BEN NİCE1985.OĞLUM BİR ŞEY KULLANIYOR.YIKILDIM.

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir an önce çocuğunuzu bu illetten kurtarabilirsiniz.
Yazacaklarım için beni yanlış anlamayın lütfen.
Hatırladığım kadarıyla çok uzun, çekişmeli, olaylı bir boşanma yaşadınız.
Çok zor günler geçirdiğinizi biliyorum. Sıfırdan bir hayat kurdunuz kendinize. Çocuk yüküyle bunun zorluğunu kat be kat fazla olduğunun herkes farkında.
Bunlar sizi çok yıprattı emin.
Yukarıdaki alıntıyı yaptım neden biliyor musunuz?
Yıllar geçti siz hala aynı yerdesiniz.
O kadın evli bir erkekle birlikte olmayı seçerek, yuvanın dağılmasın vesile oldu doğru. Fakat sorun o kadın değil hala bunu anlamamışsınız. A gider X gelir. Sorun hep zor kondurduğunuz eski eş kişisinde. O kadının ölmesi sorunlarınızı çözmez.
Bugün bu yaşadıklarınız ise eski eşiniz ve sizin sorumluluğunuzda.
Yaşadığınız kötü şeyler çocuklarınızada illaki yansıdı. Onlarında psikolojileri etkilendi.
Siz hala o ilk günkü yerde olduğunuz için eski eşle çocuklar için düzgün bir ilişki kuramıyorsunuz bence.
Nitekim olaylar muhtemelen hiç soğumuyor.
Bu süreçte psikolojik olarak destek almadıysanız alın. Siz sağlıklı olmadan çocuklarınıza faydanız olmaz.
Çocuğunuza da destek aldırmanın bir yolunu daha kolay bulursunuz.
Tek çareniz çocuğa psikolojik yardım aldırmak.
Eski eşle ortak karar alabilecek kadar stabil bir ilişki kurmakta ikinci zorunluluk.
Cnm yanlış anlamışsın...eski koca eş bnm için dua ediyormuş ölsün diye....yoksa bn unuttum olanları.

Çok üzüldüm gerçekten.Bulunduğunuz ortamı değiştrme şansınız var mı ? Başka bir yere taşınma gibi hani oğlunuz o çevreden uzaklaşsın diye

Pisikoloğa gideceğiz inş.çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınız için.bu gün hep ev ve iyi arkdaşlarıyla berabrdi.bna krşı çok iyiydi.sanki yıllardır görüşmüyo gibiydi.sadece taşınma isteeğimi kabul etnedi.zamanla o da olur.

Çok üzüldüm gerçekten.Bulunduğunuz ortamı değiştrme şansınız var mı ? Başka bir yere taşınma gibi hani oğlunuz o çevreden uzaklaşsın diye
[/QUO teşekkür ederim.evt var.ev kendimizn.düzenimi bozmuyacğız eşylrımız burda duracak biz bir artı 1 bir eşyalı bir eve gideceğiz dedim.bir süreliğine. Gelmem dedi.

Her şey yılbaşı gecesi başladı.babada kalıcam dedi..gitti..babasını arattırdım ona gitmemiş.babası oğlumu aradı arkadaşımda klyrm baba demiş.peki bna niye yalan söylüyor ve telefonunu açmıyor...eve geldi tartıştık.bir akşam babaannemde kalcaz babamla dedi.babasınada annemde doğmgünü kutlycz dedi bunu da çıkardım meydana geldi eve.bna agrasif saldırgan.oğlm öl desen ölck bir anneyim niye böylesin d3dim.bu arada gitiği yerde sinyal çekmyr.öyle bir yerde.evvelsi gün aradı şarj altimi ver ben arkdşa gidyrm dedi.bna sormadanmı dedim.sen kimsin lan dedi..bnm oğlm bna bunları söyledi.çok acı.kavga ettik.babanı arıycm dedim.ara gelmycm dedi gitti.babasına hbr vrdm o da arkdşnda kalmasına izn vermş.sabahda arkdşyla glip parkda bir çıcukla kavga edyr.karakolluk..ve akşm babasıyla tartışıyorlar.biraz hava alıp gelicem demiş.yine o sinyal almdğmz yere gitti...kaldı...bu gün akşm babasını arıyor.ben artk gelmycm kndime hayat kurcm demiş.bn çıktım aradım.her kapıya gittim.öyle evlere girdimki pislk içinde.inanjn kötü hayat yaşıyan insanların ortamı.her şey boşverilmş...buralara düşck birimydi bnm oğlm.yıkıldım.misler içinde baktigim yavrumun tercih ettiği yerlre baktımmm.bulamadım..son birini aradım.sordm;bir yer var telefon çekmyen ve bir köpek olmalı orda dedim..çünkü geçen orda bu anlar yaşanmıştı telefon konşmasında...arkdşı bir oto yıkama yeri var anltğınız gibi dedi..ve arkdşmla gittik.içerde bir kaç kişi vardı.camı hızlıca vurdum.kaçtılar saklandılar...keşke polis çağrsaydım.ama bilemedim neyle karşlaşacağımı.oğlumun adını söyleyince geldi
Ve bn yıkıldım.gözleri kıpkırmızıydı.yan yan knşuyordu.gülmseyerek .ne oldu sana dedim.içki içtm dedi.senmi dedim...gşrdim içeri bir şişe gösterdi.çık glysun bnle dedim gelmyrm dedi.kapıyı tam kapatıyodu polisi aryrm dedim.tm ararken köpek pitbul fırladı...yola... bn çığlık çığlığa.her kez balkona cama döküldü.oğlmda insnlar polisi arıyor ztn yürü gidelim d3di.yolda yarın ev tutuyorum yanlz yaşıycm dedi.bu arada yanlışlıkla teyzesine msj atmş...arkadaşına atacakken...kaç liran var? Diye.teyzeside sordu bu ne arkdşm günlük ev soruyordu tutcaktı gibi gibi.oğlm 18 e ocağın 3 de girdi.burdaki arkdşları şurda 10 gündür o değişti bizlede görüşmyor ve burda takılmıyo artık dediler.yıkıldım.ağlmktan öldüm.ne yapıcam.konularımı bilyrsnz.aldatılıp ayrılmış ayakları üstünde durup mücadele veren bir kadınım
Ah Nice,Nice😢
Cok uzuldum arkadasim,Allah yardimcin olsun:(
Gozumuzun onunde cabaladin sen,neleri astin,insallah bundan da sag salim kurtulursun=/

