Ben bile demişsiniz de , niye siz narkotik şubeden misiniz! Sizin duymamanız bu maddelerin olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca bu maddeyi merak edip, temin etmek isteyecek birinin burada görmesine lüzûm yok. Aa kadınlar kulübünde birisi yazmış , ben bu maddeleri araştırayım , temin edeyim mi diyecekler? Zaten bu maddelere yatkınlığı olan birisinin çevreside o yöndedir... Forumlarda okuyup, aa merak edip deneyeyim denilecek şeyler değil bunlar. İnsanın eğilimi varsa , zaten bizden önce biliyordur

Ayrıca, ben kötü bir amaçla yorum yapmadım. Kimseyi özendirecek ithamlarda da bulunmadım. Belki konu sahibine yardımım dokunur edasıyla yorum yaptım. Yorum yapmak gençlerin akıllarına getiriyor ya sizin deyiminiz ile, belki yorumumu görüp araştırmışlardır. Ve ne kadar kötü şeyler olduğunu görüp, daha temkinli olacaklardır. Konu sahibine veya bu dertten muzdarip birilerine ömrümün sonuna kadar yardımcı olmak isterim. Çünkü bilirim ki bu illetler insanda, ne din bırakır ne iman. Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük kötülük onu bu maddelere düşürmektir. Neyse ... Konu sahibi, yardımcı olabileceğim bir şey varsa, bana özelden mesaj atabilirsin.