intihar etmeyi düşündüm falan demişsin. Muhtemelen kızçocuğu olarak el üstünde tutularak büyütülmedin. Hayatta sanırım tek beklentin mutlu bir evlilikti. Kendi başıma da mutlu olurum diyebilecek kadar sağlam bir duruş sergilemiyorsun. Bu tarz yaşamaları olan kadınlar sanırım bir yerden sonra erkeklere itici geliyor. Ona bağimlısın. Bu bir erkeğe heyecan vermiyor. Seni elinde tutmak gibi bir derdi yok. Bunun içinde bişey yapmak geregi duymuyor. Eğer ailen, çevren sana kendini değerli hissettirseydi ya da sen bu duyguyu kazanmış olsaydın o sana ilgisiz kalınca üzerine düşmezdin ve hatta sen o kadar kendinden emin olurdun ki o senin peşinden koşardı. Tabii bunlar benim yorumlarım.

Siz şehir mi değiştirdiniz ben doğru mu anladım. Bu doğruysa onu etkilemiş olabilir.

Bi de erkekler bazen uzak durmak istiyorlar bu normal. Ancak sizi kaybetmekten belli ki hiç korkmuyor yoksa bu kadar gevşek davranamazdı. Sizin ihtiyaçlarınızı da dikkate alırdı bence. Tehdit etmeyin ama çantada keklik durumuna bir son verin bence.
Taşınmayı o istedi burayı da gayet seviyor.evet beni kaybetmek ten hiç korkmuyor.Peki nasıl duzeltebilirim kendimi

Canım bak intihar etmeyi düşündüm falan demişsin. Muhtemelen kızçocuğu olarak el üstünde tutularak büyütülmedin. Hayatta sanırım tek beklentin mutlu bir evlilikti. Kendi başıma da mutlu olurum diyebilecek kadar sağlam bir duruş sergilemiyorsun. Bu tarz yaşamaları olan kadınlar sanırım bir yerden sonra erkeklere itici geliyor. Ona bağimlısın. Bu bir erkeğe heyecan vermiyor. Seni elinde tutmak gibi bir derdi yok. Bunun içinde bişey yapmak geregi duymuyor. Eğer ailen, çevren sana kendini değerli hissettirseydi ya da sen bu duyguyu kazanmış olsaydın o sana ilgisiz kalınca üzerine düşmezdin ve hatta sen o kadar kendinden emin olurdun ki o senin peşinden koşardı. Tabii bunlar benim yorumlarım.
Aslında el bebek gül bebek buyutuldum. Ve evlenince eşim öykü olmayınca bu durumu tahammül edemiyorum.evlendigim güne kadar ailem her desteği verdi.Cunku benim annem babam evlenmiş. Aradan 15 yıl SONRA ben doğduğum için.cok şımarık yetistirildim. hiçbir şeyi tek başıma yapamıyorum.siz haklisiniz

bir iş bulun, çalışın, sosyalleşin, hem ekonomik özgürlüğünüzü kazanır hem de can sıkıntısından kurtulursunuz. şu an sizi evde garanti görüyor sanki, biraz sizin de bir birey olduğunuzu, istek ve ihtiyaçlarınız olduğunu farketmesi lazım sanki...

bir iş bulun, çalışın, sosyalleşin, hem ekonomik özgürlüğünüzü kazanır hem de can sıkıntısından kurtulursunuz. şu an sizi evde garanti görüyor sanki, biraz sizin de bir birey olduğunuzu, istek ve ihtiyaçlarınız olduğunu farketmesi lazım sanki...
Çalışmama izin vermiyor.ikna etmeye çalış açam. Peki ben çalışınca ne olacak

Vallahi bir bayanın verebileceği herşeyi veriyor um.ama karşılık alamıyorum.sanmi ben itici birisiy misim gibi davranıyor.

Çalışmama izin vermiyor.ikna etmeye çalış açam. Peki ben çalışınca ne olacak

izin vermez tabi, şu an bütün gün evde oturup yemeğini temizliğini yapan ve ne olursa olsun onu terketmeyecek bir kadın olarak görüyor sizi, biraz daha güçlü görse kaybetmekten korkar, hizaya gelir.

Herseyi vermek çare değil ki. Yani aileniz sizi şımarttıysa aynı seyi eşinizden de beklersiniz tabii. Ama çözüm herşeyi vermek değil aldığın kadarını vermek. Seninle ilgilenmiyen bir eşin dikkatini çek ama peşinde koşma, onu şımartma yani.

Peki kafada bitmiş ise neden gelip bana söylemiyor.acaba benim çocuğum olsaydı ilgili olur muydu. Çocuk yok diye mı böyle

Çocuk, mutlu evlilikleri dahada mutlu eder ama mutsuz evlilikleri iyice içinden çıkılmaz hale sokar. Gelip neden söylemiyor bilemeyeceğim, boşanmalar kolay olmuyor neticede, sevgilisinden ayrılmayı düşünürken dahi o ilişkiyi devam ettıren tipler var malesef keske herkes sevgısı bıttıgınde dürüstce bunu söyleyebılse ve karsısındakıne eziyet etmese...
Çocugu olmayan, olamayan bir sürü kadın var. Benımde çocugum yok bu bir etken değil. Adam seni sevmıyorsa, değer vermıyorsa bir çocuk dogurdun dıye eline etegıne dolancak değil bu çok cahilce bir düşünce.

Back
X