• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nişanlımın telefonuna hiç bakmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim benim telefonumu kurcalasa bütün kk atraksiyonlarımı görür. Ana ekranda kısayol var çünkü :olamaz:
Hatta der "ben senin kadar çok telefonla uğraşsam kızarsın" diye.. Haklı kızarım :KK45:

Ben de bakmam. Hiç uğraşıp kafa yoramam öyle dedektif gibi. Ama bir şeylerden şüphelensem sırf ekran görüntüsü falan almak için bakardım tabii. Aldatan adamı süründürmek lazım, bunun için de bol bol veri lazım:KK76:

Onun dışında işim olmaz. Yok google arama geçmişi, yok takip edip beğendikleri, yok whatsappta çevrimiçi olduğu saatler falan... Uğraşılır gibi değil. Vaktim ve enerjim yok böyle şeyler için!

Ben radar gibi inceliyorum.
Hatta android ios telefon kullanmasına dahi izin vermiyorum,küçük tuşlu telefonlar kullanıyor garibim.

bakan insan bişeyler bulacağını bilerek bakıyodur. işinizde şüphe yoksa niye bakasınız ki?

hiç bakmadım, izinsiz bakmam da.

ben sevgilimin (nişanlımın) telefonuna hiç bakmıyorum 5 yıllık süreçte hiç bir zaman yapmadım ama burdaki mesajları görünce acaba yanlış mı yapıyorum birine kayıtsız şartsız güvenmekle dedim vallahi hayatta neler oluyor :) Gerçekten bazen içime kurt düşer ama sonra umursamamaya çalışırım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sevgililerin, eşlerin telefonuna bakılmalı mı
ben sevgiliyken hiç bakmazdım oda hiç beni huylandırmadı :)) güveniyosan fıldır fıldır bi insan değilse hiiç içine kurt düşürme :)) buralara bakarsan valla yuva bile yıkılır haha Allah korusun :)))

ben sevgilimin (nişanlımın) telefonuna hiç bakmıyorum 5 yıllık süreçte hiç bir zaman yapmadım ama burdaki mesajları görünce acaba yanlış mı yapıyorum birine kayıtsız şartsız güvenmekle dedim vallahi hayatta neler oluyor :) Gerçekten bazen içime kurt düşer ama sonra umursamamaya çalışırım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sevgililerin, eşlerin telefonuna bakılmalı mı

Valla arkadaşım nişanlım değil eşim,
Ben de sürekli olmasa da arada bir gizli bakıyordum .
Bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim ki güveniyordum zaten
En son dün baktım ve olanlar oldu.
iyi mi ettim kötü mü . hiç bilmiyorum.

17 yıllık evliyim, eşimin telefonuna hiç bakmadım. Önceleri aklıma gelmezdi böyle şeyler, KK'da okuduklarımdan sonra bir ara baksam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim. Çünkü telefon sürekli ortada kim ararsa arasın yanımda konuşur, ayrıca kızım liseye gidiyor çoğunlukla araştırma ödevi olduğunda babasının telefonunu alır interneti açar ve ondan araştırır. Çekincesi olsa kızım baba telefonunu alabilir miyim? Bir şeye bakmam gerekiyor dediğinde al kızım her seferinde ne soruyorsun, al bak işte ödevine telefon masada zaten demez. Nesile bakayım şimdi durup dururken adamın telefonunun.
Ben de 18 yıllık evliyim .hiç kurcalamadım .Zaten telefon ortada çocukların elinde .Banka şifresine kadar herkes her şeyi biliyor
Neyine bakıcaz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X