• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben normal degilim galiba

Merhaba arkadaslar, cok zorlu bir sürecten geciyorum. Sinirlerim yipranmis ve depresif bir dönemdeyim. Esimle cok sorunlarimiz var. Yeni bir eve tasindik. Tasinirken tüm kolileri vs hepsini ben yerlestirdim ve yeni evdede aynisini ben yaptim. Ben bu aralar calismiyorum sadece esimin kendi isyerindeki muhasebesini yapiyorum.
Ancak bu aralar o kadar is bitmiyor ki. Calismiyorum diye rsim sürekli hic birsey yapmiyorsun diyor!

Ben artik benden ne istedigini algilayamiyorum iki aydir cinsellikte yok denecek kadar az. Kilo aldim kendisi bosalma sorunu yasiyor hic dert etmedim. Olu öyle seyler dedim, streslisin gecer falan diyip ben onu moral vermeye calisirken. Kendisi haftalardir bana bagiriyor her gün.
Yemek olmadimi, evi toplamadin mi daha yerlesmedimi, hic haline baktin mi, falan seyler söyleyip duruyor. Insan bu kadar yavas olur mu vs vs. Yok isteksizsin su bu.

Sürekli bu baska artik beynimk yakiyor. Sürekli aglama ataklari geciriyorum. Hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Git tedavi ol diyor.

Sindide gelmis özgüveb eksikligi ve yetersizligini benden cikarma, fakir insan gibi davranma dedi.

Sürekli kendisi massimo dutti, zara, bdymen vs giyip alisveris yapiyor. Ben on kere pahali olmasin diye kendime birsey almaz oldum maasim yok diye.

Karsima grcip cok yakisikliyim gidip kendime gene birkac bitseyler alayim diyor. Kilo ver diyor kendine bak diyor. Ama katsima geciote para vermiyor kendiliginden. Hep ben gidip agzimla istemem gerrkiyor. Egosu mu oksaniyor bilmiyorun.

Ben kenyinden süphe ediyorun artik. Istekleri hic bitmiyor.
Esim cok konuskan hemen herkrsle diyaloga giren biri ben tam tersiyim. Ya ben insanlarin yaninda karimin böyle put gibi olmasini istemiyorum diyor.

Hissediyorum benden utaniyor baskalarinin yaninda, bende artik cekiniyirum birilerinin yaninda bulunmaktan takinti yaptim güzel degilim, bakimsizim onun yaninda diye.

Kendime gelemiyorun. Allah canimi alsada kurtulsam diyorum. Yoruldum....
Eşiniz sizi manipüle ediyor gibi geldi bana...

sizi öyle bir sindirmiş ki hiçbirşeyin farkında değilsiniz
mesela;
eşimin kendi işi ben muhasebesine bakıyorum çalışmıyorum diyorsunuz
siz olmasaydınız birini işe alıp maaş verecekti siz resmen bu işi+tüm ev işlerini karın tokluğuna yapıyorsunuz :)

bende eşimin muhasebecisiyim sigortam+maaşım var size derhal sigorta yaptırıp maaş bağlatsın dediğim gibi siz olmasanız ev işlerine ayrı iş için ayrı 2 personel alması gerek çalışmıyorum derken önce kendinize haksızlık yapmış oluyorsunuz ve çalışmadığınız için bunları haketmiş olmuyorsunuz

enteresan istekleri var diyorsunuz sapkın ve sapıkca şeyler mi? öyleyse adamın zaten elle tutulur yanı yok çekmeyin şunun kahrını siz bu adamın rehabilitasyon merkezi değilsiniz

İlk şart uzaklaşmalisiniz kisa bir süre ailenizin yanina gidin.
Evlenmeden önceki size ve şimdiki size bakip aradaki farklari bulun ve onarin.
Sorunun sizde olmadigini sorunun eşinizde oldugunu anladiginizda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve çabalamayi birakacaksiniz.
Kendi degerinizi keşfedin onun söylediklerinin aslinda sizinle ilgisi olmadigini kendi iç yetersizliginden kaynaklandigini fark edin.
Kendinize bir mesguliyet bulun kurs vs her neyse ne olursa olsun bir meşguliyet bulun ve bundan ödün vermeyin asla caymayin.
Ne istediginizi sürekli ifade edin ifade ederken kararli durun. Aglamak hissettiklerinizden bahsetmek onu besler daha küstahlaştirir empati yetenekleri yok duygularinizi hissedemezler.
Hissettiklerinizi dogrudan ifade edin ama duygusalliga burümeden.
Beni kiriyorsun buna hakkin yok gibi. cümle sonunda mutlaka hakki olmadigini belirtin. Zira bu insanlar kendilerinde sinirsiz hak gorurler.
Başlarda degisiminize reaksiyon gösterirler kabullenmez eski halinize donmeniz icin baski kurarlar taviz vermeyin gerektigi yerde resti çekebilmelisiniz yoksa asla durmazlar.
Sonuclarini da goze alabilmelisiniz rest cekerken ayrilabilir de bunun garantisi yok zira.
Ama unutmamaniz gereken şu ki onu besleyen ve bu kadar cüretkar yapan da sizin korkulariniz.
Karşilarinda guçlu birini bulduklarinda ve ne yaparlarsa yapsinlar manipule edemediklerinde ya terk ederler ya da saygi duyarlar.
O sizin korkularinizdan kendinizi ispatlama cabalarinizdan besleniyor.
Kilo aldim diyorsunuz ben 55 kiloyken kayinvalidem bana öküz gibi yiyorsun çok kilolusun demişti. Ne yapayim simdi 40a mi düseyim kilolu demesin diye.
Iste hata tam da burda ne derslerse tersini ispat cabaniz onlari besliyor egolarini şişiyor.
Ne yapiyorsaniz kendiniz istediginiz için yapin eşiniz öyle istedi diye degil.
Kayınvalideye ne cevap verdin öküz gibisin demiş ya 😳

