Ben normal doğum yapamazmışım

Doğum şekli bir yarış bir övünç kaynağı değildir. İlk olarak bunu kavrayın ve kavratın. Ve ilk fırsatta o salaklara anlatın.

Ben normal doğum yaptım. Çok şükür evladım sağlıkla doğdu ama doktorumun eksik düşündüğü şeyler vardı. İnsan zamanla kavrıyor. Çok fazla dikişim oldu vs.

Şimdi ikinci olsa ilk doğumda yaşadıklarımı başka doktora anlatsam, gerekirse sezaryen olur derse asla itiraz etmem normal doğumu desteklediğim halde..

Ayrıca eltiniz çok salak birisi. Ben olsam ona da "sen neden aranızda geçen böyle saçma bir konuyu bana anlatıyorsun ki? Belki ben doğum konusunda endişeliyim. Belki kafama çok takıyorum. İnsan laf taşıma derdine düşene kadar biraz düşünür. Doğurmuş ama bakalım bu kapasiteyle o çocuğu nasıl yetiştirecek?" derdim..

Normal dogum yapmak marifet de sezeryan ezik insan işi mi bende onu anlamadim.

değil tabiki, hata saçmalık
Benim ilk doğumum sezeryen oldu mecburi, ikincisini normal doğurdum.
sezeryen daha zor ki, heleki ilk günü. Ne eğilebildim ne ayağa kalkabildim, kızımı biri kucağıma vermesse emziremezdim bile. Ertesi gün yavaş yavaş ayaklandım o ayrı.

Normal doguran daha cok anne olmuyor ya da oteki turlu doguranin eksik bir yani kalmiyor. Dogum dogumdur ne cok konu etmissiniz. Saglikla dogsunlar onemli olan o

Nerden cikartti acaba o zaman bilemedim halk arasinda en yaygin inanis buydu duydugum. Ama eltiniz cok kotu niyetli yani insan yerdeki hali yorumunu bile koşa koşa yetiştirir mi yahu.
Aynen hepsini yetiştirdi ben zaten rahatsızım uyardım ama eminim yine olsa yine yapar

kendini gülünç duruma sokmuş. neye dayanarak böyle bir karara varmış? inanın laf ettiği şey öyle gereksiz ki.. dert olarak nitelendirmeye değmez. yani dertsiz başınıza dert aramayın. tamamen kendini ifşa etmiş, belli ki bir karın ağrısı var. ya da sadece boşboğazlık.

Bende de o potansiyel yoktu o ne demekse... Normal doguran potansiyelli ana sezeryan potansiyelsiz ana....

O da orantılı geniş

Bunu size doktor dediyse tamam. Ama bu kişinin kendisinin anlayacağı bir şey değil. Çatı muayenesi ayrı bir şey.
Pelvis kemiğine bakarlar. Kalça ölçüsü belirlemez bunu..

32. haftadan itibaren de açılma var mı diye her kontrolde bakılmaya başlanır..

Zaten hamileliğin en gıcık olduğum evresi. Nazlı bir tip olmadığım halde her kontrolde bızıklanmak çok sinir bozucuydu.
Yaptırmamak gibi bir yol da yok. Sonuçta doğum denen şey aşama aşama..

Kıskanclıkkk baska bısey degıl ne tur dogum yaptıgının ne onemı var. Bence bundan sonra muhattap olma bu tıpler muhattap olmayınca dahada cok kıskanıyor kıskansın dursun

Benim doktorum 35. Haftadan itibaren başlayacak. Çatı muayenesindem ben de cok korkuyorum. Doktorum bugune kadar hiç yorum yapmadı orama burama bakarak

Benim doktorum 35. Haftadan itibaren başlayacak. Çatı muayenesindem ben de cok korkuyorum. Doktorum bugune kadar hiç yorum yapmadı orama burama bakarak

Ben çatı muayenesinden hiç korkmadım. Canımda acımadı. Ama sinir bozucu bir şey o koltuğa çıkmak.
Hatta doğumda ebe, doktor, asistanlar, hemşireler.. Aman neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…