Çok üzüldüm durumunuza. Çocuğunuz esrar, skung veya Jamaika kullanıyor sanırım. Gözleri kırmızıydı demişsiniz. Mayıştık mıydı ?Yaşı küçük çünkü,İlk esrarla başlanır, ve devamı gelir... Bu süreçte onu suçlar gibi tavırla konuşmayın. Daha da uzaklaşacaktır sizden. Yaşı gereği her yola çekilmeye müsait. Dinleyeceği birisi varsa onu sokun devreye, takip etsin bir süre davranışlarını. Kavga etmek ve suçlamak onu daha da iter maddeye. Bıraktırmaya çalışın. Devam ederse eğer belli bir zaman sonra allah korusun diğer maddelere de geçebilir. Allah yardımcınız olsun.
Bu maddelerin adini burada anmamalisiniz.
Ikisini ben bile duymamistim.Burayi gencler de okuyor,merak eder arastirir,bilmezken icine duser Allah korusun.
Kimse de cemkirmesin valla,olur mu olur,kulaklarina kar suyu kacirmaya gerek yok...

Bu maddelerin adini burada anmamalisiniz.
Ikisini ben bile duymamistim.Burayi gencler de okuyor,merak eder arastirir,bilmezken icine duser Allah korusun.
Kimse de cemkirmesin valla,olur mu olur,kulaklarina kar suyu kacirmaya gerek yok...
Ben bile demişsiniz de , niye siz narkotik şubeden misiniz! Sizin duymamanız bu maddelerin olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca bu maddeyi merak edip, temin etmek isteyecek birinin burada görmesine lüzûm yok. Aa kadınlar kulübünde birisi yazmış , ben bu maddeleri araştırayım , temin edeyim mi diyecekler? Zaten bu maddelere yatkınlığı olan birisinin çevreside o yöndedir... Forumlarda okuyup, aa merak edip deneyeyim denilecek şeyler değil bunlar. İnsanın eğilimi varsa , zaten bizden önce biliyordur😉 Ayrıca, ben kötü bir amaçla yorum yapmadım. Kimseyi özendirecek ithamlarda da bulunmadım. Belki konu sahibine yardımım dokunur edasıyla yorum yaptım. Yorum yapmak gençlerin akıllarına getiriyor ya sizin deyiminiz ile, belki yorumumu görüp araştırmışlardır. Ve ne kadar kötü şeyler olduğunu görüp, daha temkinli olacaklardır. Konu sahibine veya bu dertten muzdarip birilerine ömrümün sonuna kadar yardımcı olmak isterim. Çünkü bilirim ki bu illetler insanda, ne din bırakır ne iman. Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük kötülük onu bu maddelere düşürmektir. Neyse ... Konu sahibi, yardımcı olabileceğim bir şey varsa, bana özelden mesaj atabilirsin.

Ah Nice,Nice😢
Cok uzuldum arkadasim,Allah yardimcin olsun:(
Gozumuzun onunde cabaladin sen,neleri astin,insallah bundan da sag salim kurtulursun=/
Amin cnmmm.inanın çok yoruldum.sabah güneşlş bir hava tertemiz bir ev her şeyim var...onun uyanmasını bekleyen bir annesi kahvaltısı hazır cevizinden balına...dedimki hayat ne güzel ama yoruldum.bni bizi yoran hayat değil biz insanlar.iylik doğruyol varken neden kötü ve yanlışı seçerki insan...mağazamı tuttum bu gün eşya vs tabela işleri var gitmek istemyrm.hevesim yok...halim yok.gücüm yok.çok şükür atlattım her şeyi ama başka sorunlar...rabbim büyük buda geçer inş.

