Ben nette gezinirken

Merve :) çok takılma. Burada 2-3 ay önce bir üye vardı. Sevismeden hamile olduğuna inanıyordu. Test yapıyordu aylar geciyordu her ay düzenli adet görüyordu. Ama karnında bebeğin hareketlerini hissediyordu. İnsanın başına böyle bişey gelmesi hiç kolay değil. Milyon kere güzelsin desen o yine cirkinim diyecek.
Konu sahibinin ki bu kadar ağır olmasa da kolay değil. Yanlizliginin sebebi de bu düşüncesi.

Canim sende muhtemelen OKB var. 13 yasında kuzeninin sana söylediği laf sen çok güzelsin olsaydı bu sefer 15 yaşında seni kıskanan başka bir arkadaşının dediği cirkinsin lafına başlardi bu durum. Ya da güzellik çirkinlige değil başka bir şeye takardin. Genelde türk kadını temizliğe takar.

Bende de saçma sapan takıntılar olmuştu. Kendiliğinden geçiyor bazen. Ama bazen de insan onu büyütüyor.

Önce psikolog eğer o yönlendirirse psikiyatriste gitmeni şiddetle öneririm.

Sen Angelina Jolie olsan (ben çok begenirim) kendini çirkin zannedeceksin. Kimsenin söylediği güzelsin lafı seni ikna edemez. Ama çok enteresan sana bin kisi guzelsin dese bir kisi ciksa cirkinsin dese atlaya zıplaya cirkini kabul edersin. Ki öyle yapıyorsun.

O kuzenin de sana hayatının en büyük kötülüğü yapmış, aferin ona.

Çoook sayida çirkin kadın var, erkekler hepten çirkin zaten ama işte kimsenin umrunda değil kimse çirkin olduğu için evde kalmıyor. Onlar ile hiç alakası yok. Herkesin her şeyin bir alıcısı var.

34 yaşındayım yalnızım diyorsan sen böyle istediğin içindir. Bunu fark et lütfen ve uzman desteği al canım. Allah yardımcın olsun.

Dedigim dedik çaldığim düdük. Resmen.
En kaçınalası insan. Acaba dışarda gerçek hayatında burdaki arkadaslara anlattiginin % 5 ini anlatsa kim takar. Ruhun hasta onu bir kabul et. Enistem var adama doktorlar olmicen diyor adam ölcem diyor kalbini dinliyor kalbim durdu diyor. Kendi kafasini yasiyor. Şizofreni teşhisi konuldu. Dikkat et derya iyice uçmasın.

Dedigim dedik çaldığim düdük. Resmen.
En kaçınalası insan. Acaba dışarda gerçek hayatında burdaki arkadaslara anlattiginin % 5 ini anlatsa kim takar. Ruhun hasta onu bir kabul et. Enistem var adama doktorlar olmicen diyor adam ölcem diyor kalbini dinliyor kalbim durdu diyor. Kendi kafasini yasiyor. Şizofreni teşhisi konuldu. Dikkat et derya iyice uçmasın.
Hımm korkutmayın beni ya hu..iyi madem bu kadar dert ettiniz kapatıp üyeliğimi gideyim.zati oyle olunca bunu dillendirecegim kimse de kalmaz.unuturum bu konuyu olur biter.sizde rahat edersiniz: )

Bence hasta ve benzeri şeyler demeniz çok ayıp geliyor bana evet başkasına asla diyemiceğimiz şeyleri burda sorup çare bulmaya çalışıyoruz deryanında mutlaka bundan kurtulmasına bir çözüm vardır. Benim arkadaşımda çok güzel kendide biliyor ama her güzelsin dediğimde hayır değilim diyor....

Ya kusura bakmayın ama sizin şu dış görünüşle ilgili konularinizdan gına geldi artık.. bu nasil bir takintidir arkadaş 24 saatinizi bunu duşunerek mi geçiriyorsunuz ? Başka derdiniz yok mu ? Siz kendinize guvenmedikce kimse sizi beğenmez anlayın artık. Hayat dış gorunusten ibaret degildir, sizi mutlu eden seylerle ugrasin, kendinizi surekli baskalariyla kiyaslamayin, aynanin karsisina geçin ve kendinizde sevecek seyler bulup onlara konsantre olun. Kimse kimseden üstün degil ve guzellik zaten gelip geçici birşey yeter ya.:KK11:

Bence hasta ve benzeri şeyler demeniz çok ayıp geliyor bana evet başkasına asla diyemiceğimiz şeyleri burda sorup çare bulmaya çalışıyoruz deryanında mutlaka bundan kurtulmasına bir çözüm vardır. Benim arkadaşımda çok güzel kendide biliyor ama her güzelsin dediğimde hayır değilim diyor....

Kendi agzinizla diyorsunuz boyle celiski yaşayan insan hastadir zaten. Ben zaten uzuluyorum her konusuna yorum yapmis insanim. Biraz sitemim kendisini neden degistirmek icin bir sey yapmiyor. Kabul etsin bir tedavi olsun cevre edinsin kendinde degisiklik yapsin vs. Burda kac kere kac kisi dedi ama yok bizi dinlemiyor sanki 2 gun once ayni konuda kac kisi cozum arıyoruz. Bir kerede dese ki evet hakli bunca insan ben iyilescem dese. Sanki inadina bunca yorumu hic yapilmamis gibi ayni seyler. Burda bir yerden baslasa yine hepimiz destek olcaz. Insanlarida keriz yerine koymanin alemi yok.

Mune Mune üyeliğimi iptal edebilir misiniz? Bi daha uyelik almicam,bitti..bezdiler benden:) bende bıktım burada sızlanmaktan.hepimiz rahatlayalım.uyelik iptal lutfen.hayta ip den banlayın; )

Back
X