- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Her şey yılbaşı gecesi başladı.babada kalıcam dedi..gitti..babasını arattırdım ona gitmemiş.babası oğlumu aradı arkadaşımda klyrm baba demiş.peki bna niye yalan söylüyor ve telefonunu açmıyor...eve geldi tartıştık.bir akşam babaannemde kalcaz babamla dedi.babasınada annemde doğmgünü kutlycz dedi bunu da çıkardım meydana geldi eve.bna agrasif saldırgan.oğlm öl desen ölck bir anneyim niye böylesin d3dim.bu arada gitiği yerde sinyal çekmyr.öyle bir yerde.evvelsi gün aradı şarj altimi ver ben arkdşa gidyrm dedi.bna sormadanmı dedim.sen kimsin lan dedi..bnm oğlm bna bunları söyledi.çok acı.kavga ettik.babanı arıycm dedim.ara gelmycm dedi gitti.babasına hbr vrdm o da arkdşnda kalmasına izn vermş.sabahda arkdşyla glip parkda bir çıcukla kavga edyr.karakolluk..ve akşm babasıyla tartışıyorlar.biraz hava alıp gelicem demiş.yine o sinyal almdğmz yere gitti...kaldı...bu gün akşm babasını arıyor.ben artk gelmycm kndime hayat kurcm demiş.bn çıktım aradım.her kapıya gittim.öyle evlere girdimki pislk içinde.inanjn kötü hayat yaşıyan insanların ortamı.her şey boşverilmş...buralara düşck birimydi bnm oğlm.yıkıldım.misler içinde baktigim yavrumun tercih ettiği yerlre baktımmm.bulamadım..son birini aradım.sordm;bir yer var telefon çekmyen ve bir köpek olmalı orda dedim..çünkü geçen orda bu anlar yaşanmıştı telefon konşmasında...arkdşı bir oto yıkama yeri var anltğınız gibi dedi..ve arkdşmla gittik.içerde bir kaç kişi vardı.camı hızlıca vurdum.kaçtılar saklandılar...keşke polis çağrsaydım.ama bilemedim neyle karşlaşacağımı.oğlumun adını söyleyince geldi
Ve bn yıkıldım.gözleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gülmseyerek .ne oldu sana dedim.içki içtm dedi.senmi dedim...gşrdim içeri bir şişe gösterdi.çık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken köpek pitbul fırladı...yola... bn çığlık çığlığa.her kez balkona cama döküldü.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yürü gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kaç liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm günlük ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gündür o değişti bizlede görüşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan öldüm.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları üstünde durup mücadele veren bir kadınım
Ve bn yıkıldım.gözleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gülmseyerek .ne oldu sana dedim.içki içtm dedi.senmi dedim...gşrdim içeri bir şişe gösterdi.çık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken köpek pitbul fırladı...yola... bn çığlık çığlığa.her kez balkona cama döküldü.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yürü gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kaç liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm günlük ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gündür o değişti bizlede görüşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan öldüm.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları üstünde durup mücadele veren bir kadınım
Son düzenleme: