- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Normal dogum yapmak marifet de sezeryan ezik insan işi mi bende onu anlamadim.
O da orantılı genişYok arkaya dogru olan buyukluk degil yanlara dogru olan kemik genişliginden bahsediyorum. Arkadaki popo buyuklugu yağ, yan genişlik leğen kemigiyle alakali o bakimdan soyledim ama onun da dogumla alakasi yok, disardan anlasilmaz yani.
O da orantılı geniş
Aynen hepsini yetiştirdi ben zaten rahatsızım uyardım ama eminim yine olsa yine yaparNerden cikartti acaba o zaman bilemedim halk arasinda en yaygin inanis buydu duydugum. Ama eltiniz cok kotu niyetli yani insan yerdeki hali yorumunu bile koşa koşa yetiştirir mi yahu.
Eltimin erkek kardeşinin eşine
Bana diyorsanız ben onu kinaye olarak söyledimBende de o potansiyel yoktu o ne demekse... Normal doguran potansiyelli ana sezeryan potansiyelsiz ana....
Kendş dogurdu şimdi millete mi bakıyor tarzı bir şey dedim. Bir de cok takmıyor gibi yaptım ki taktığımı falan sanıp gidip demesinçatır çatır da doğururum diyeydin
O da orantılı geniş
Kendş dogurdu şimdi millete mi bakıyor tarzı bir şey dedim. Bir de cok takmıyor gibi yaptım ki taktığımı falan sanıp gidip demesin
Benim doktorum 35. Haftadan itibaren başlayacak. Çatı muayenesindem ben de cok korkuyorum. Doktorum bugune kadar hiç yorum yapmadı orama burama bakarakBunu size doktor dediyse tamam. Ama bu kişinin kendisinin anlayacağı bir şey değil. Çatı muayenesi ayrı bir şey.
Pelvis kemiğine bakarlar. Kalça ölçüsü belirlemez bunu..
32. haftadan itibaren de açılma var mı diye her kontrolde bakılmaya başlanır..
Zaten hamileliğin en gıcık olduğum evresi. Nazlı bir tip olmadığım halde her kontrolde bızıklanmak çok sinir bozucuydu.
Yaptırmamak gibi bir yol da yok. Sonuçta doğum denen şey aşama aşama..
Benim doktorum 35. Haftadan itibaren başlayacak. Çatı muayenesindem ben de cok korkuyorum. Doktorum bugune kadar hiç yorum yapmadı orama burama bakarak
Hepsi görecek miBen çatı muayenesinden hiç korkmadım. Canımda acımadı. Ama sinir bozucu bir şey o koltuğa çıkmak.
Hatta doğumda ebe, doktor, asistanlar, hemşireler.. Aman neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?