- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Rabbim bebeginizi saglıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Çok üzüldüm, inşallah en hayırlısı neyse o olur.Boşver sıkma canını Rabbim sağlıcakla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin, bizim erken dogumumuz var 2 hafta süre verdi. Durdurabildigimiz kadar cabalıyoruz şuanda dikişimde var açıklık olmayada başladı, sezeryan ve normal dogum şeklini nasıl doğacak diye daha düşunmedim bile tek sıkıntım yavrumun durumu sağlığı, herkes birşey söyler en güzel zamanınızı başkalarının dedikleriyle dert etmeyin, ağızının payını size laf taşıyan kişiye verin, sizin nasıl doğuracağınız şeklini başkasına düşmez, sağlıcakla kalın inşallah
Amin inşallahRabbim bebeginizi saglıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Çok üzüldüm, inşallah en hayırlısı neyse o olur.
Merhaba arkadaşlar
32 haftalık hamileyim, yürüyüş yapıyorum, elimden geldiğince saglıklı beslenmeye çalışıyorum, balık yagı ve vitaminler kullanıyorum, bugune kadar 12 kilo aldım.
Bunları neden anlattığımı konuda anlarsınız.
Eltimin erkek kardeşinin eşine bebek ziyaretine gittik. Her şey cok normaldi.
Ertesi günlerden birinde eltim görüşmenin nasıl geçtiğini sordu. Ben de güzel geçtiğini söyledim. Sonra " sana bir şey söyleyeceğim ama sakın kafana takma ve kimseye de söyleme " dedi. Kabul ettim. Bu kız,yani gelinleri demiş ki "bence o normal dogum yapamaz "
Bu arada kendisi normal dogum yaptı. Bende neden o potansiyeli görmemiş merak ettim. Eltime sordum, bilmiyorum dedi. Zaten bi açıklama da yapmamış.
Daha önce de bir konuşmada nişanlıgını sormuştum, herkesin içinde " ay sen beni mi kıskanıyorsun? " dedi. Ben de " Ne alaka, kıskansam sormam ki" dedim. O günden sonra da samimiyeti kestim ama eşi benim eşimin arkadası oldugu için bebek ziyaretine gittik. Ben normal davrandım, görüşme sonunda arkamdan bunu demesine taktım. Eltime belli etmedim ama cidden bozuldum. Sanki normal dogum olmazsa mutlu olacakmış gibi hissediyorum resmen. Bir de neden bana bu kadar taktı bilmiyorum.
Aklıma sade şu geliyor: eşi benden kitap tavsiyesi istemişti, ha bi de geçen gittigimizde yenge sen de kilo almamışsın ne güzel, şuna şuna dikkat et sen de normal dogum yaparsın tarzı bir şeyler dedi. Ama ne ben ne eşim ikimiz de yanlış anlamadık. Acaba eşi bunu mu kıskandı, bilmiyorum.
Sizce bu insanın benle derdi ne?
Ek olarak daha önce de girişte neden halıları yok diye sormuş eltime. Daha önce birkez evime gelmişti.
Kesinlikle. Sizlik Bi durum yok. Koca hadsiz.Bana normal gelmedi zaten ama kötü bir niyet sezmediğimiz için sıkıntı yapmadık. Bir de karısı hırsını bizden degil kocasından almalı bence
Merhaba arkadaşlar
32 haftalık hamileyim, yürüyüş yapıyorum, elimden geldiğince saglıklı beslenmeye çalışıyorum, balık yagı ve vitaminler kullanıyorum, bugune kadar 12 kilo aldım.
Ertesi günlerden birinde eltim görüşmenin nasıl geçtiğini sordu. Ben de güzel geçtiğini söyledim. Sonra " sana bir şey söyleyeceğim ama sakın kafana takma ve kimseye de söyleme " dedi. Kabul ettim. Bu kız,yani gelinleri demiş ki "bence o normal dogum yapamaz "
Bu arada kendisi normal dogum yaptı. Bende neden o potansiyeli görmemiş merak ettim. Eltime sordum, bilmiyorum dedi. Zaten bi açıklama da yapmamış.
Daha önce de bir konuşmada nişanlıgını sormuştum, herkesin içinde " ay sen beni mi kıskanıyorsun? " dedi. Ben de " Ne alaka, kıskansam sormam ki" dedim. O günden sonra da samimiyeti kestim ama eşi benim eşimin arkadası oldugu için bebek ziyaretine gittik. Ben normal davrandım, görüşme sonunda arkamdan bunu demesine taktım. Eltime belli etmedim ama cidden bozuldum. Sanki normal dogum olmazsa mutlu olacakmış gibi hissediyorum resmen. Bir de neden bana bu kadar taktı bilmiyorum.
