BEN NİCE1985.OĞLUM BİR ŞEY KULLANIYOR.YIKILDIM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Her şey yılbaşı gecesi başladı.babada kalıcam dedi..gitti..babasını arattırdım ona gitmemiş.babası oğlumu aradı arkadaşımda klyrm baba demiş.peki bna niye yalan söylüyor ve telefonunu açmıyor...eve geldi tartıştık.bir akşam babaannemde kalcaz babamla dedi.babasınada annemde doğmgünü kutlycz dedi bunu da çıkardım meydana geldi eve.bna agrasif saldırgan.oğlm öl desen ölck bir anneyim niye böylesin d3dim.bu arada gitiği yerde sinyal çekmyr.öyle bir yerde.evvelsi gün aradı şarj altimi ver ben arkdşa gidyrm dedi.bna sormadanmı dedim.sen kimsin lan dedi..bnm oğlm bna bunları söyledi.çok acı.kavga ettik.babanı arıycm dedim.ara gelmycm dedi gitti.babasına hbr vrdm o da arkdşnda kalmasına izn vermş.sabahda arkdşyla glip parkda bir çıcukla kavga edyr.karakolluk..ve akşm babasıyla tartışıyorlar.biraz hava alıp gelicem demiş.yine o sinyal almdğmz yere gitti...kaldı...bu gün akşm babasını arıyor.ben artk gelmycm kndime hayat kurcm demiş.bn çıktım aradım.her kapıya gittim.öyle evlere girdimki pislk içinde.inanjn kötü hayat yaşıyan insanların ortamı.her şey boşverilmş...buralara düşck birimydi bnm oğlm.yıkıldım.misler içinde baktigim yavrumun tercih ettiği yerlre baktımmm.bulamadım..son birini aradım.sordm;bir yer var telefon çekmyen ve bir köpek olmalı orda dedim..çünkü geçen orda bu anlar yaşanmıştı telefon konşmasında...arkdşı bir oto yıkama yeri var anltğınız gibi dedi..ve arkdşmla gittik.içerde bir kaç kişi vardı.camı hızlıca vurdum.kaçtılar saklandılar...keşke polis çağrsaydım.ama bilemedim neyle karşlaşacağımı.oğlumun adını söyleyince geldi
Ve bn yıkıldım.gözleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gülmseyerek .ne oldu sana dedim.içki içtm dedi.senmi dedim...gşrdim içeri bir şişe gösterdi.çık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken köpek pitbul fırladı...yola... bn çığlık çığlığa.her kez balkona cama döküldü.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yürü gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kaç liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm günlük ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gündür o değişti bizlede görüşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan öldüm.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları üstünde durup mücadele veren bir kadınım

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten. Babası peki bu son olaya ne tepki verdi?

Her
Çok üzüldüm gerçekten. Babası peki bu son olaya ne tepki verdi?
Her Şey onun yüznden.arkadaşıma dedimki oğlum duyar diye polisi arıyamıyorum.babası arasın o mekanı şikayet etsin .gitsin oraya polisi çağırsın.demişki o buldu o arasın.bnde dedimki kapıya arabayla glsin bn çıkıcam olurya oğlm çıkarsa arkmdan onu gözetlesin.demişki bn o kapıya gelmem her gün dua edyrm o kadın ölsün diye.bu adamı burdaki kadınlar çok iyi biliyor.

Her şey yılbaşı gecesi başladı.babada kalıcam dedi..gitti..babasını arattırdım ona gitmemiş.babası oğlumu aradı arkadaşımda klyrm baba demiş.peki bna niye yalan söylüyor ve telefonunu açmıyor...eve geldi tartıştık.bir akşam babaannemde kalcaz babamla dedi.babasınada annemde doğmgünü kutlycz dedi bunu da çıkardım meydana geldi eve.bna agrasif saldırgan.oğlm öl desen ölck bir anneyim niye böylesin d3dim.bu arada gitiği yerde sinyal çekmyr.öyle bir yerde.evvelsi gün aradı şarj altimi ver ben arkdşa gidyrm dedi.bna sormadanmı dedim.sen kimsin lan dedi..bnm oğlm bna bunları söyledi.çok acı.kavga ettik.babanı arıycm dedim.ara gelmycm dedi gitti.babasına hbr vrdm o da arkdşnda kalmasına izn vermş.sabahda arkdşyla glip parkda bir çıcukla kavga edyr.karakolluk..ve akşm babasıyla tartışıyorlar.biraz hava alıp gelicem demiş.yine o sinyal almdğmz yere gitti...kaldı...bu gün akşm babasını arıyor.ben artk gelmycm kndime hayat kurcm demiş.bn çıktım aradım.her kapıya gittim.öyle evlere girdimki pislk içinde.inanjn kötü hayat yaşıyan insanların ortamı.her şey boşverilmş...buralara düşck birimydi bnm oğlm.yıkıldım.misler içinde baktigim yavrumun tercih ettiği yerlre baktımmm.bulamadım..son birini aradım.sordm;bir yer var telefon çekmyen ve bir köpek olmalı orda dedim..çünkü geçen orda bu anlar yaşanmıştı telefon konşmasında...arkdşı bir oto yıkama yeri var anltğınız gibi dedi..ve arkdşmla gittik.içerde bir kaç kişi vardı.camı hızlıca vurdum.kaçtılar saklandılar...keşke polis çağrsaydım.ama bilemedim neyle karşlaşacağımı.oğlumun adını söyleyince geldi
Ve bn yıkıldım.gözleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gülmseyerek .ne oldu sana dedim.içki içtm dedi.senmi dedim...gşrdim içeri bir şişe gösterdi.çık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken köpek pitbul fırladı...yola... bn çığlık çığlığa.her kez balkona cama döküldü.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yürü gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kaç liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm günlük ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gündür o değişti bizlede görüşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan öldüm.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları üstünde durup mücadele veren bir kadınım
Allah yardımcınız olsun inanın okurken çok üzüldüm...iki ewladım var biryerlerıne kıymık batsa bızım ıcımız tıtrerken onları sarıp sarmalayıp binbir zorlukla büyütürken sonuç bu olmamalı😞Bir anne olarak size edeceğim tek dua allahım yar ve yardımcınız olsun inş en kısa sürede de oglunuz bu yanlısını anlayıp sızden ozurdılesn.baba ıcın yorum dahi yapamıcam Allah ıslah etsin