Ayrıldığım karaktersiz aslan burcu bir narsistti dünyam burnumdan geldi egosundan kendini bir b.k zannetmesi hiç bitmedi .ardına bile bakma kaç

Babam Aslan burcu bir narsist gerçekten bu kadar egosu yüksek, nobran ve bencil bir insan tanımadım.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz kraliyet ailesine mensup ve dünyanın en yakışıklı veliahtı galiba?

Ona bu fırsatı veren sizsiniz kusura bakmayın. Siz kendinizi böyle aciz,çaresiz,bitik göstermeye devam ettikçe dozu giderek artacak.

Eşiniz için değil de kendi ruh sağlığınız ve mutluluğunuz için bir şeyler yapmaya başlasanız. Kilo,yaş,boy sadece birer sayıdan ibaret. Kilo vermek ve kendine bakmak çok zor olmamalı.

Evlenecek erişkinliğe ulaşmışsınız belliki ama düşünceleriniz çok ergence. Dünya eşinizin etrafında dönmüyor.. Kendiniz için bir şeyler yapmaya başladıkça sizde iyi hissedeceksiniz. Ben olsam kendim için elimden geleni yapar özgüvenimi toplar sonra da o davarı şutlarım.

Ya o degil de bu evlılıklerde karı koca bu kadar yabancılasmayı nasıl basarıyorsunuz.
Bu sorudan sınra sunj soylemelıyım ki; pardon da bı erkek kocam olsun ne olursa olsun benı nasıl aglatacak kafasındayım ben. Kendıne bak kendkne bak diyorsa sen kendıne bakmayı parfğm sıkmak zannediyorsun herhalde sen kendıne bak once dşyeceksınız. Ya siz de ona saldırın. Özguvenını zedeleyın. eleştirin.ayna gibi ne yapıyorsa aynını yapın.

Cevabim çok afilli oldu ne oglu ne de ben evinde yemek yemiyoruz o günden beri 😅
Adam eşim öküzse ben ne oluyorum diye tribe girdi 😬
Ogluma yemek yediricem diye 40 takla atiyor 😅
Yuh ya cidden insan şu lafı da kimseye diyemez. Ben olsam kavgayı koparmıştm🤬

Narsist olduğunu düşünüyorum bende. Allah en hayırlı yöne çevirsin.

Yuh ya cidden insan şu lafı da kimseye diyemez. Ben olsam kavgayı koparmıştm🤬
Arsizla kavga koparsak ne olur kaldigi yerden devam eder.
Çok kapiştik tinlamiyor bile hasta.
Onun tek derdi korkusu oglum ne olursa olsun küsmesin uzaklasmasin.
Korktugu şeyi şimdi dibine kadar yaşiyor, ettigini buldu 😅

Yaşlanınca kim bakcak bunlara ya😣

Benim ki ameliyat oldu 2 aydır bizde hiç laf sokmaz iyidir hoştur ama tahammülüm kalmadı çıldırıyorum.

Rahata alışmışım herhangi birinin varlığı batıyor. İnsan rahat edemiyor.
Iyi olsa ben sorun etmezdim gibi geliyor ama yaşamadigim için de kesin konuşmak istemem.
Kayinpederim dunya iyisidir başimin üstünde yeri var ama kayinvalideye aman aman uzak olsun.
Ameliyat olmuş mecburi kaliyor belli ki.
Daha ne kadar kalacak yaninizda ?

Su cok konusan erkek mi Off Allah yardimciniz olsun
Ama kendinizi Niye bu kadar yipratiyorsunuz o sizi ezikliyor sizde bisey yok kilo aldim diye ne haddine
Seviyorsa her haliyle sevecek
Lutfen kendinizi birakin tum problem esinizde ona karsi bir tutumunuz olsun

Back
X