Ben normal doğum yapamazmışım

Rabbim bebeginizi saglıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Çok üzüldüm, inşallah en hayırlısı neyse o olur.

Ayyy, bence bunun cevabini merak edene kadar "eltim neden herseyi bana yetiştiriyor?" Sorusuna cevap edinin. Ne öyle hic sevmem, sizin kizacaginizi (ki bu normal) bile bile gelip size "arkandan bunu dedi, sunu dedi" diyor. Ne ayip sey ya. Ben sizin yerinizde olsam "bana felanca kisi hakkinda laf getirme lutfen" derdim. O kisi sizin hakkinizda normal doguramaz bence dediginde eltiniz ne alaka, neden boyle dedin? Sen dogurduysan o niye doguramasin dememiste utanmadan size gelip boyle dedi, nedenini de bilmiyorum diyor. Hic normal hareketler degil yani. Hadi öteki dıs kapinin dis mandali ama eltinizin bunu yaoiyor olmasi benim nazarimda daha düşündürücü bir olay.

Eltiniz laf taşıyor en kötüsü bu
Doğumun ne şekilde olduğunun ne önemi var ki mühim olan anne ve bebek sağlıkla kurtulsun
Ha fikrimi sorarsanız, bence de sezeryan olanlar kahraman çünkü sezeryan başlı başına bir ameliyat, doğum sonrası süreci de var, herkesin görüşü farklı üzerinde durmayın

Senin bebeğin sağlıkla gelsin de ister normal olsun ister sezaryen hiç kafana takma böyle insanlar enerji çekmek için var. Gerekirse hiç görüşme yan yana gelince de yüzüne bile bakma başka insanlarla muhatap ol kendi kendini yesin.

3 buçuk aylık bebeğim var. Bu yorumu cook dikkate al derim. Gerçekten onemli olan bebeğin sağlığı, sezeryan normal hiç farketmez anne kendini nasıl rahat hissedecekse doktor ne tavsiye ediyorsa öyle olmalı. Asıl mesele emzirmek..

Dogum zamani dogum sekli bebege bagli seylerdir. Moralinizi bozmaya calismislar lar diyorum eltinin gelip demesi bile hata boylelerine he de gec. Kiskanmis olabilir kocasindan ya da farkli birsey ama onemi olmamali sizin icin. Daha ne sozler duyucaz bosverin gitsin.

Normal dogum, sezaryen dogum bunlar yaristirilacak konu degil. Siz bebeginize odaklanin saglikli beslenin, stres yapmayin. Zamani gelince ne olacaksa olur.

Cevrenizdeki insanlarin bir kismi buradan bakildiginda sizi asagiya ceken insanlar ya hadlerini bildirin laf tasimasinlar, laf soylemesinler ya da hayatinizdan cikarin, ferahlayin.

Hamile kadinin dedikodusunu yapan kadar dedikoduyu tasiyan da kotu kalplidir.

Kendini sartlama. Ben emzirmeye cok onem veriyordum falan ama sutum hic gelmedi cok taktim ama simdilerde aman kizim iyi olsunda varsin mama yesin dedim normal dogum icinde oyle goren herkes saglikli dogsun demek yerine insallah normal dogum yaparsin diye dua etti kendi rahat dogumlarindan bahsetti oturup dua ediodm bende ins normal olur diye cunku sezeryan olursa yarim anne oluckmsm gbi dusundurduler ama sonra sezeryani kendim istedim ve pisman degilim onemli olan bebegin ve senin sagligin rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Bende tup bebekle sezeryan doğum yaptim.hic strese sokma kendini.eger yanında doğum koçu gibi destek olacak güvenilir birini bulursan. Normal doğumu deneyebilirsin.benim öyle fırsatım yoktu annem vardı yanımda ama annemi kim teselli etsin.gebelik okuluna da gitmedim ağrı eşiğim düşüktü. Istediğim gibi olmadı sezeryan oldum .illa çıkar bi şekilde diyenlere kızıyordum ama günümüz şartlarında her zaman normalde yada sezeryanda ısrarcı olmamak lazim

Siz cidden kötü kalpli insanız durduk yere neden hamile kadına normal doğum yapamaz der. Biraz iyi oluuunnnn.
Yav siz iyi misini??? Normal dogum yapamaz lafinin nesi kotu nesi hakaret sezeryan yaptim diye anne degil miyim ben??? Kafa yapiniza hayran kaldim. Ayrica kotu kalpli diyecek kadar beni tanimiyirsunuz sizi had bilmeye davet ediyor, sikayetimi yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…