Allah yardımcın olsun oglun ergenliği ağır yaşıyor bilmeden kendine zarar veriyor farkında değil siz ne derseniz diyin ne yaparsanız yapın o dersini almadan akıllanmayacak bence..üniversite okumak istemiyor mu?? Bi psikiolog yada psikiyatri doktoruyla gorusturmeye ikna edebilseniz keske..olmadı askerlik yapsın belki biraz duzelir..

Böyle olmaz psikolojik tedavi alması lazım. Allah korusun o kafayla size bile zarar verebilir. İşiniz var mı çalışıyor musunuz? Babasıyla konuşup ortak bir karara varıp daha fazla ilgi göstermeniz lazım. Daha 18’e yeni girmiş üniversiteye gidiyor mu?

Allah yardımcınız olsun.Çok zordur emınım.Umarım bır an önce her şey çok guzel olur.

Çok üzüldüm durumunuza. Çocuğunuz esrar, skung veya Jamaika kullanıyor sanırım. Gözleri kırmızıydı demişsiniz. Mayıştık mıydı ?Yaşı küçük çünkü,İlk esrarla başlanır, ve devamı gelir... Bu süreçte onu suçlar gibi tavırla konuşmayın. Daha da uzaklaşacaktır sizden. Yaşı gereği her yola çekilmeye müsait. Dinleyeceği birisi varsa onu sokun devreye, takip etsin bir süre davranışlarını. Kavga etmek ve suçlamak onu daha da iter maddeye. Bıraktırmaya çalışın. Devam ederse eğer belli bir zaman sonra allah korusun diğer maddelere de geçebilir. Allah yardımcınız olsun.

Oğlunuza deyin ki tamam ne istiyorsan öyle olsun ama senden bir şey istiyorum sadece birlikte bir psikolog görüşmesi yapalım.
Bunu birlikte planlariz gibisinden.
Sana destek de olurum diyerek ilk adımı atın.
Psikologa giderek belki bir şeyleri yavaştan değiştirmeye baslayabilirsiniz.
İnşallah her şey yoluna girer.

Bir kadının tek başına erkek çocuğunu idare etmesi ne kadar zormuş.

Allah zorunu kolay etsin en yakın zamanda bu çıkmazdan ve bataktan kurtulur İnşallah yavrunuz.

Her bir çocuk geleceğin bir umudu her bir çocuk herkesin sorumluluğu.
Diğer arkadaş çevresini de yakından tanımaya aileleri varsa iletişim kurmaya çalışın.

Birlikten kuvvet doğar.

her gün dua edyrm o kadın ölsün diye
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir an önce çocuğunuzu bu illetten kurtarabilirsiniz.
Yazacaklarım için beni yanlış anlamayın lütfen.
Hatırladığım kadarıyla çok uzun, çekişmeli, olaylı bir boşanma yaşadınız.
Çok zor günler geçirdiğinizi biliyorum. Sıfırdan bir hayat kurdunuz kendinize. Çocuk yüküyle bunun zorluğunu kat be kat fazla olduğunun herkes farkında.
Bunlar sizi çok yıprattı emin.
Yukarıdaki alıntıyı yaptım neden biliyor musunuz?
Yıllar geçti siz hala aynı yerdesiniz.
O kadın evli bir erkekle birlikte olmayı seçerek, yuvanın dağılmasın vesile oldu doğru. Fakat sorun o kadın değil hala bunu anlamamışsınız. A gider X gelir. Sorun hep zor kondurduğunuz eski eş kişisinde. O kadının ölmesi sorunlarınızı çözmez.
Bugün bu yaşadıklarınız ise eski eşiniz ve sizin sorumluluğunuzda.
Yaşadığınız kötü şeyler çocuklarınızada illaki yansıdı. Onlarında psikolojileri etkilendi.
Siz hala o ilk günkü yerde olduğunuz için eski eşle çocuklar için düzgün bir ilişki kuramıyorsunuz bence.
Nitekim olaylar muhtemelen hiç soğumuyor.
Bu süreçte psikolojik olarak destek almadıysanız alın. Siz sağlıklı olmadan çocuklarınıza faydanız olmaz.
Çocuğunuza da destek aldırmanın bir yolunu daha kolay bulursunuz.
Tek çareniz çocuğa psikolojik yardım aldırmak.
Eski eşle ortak karar alabilecek kadar stabil bir ilişki kurmakta ikinci zorunluluk.

