• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede yanlış yapıyorum

Merak ettim ama hic mi ortak ilginiz yok bi de hangi oyunmus bu kadar baglandigi biliyor musunuz oyunla alakali konusmayi hic denediniz mi ama hayiflanarak degil ilgi ve merakla sorun bu konuda sizi de oyuna cekip beraber vakit gecirmeyi denedi mi

Çalış canım daha yaşın çok küçük. Şimdiden evde kocan sana güldü gülmedi diye düşünmekten kafayı yersin. Adam da seni kafesteki kuş biliyo tabi ki bi bakımdan öylesin de o yüzden ilgi göstermek emek harcamak filan aklına gelmiyordur. Çalış kendine ait bi hayatın kazancın meşgalen amacın olsun. Gene düzelmezse de ayrıl gitsin. Arkadaşlar da söylemiş aman diyim düzelir diye çocuk yapma Müge anlı bile söylemişti ilgisiz erkeği eve bağlamak bi yana iyice soğutup kaçırıyor olan sana olur kendi hayatının dümenini tutamadan bi de çocuk sorumluluğu dolanır başına

Esiniz sizden sogumus gibi gorunuyor. Bence sorun su: Cok toy yasta evlenmissiniz. Insan buyudukce olgunlasiyor, secimleri degisiyor, 18 yasinda sectigi insanla 28 yasinda sectigi insan bir olmuyor mesela. Cocukluk aski misali cocukken evlenmissiniz. Simdi esiniz olgunlastikca evliligini sorguluyor olabilir. Bu durumda yapilacak bir sey yok. Paylasiminiz kalmadiysa dediginiz gibi sonu ayrilik olabilir, bu da dunyanin sonu degil. Calismamaniz bile sorundur belki, bilemiyorum orayi da. Iste bu yuzden, insan meslegini eline almadan, maddi bagimsizligi olusmadan, olgunlasmadan, kendini tanimadan evlenmemeli. Sasirtici bir sonuc degil bence yasadiginiz.

Peki kafada bitmiş ise neden gelip bana söylemiyor.acaba benim çocuğum olsaydı ilgili olur muydu. Çocuk yok diye mı böyle
Bu evlilige cocuk yapayim demeyin bence. Esinizle araniz bu kadar sogukken cocuk evliliginizi kurtarmaz. Evliligi kurtarmak icin cocuk yapma zihniyeti buyuk hatadir, sadece pismanliktir. Burada ornegini cok okuduk. Olmayan seyi oldurmaya calismayin, gerekirse ayrilip yolunuza bakin, sonucta zorla guzellik olmaz demisler.

Çalışırsam düzelecek mi
Çalışırsam düzelecek mi diye gerçekten soruyor musun?? Calisirsan kendi hayatını kurtaracak muhtaç olnayacaksin. Bu kadar koca düşkünü olmayin yahu. Biri der ayrildim ölüyorum biri der adam yüzüme bakmıyor ne yapayım.. Hiç mi onur gurur yok kendine hayat kur kardeşim. Oturup hindi gibi adam benle ilgilen sin hayallerin yerine kendini geliştir çalış para kazan

Bu evlilige cocuk yapayim demeyin bence. Esinizle araniz bu kadar sogukken cocuk evliliginizi kurtarmaz. Evliligi kurtarmak icin cocuk yapma zihniyeti buyuk hatadir, sadece pismanliktir. Burada ornegini cok okuduk. Olmayan seyi oldurmaya calismayin, gerekirse ayrilip yolunuza bakin, sonucta zorla guzellik olmaz demisler.
Mrb günaydın cevremdeki herkes çocuk yap diyor çocuk olmadığı için evde canı sıkılıyor .çocuk olursa çocukla oynar diyor bende bilmiyorum ki

Mrb günaydın cevremdeki herkes çocuk yap diyor çocuk olmadığı için evde canı sıkılıyor .çocuk olursa çocukla oynar diyor bende bilmiyorum ki
Eski kafalar onlar. Çevrenizdekilerin evliliklerinden pay biçin. Hangisi karısından soğumuş da çocuk olunca tekrar karısına bağlanmış? Ha çocuğuna bağlanır mi? Bağlanır. Veya belki de bağlanmaz bile. Annesinden soğuyunca çocuğundan da soğuyan baba çok çünkü. Bakın bakalım kopuk evliliğini çocukla düzeltmeye çalışmış kaç kişinin şimdi güzel bir evliliği var. Ben ne duydum, ne gördüm.

Esiniz sizden sogumus gibi gorunuyor. Bence sorun su: Cok toy yasta evlenmissiniz. Insan buyudukce olgunlasiyor, secimleri degisiyor, 18 yasinda sectigi insanla 28 yasinda sectigi insan bir olmuyor mesela. Cocukluk aski misali cocukken evlenmissiniz. Simdi esiniz olgunlastikca evliligini sorguluyor olabilir. Bu durumda yapilacak bir sey yok. Paylasiminiz kalmadiysa dediginiz gibi sonu ayrilik olabilir, bu da dunyanin sonu degil. Calismamaniz bile sorundur belki, bilemiyorum orayi da. Iste bu yuzden, insan meslegini eline almadan, maddi bagimsizligi olusmadan, olgunlasmadan, kendini tanimadan evlenmemeli. Sasirtici bir sonuc degil bence yasadiginiz.
Ben bunu hiç düşünmemiştim.Olabilir aslında .Peki

Eski kafalar onlar. Çevrenizdekilerin evliliklerinden pay biçin. Hangisi karısından soğumuş da çocuk olunca tekrar karısına bağlanmış? Ha çocuğuna bağlanır mi? Bağlanır. Veya belki de bağlanmaz bile. Annesinden soğuyunca çocuğundan da soğuyan baba çok çünkü. Bakın bakalım kopuk evliliğini çocukla düzeltmeye çalışmış kaç kişinin şimdi güzel bir evliliği var. Ben ne duydum, ne gördüm.
Eşimin yüzünden özgüvenimi kaybettim.ise girmeye korkuyorum kendime hiç güvenim yok nasıl atlatacam bu durumu.Bende artık bir insan gibi hayatımı yaşamak istiyorum bir köle gibi değil

Ailenin 15 yıl sonra çocuğu olmuş ve o çocuğu da kalkıp 18 yaşında nasıl evlendirmiş cidden ben buna hayret ettim.
Böyle birini ben çekemem. Kestirip atarım bi yerleri kalkmış çünkü düzelmez. Ha dersen ki korkutayım o zaman git ailenin evine hiç arama sorma o zaman belli olur her şey.

Ailenin 15 yıl sonra çocuğu olmuş ve o çocuğu da kalkıp 18 yaşında nasıl evlendirmiş cidden ben buna hayret ettim.
Böyle birini ben çekemem. Kestirip atarım bi yerleri kalkmış çünkü düzelmez. Ha dersen ki korkutayım o zaman git ailenin evine hiç arama sorma o zaman belli olur her şey.
Ailem onay vermedi okul okuyor dum kaçtım

Ailem onay vermedi okul okuyor dum kaçtım
Haaa bak gördün mü kaçınca neler geldi başına? İyi mi oldu? Yazık yazık. Ne diyeyim ki ben şimdi. Uğruna neleri feda ettiğiniz adama dönüp de bakın değer miydi?
Ah ah şu gençlere kızıyorum üzülüyorum da. Neden bir erkek için her şeyi bırakıp kaçmak? Yazık ya.

Back
X