- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Aminnnn. Çok teşekkür ederim.Allah devamini getirsin. Cok gecmis olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn. Çok teşekkür ederim.Allah devamini getirsin. Cok gecmis olsun![]()
Konularınızı biliyorum çok geçmiş olsun çok sevindim
İnşallah hep böyle mutlu sağlıklı olsun oğlunuz![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Çoook teşekkür ederim.Yaa harikaa
Önceki konularınızı hatırlıyorum, çok sevindim. Hep beraber çok daha güzel günleriniz olsun inşallah![]()
Çok teşekkür ederimmmNasıl sevindim anlatamam. Evladınızla birlikte çok güzel bir hayat diliyorum size
Teşekkür ederim. Kızım yanımda, işe başlad. Gayet iyi.Gerçekten sevindim sizin adınıza. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Yanlış hatırlamıyorsam kızınız vardı lise çağında. O ne durumda peki?
Teşekkür ederimmm, Aminnnn cümlemiziRabbim bundan sonra kötüden uzak etsin inşallah.
Tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınız.
Teşekkür ederimmm, Aminnnn cümlemiziRabbim bundan sonra kötüden uzak etsin inşallah.
Tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınız.
Ay cnm bnmmmSizi hatırlıyorum. O kadar çaresizce buraya yazıp akıl istiyordunuz ki. Çok üzülüyordum konularınızı gördükçe.
Ben sizinle o kadar çok gurur duyuyorum ki.. Helal olsun gerçekten. O kadar iyi bir annesiniz ki oğlunuzdan vazgeçmeyişiniz, her şeye rağmen güçlü duruşunuz, babasıyla ayrı olmanıza rağmen onunla birlikte çabalamanız, tüm kirli işlerin döndüğü ortamlara oğlunuz için korkusuzca girmeniz...
Oğlunuz umarım bunların kıymetinin artık farkına varır ve çabalamaya devam eder. Çok mutlu oldum hepiniz adına.
Teşekkür ederimAllah tekrar o batağa düşürmesin karşısına hep iyiler çıkarsın.
Maalesef yakinen bildiğim bir kaç insan var ve arkadaş çevresini değiştirmeden iradelerine hakim olmaları çok daha zorlaştırıyor.