Bazi çocuklar o yaşları çok zor atlatıyor. Benim o yaslarda anneme defalarca " senden nefret ediyorum demişligim" var. :(
Bana sürekli baskı yapmasına katlanamıyordum, o yaşlarda sigaraya başlamıştım. Arkadaşlarımın kuklası olmuştum malesef. Annem hep der, sen çok asi bir çocuktun, çok çektirdin diye.
O yaşlardan sadece 5 yıl kadar sonra anneme geri döndüm ruhen. Ondan kıymetli hic kimse olmadı. Babam öldü senelerce ben baktım.
Maddi, manevi en çok yanında olan çocuğu ben oldum. Hala çok düşünürdür anneme.
Demem o ki, bu günler geçecek kendinizi kahretmeyin. Size tavsiyem birşey kullanıyorsa kavga etmeden arkadaşca yaklaşıp evde kullanabileceğini ima edin. En azından sizden uzaklaşmamiş olur ve
Kullandığı şeyin ne olduğunu anlamış olursunuz ona göre çözüm ararsınız.
Bu dönemde yapacağınız en kötü şey dövünüp, sürekli kavga etmek.
Rahatlıksa aradığı o rahatlığı arkadaşlarının yanında değil, sizin yanınızda bulsun, sonrasında alttan alttan işlersiniz, bir doktora götürmeye ikna edebilirsiniz. O çocuğu sizden iyi kimde tanıyamaz, bu gücünüzü kullanın.
Korkmayın, hatasını anlayacağı günler gelecek, allah yardımcınız olsun.

Baba baba değil ki ? Boşansanız bile siz anne babasınız. Evlatlarınız konusunda ağız birliğiniz karar birliğiniz olmalı. Senin izin vermediğin yere ne demek babam izin verdi. Bunu eski eşiniz ile mutlaka konuşmalısınız. Yoksa evladınızın yolu yol değil basına bıseyler gelir. Allah korusun size bile zarar verebilir bi yokluk anında. Kesinlikle babayla oturup konuşulmalı ortak ilerlemeli ve çocuğu mutlaka bir pskiyatıra götürmelisiniz

Çok üzüldüm.. umarım yeni bir durum olduğu için hemen önlem alınır ve hızlıca kurtulur

Çok üzücü bir durum, bir anne olarak yüregimde hissetim yaşadıklarınızı.Allah yardimciniz olsun öncelikle.
Bu tarz sorunlarda çözüm süreci oldukça uzun sürüyor.Yasadiginiz cevreden taşınmayi gerektirecek kadar büyük degisimler gerektiriryor.Psikolog psikiyitarist görüsmeleri ,cocuga karsi cok anlayisli olmaniz yani ciddi bir irade ile hareket etmeniz gerekiyor.Ben bir annenin tüm bunların üstesinden gelecegine hep inanirim o nedenle sizin de çözeceginizden hic kuşkum yok. Eski eşle de bu surecte oglunuz icin isbirligi yapacak sekilde bir iletisim olusturmaniz sart..Hatta ona eski eş bile demeyelim, cocugunuzun babası diyelim.(Anladigim kadariyla yasattiklarini unutmakta zorlanmissiniz ama onun size yasattiklarinin ne önemi kaldiki boyle bir süreçte)
Bi bismillah diyin silin gözünüzün yaşını ve bir yerinden başlayın sürece.Insallah zor olsada evladiniza manen ulasacaksiniz.ınancinizi yitirmeyin.
Baslamak.bitirmenin yarisi derler.İnsallah cozeceksiniz ben size de evladiniza da inaniyorum.

Her
Her Şey onun yüznden.arkadaşıma dedimki oğlum duyar diye polisi arıyamıyorum.babası arasın o mekanı şikayet etsin .gitsin oraya polisi çağırsın.demişki o buldu o arasın.bnde dedimki kapıya arabayla glsin bn çıkıcam olurya oğlm çıkarsa arkmdan onu gözetlesin.demişki bn o kapıya gelmem her gün dua edyrm o kadın ölsün diye.bu adamı burdaki kadınlar çok iyi biliyor.
Karaktersiz yaaa

Çok üzüldüm konularını biliyorum. Sanırım ebeveynler arası yaşanan şeyler çocuklarda böyle karşılık buluyor. Babasının sorumsuzluğu, onları yok sayışı çocuğu bu yollara itmiş olabilir. Baba yerine koyduğu bir büyük varsa nasihat verir gibi değil ama yol gösterici şekilde konuşup yardımcı olsa en azından psikolojik destek alabilseniz iyi olur

Back
X