Cok üzüldüm. Mutlaka bir klinige yatmaya ikna edin. Kötü arkadas cevresinden insanlar bu yollara düsüyor.
Youtubeda eskiden uyusuturucu bagimlisi olan kisiler hayat hikayelerinin anlatiyorlar ve nasil biraktiklerininda acikliyorlar. Bunlari acaba oglunuzada mi dinletseniz.
Aile büyüklerinden, eski esinizden mutlaka destek alin.

Ben bile demişsiniz de , niye siz narkotik şubeden misiniz! Sizin duymamanız bu maddelerin olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca bu maddeyi merak edip, temin etmek isteyecek birinin burada görmesine lüzûm yok. Aa kadınlar kulübünde birisi yazmış , ben bu maddeleri araştırayım , temin edeyim mi diyecekler? Zaten bu maddelere yatkınlığı olan birisinin çevreside o yöndedir... Forumlarda okuyup, aa merak edip deneyeyim denilecek şeyler değil bunlar. İnsanın eğilimi varsa , zaten bizden önce biliyordur😉 Ayrıca, ben kötü bir amaçla yorum yapmadım. Kimseyi özendirecek ithamlarda da bulunmadım. Belki konu sahibine yardımım dokunur edasıyla yorum yaptım. Yorum yapmak gençlerin akıllarına getiriyor ya sizin deyiminiz ile, belki yorumumu görüp araştırmışlardır. Ve ne kadar kötü şeyler olduğunu görüp, daha temkinli olacaklardır. Konu sahibine veya bu dertten muzdarip birilerine ömrümün sonuna kadar yardımcı olmak isterim. Çünkü bilirim ki bu illetler insanda, ne din bırakır ne iman. Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük kötülük onu bu maddelere düşürmektir. Neyse ... Konu sahibi, yardımcı olabileceğim bir şey varsa, bana özelden mesaj atabilirsin.
Bu kadar tepki gostermenize gerek yok,bosuna yormussunuz parmaklarinizi..
Sigarayi ama da gördü,sagir da duydu,fakat tv programlarinda adi anilmiyor bile,o zararli malum madde deniyor,neden?
Biraz arastirin da yazin.
Ki emeginiz bosa gitmesin.
Evet narkotikten degilim,binlerce kez şükür ki aci aci tanismak zorunda da kalmadim,Allahta tanistirmasin.
Eger bu forumda nasil "g....ekali p.....nk" olarak yaziliyorsa bazi cumleler,acikca yazilamiyorsa, siz de bunlari acikca yazamazsiniz.
Konu sahibine de ozelden sorabilirsiniz bunlari,acikca destan dokturmeden!..

Amin cnmmm.inanın çok yoruldum.sabah güneşlş bir hava tertemiz bir ev her şeyim var...onun uyanmasını bekleyen bir annesi kahvaltısı hazır cevizinden balına...dedimki hayat ne güzel ama yoruldum.bni bizi yoran hayat değil biz insanlar.iylik doğruyol varken neden kötü ve yanlışı seçerki insan...mağazamı tuttum bu gün eşya vs tabela işleri var gitmek istemyrm.hevesim yok...halim yok.gücüm yok.çok şükür atlattım her şeyi ama başka sorunlar...rabbim büyük buda geçer inş.
Bunu da en temizinden atlatirsin insallah,bu kadar cabanin kapisi guzel gunlere acilmali,Allah daima yardimcin olsun,icindeki acıyı anlayabiliyorum,Allah herkesin evladindan uzak etsin dilerim...

Oğlunuza şu an yapabileceğiniz en iyi yardım suçlamadan sorgulamadan yanındayım demek.
Hayallerini yaşa sen mutlu olunca bende mutlu olurum demek.

Tabi bu yanlışına ortak olmak değil psikolog zaten onu doğruya yönlendirecek. Siz sadece yaninda olun ki kaybetmeyin.

Ben de genc oldum benim de hatalarım oldu seni anlıyorum dediğinizde sizi daha çok yaninda hissedecektir.

İnşallah her şey düzelir.
Bir daha sizi bu kadar endiselendirmez.

Size elli bin kere mahvettiniz cocuklari dedik. Kocam da kocam diye gozunuz cocuk mocuk gormedi. Simdi umarim ciddiye alirsiniz cocuklarinizin psikolojisini nasıl etkilediğinizi.

Oglunuza nasil yaklasmaniz gerektigini de profesyonel bir yardim alarak ogrenmeniz en iyisi olur

Back
X