Aklıma sade şu geliyor: eşi benden kitap tavsiyesi istemişti, ha bi de geçen gittigimizde yenge sen de kilo almamışsın ne güzel, şuna şuna dikkat et sen de normal dogum yaparsın tarzı bir şeyler dedi. Ama ne ben ne eşim ikimiz de yanlış anlamadık. Acaba eşi bunu mu kıskandı, bilmiyorum.
Ek olarak daha önce de girişte neden halıları yok diye sormuş eltime. Daha önce birkez evime gelmişti.
Ne alaka?Normal dogum yapamaz demek artik hakaret kategorisine mi giriyor?
Senin bebeğin sağlıkla gelsin de ister normal olsun ister sezaryen hiç kafana takma böyle insanlar enerji çekmek için var. Gerekirse hiç görüşme yan yana gelince de yüzüne bile bakma başka insanlarla muhatap ol kendi kendini yesin.Merhaba arkadaşlar
Hamile bu kadın sonuçta moral bozmaya gerek var mı? Biraz anlayışlı olun ya şu yoruma bak.Normal dogum yapamaz demek artik hakaret kategorisine mi giriyor?
??? Hakaret mi ettim kufur mu? Soru sormak da mi suç???Hamile bu kadın sonuçta moral bozmaya gerek var mı? Biraz anlayışlı olun ya şu yoruma bak.
Siz cidden kötü kalpli insanız durduk yere neden hamile kadına normal doğum yapamaz der. Biraz iyi oluuunnnn.??? Hakaret mi ettim kufur mu? Soru sormak da mi suç???
3 buçuk aylık bebeğim var. Bu yorumu cook dikkate al derim. Gerçekten onemli olan bebeğin sağlığı, sezeryan normal hiç farketmez anne kendini nasıl rahat hissedecekse doktor ne tavsiye ediyorsa öyle olmalı. Asıl mesele emzirmek..Normal ya da sezeryan dopum yapmak marifet değil Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
Normal doğum yapan bayanların bazıları bunu dünyanın en kudretli işini başarmak olarak gördüğü için bu şekilde davranıyorlar.
Hep söylerim doğum hiç bir şey asıl emzirme k çok zor gerçekten siz takılmayın bunlara hatta doğumdan ziyade emzirme eğitimi alın emin olun pişman olmazsınız
Dogum zamani dogum sekli bebege bagli seylerdir. Moralinizi bozmaya calismislar lar diyorum eltinin gelip demesi bile hata boylelerine he de gec. Kiskanmis olabilir kocasindan ya da farkli birsey ama onemi olmamali sizin icin. Daha ne sozler duyucaz bosverin gitsin.Merhaba arkadaşlar
Kendini sartlama. Ben emzirmeye cok onem veriyordum falan ama sutum hic gelmedi cok taktim ama simdilerde aman kizim iyi olsunda varsin mama yesin dedim normal dogum icinde oyle goren herkes saglikli dogsun demek yerine insallah normal dogum yaparsin diye dua etti kendi rahat dogumlarindan bahsetti oturup dua ediodm bende ins normal olur diye cunku sezeryan olursa yarim anne oluckmsm gbi dusundurduler ama sonra sezeryani kendim istedimEvet,normal dogum çok istedigim bir şey ama olmazsa da kendimi parçalamam. Önemli olan saglıkla gelmesi ve benim de saglıklı olmam. kesinlikle emzirmek de cok onemli. Ama kız bunu dediğinden beri takıntı oluştu. Bana bunu yapmaya hakkı yok ki.
Yav siz iyi misini??? Normal dogum yapamaz lafinin nesi kotu nesi hakaret sezeryan yaptim diye anne degil miyim ben??? Kafa yapiniza hayran kaldim. Ayrica kotu kalpli diyecek kadar beni tanimiyirsunuz sizi had bilmeye davet ediyor, sikayetimi yapiyorum.Siz cidden kötü kalpli insanız durduk yere neden hamile kadına normal doğum yapamaz der. Biraz iyi oluuunnnn.
He he evet, olursa tek basarım bu olacak.Milletteki normal doğum sevdası, normal doğurdum diye hava atmak, sezeryana b.k atmak sevdasını anlamıyorummilletin tek başarısı normal doğum sanırım böyle söyle konu açılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?