Ben normal doğum yapamazmışım

Önemli olan çocuğun sağlıklı bir şekilde doğması,nasıl doğacağı vücudunda taşıyan annenin isteğine bağlı . Ayrıca böyle doğum süt vs dışında konuşacak konusu olmayan kadınların sanki kendilerini damızlıkmış gibi gördüklerini düşünüyorum .Sonuçta hayvancılık yapanlar da ineklerin bu özelliklerine bakıyor .

Bana diyorsanız ben onu kinaye olarak söyledim
Valla herkese diyirum. Birileri catir catir dogururum deseydin demis birileri baska bisey. Oyle ya da boyle anne oluyorsun. Dogum sekli cok mu onemli de o potansiyeli! Sorgulayan birinin dediklerini kafana takiyirsun. Saglikla gelsin sen saglikli ol yeter. Kime ne bebegin nerenden ciktigi... Valla bence bu cok da merhem ve bana ozel bir konu. Catir catir sezeryanla dogurdum iki evladimi... Ertesi gun ayaktaydim hamdolsun sutum de geldi. Hurafeler hurafeler... Dr. Banu ciftcinin bikac gun once yazdigi postu okumani tavsiye ederim.

Serdar Ortaç'ın eşi de çocuk yapmıyor musunuz diye soranlar için benim ülkemde bu soru cok ayıp karşılanır demiş. Cidden mahrem anlayışı cok garip bir ulkeyiz.

Elin adamının kocanın yanında sana öğüt verip normal doğumla alakalı konuşması çok çok daha garip Bi durum bence. Ona ne ki? Karısı da kıskanabilir yani, ben olsam sinir olurum. Benim kocam ne densiz biri ki elin karısına vajinal doğum muhabbeti yapıyo.

Kendi normal doğurunca nolmuş? Altın madalya mı vermişler. 2 çocuğumu da normal doğurdum woowww harika şampiyonum ben tavırlarına mı girmem gerekiyordu benimde birşeyler yolunda gitmezse sezeryan da olabilirsin ki iyi ki sezeryan var. Anneyi bebeği kurtaran birşey. salla gitsin kıskanıyor belli ki

Melahatı görünce aklıma birden tezgahtar nebayat abla geldi
Bacım sen bunları takma kafana
imkanların elverirse inşallah yaparsın normal doğumu benim çıtkırıldım görümcem normal doğurduysa herkes doğurur

Önemli olan bebeğini sağlıklı dünyaya getirmek ancak nedendir bilinmez insanlar sezeryan ile doğum yapan kadınlara sanki doğum yapmamış gibi davranıyor büyük ihtimalle eşinin sana dediklerini kıskanmış olabilir . Bol bol hurma ye canım 7. Aydan sonra her sabah 5 tane hurma ye doğumun kolay olur inşallah boş konuşanlarıda kafana takma

Kendisini takip ediyorum, başka takip ettiklerim de var. Bana göre dogum övünülecek bir şey degil. Birilerinin bunu bu hale getirip beni de buna alet etmesi rahatsız etti. Bir sorun olmadıgı sürece normali de çok istediğimden etkilendim

seni kiskaniyo net.

Bana normal gelmedi zaten ama kötü bir niyet sezmediğimiz için sıkıntı yapmadık. Bir de karısı hırsını bizden degil kocasından almalı bence

bu yorumu yapan hanımablada bir tuhaflık var kesin, hadi lohusalığına verelim. peki eltiniz neden doğuma az kalmışken bunu iletiyor size ?

Keşke benimle paylaşmasaydı

açıkçası ben bunu söyleyen arkadaşa da çok kızmadım. en nihayetinde lohusa.. biliyoruz ki özel bir dönemde.. ama bu lafın taşınması, bence söylenmesinden daha yanlış..

yine de takmamaya çalışın. sezeryan da yapsanız gerçekten önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması.. tamam normal doğum herkes ister ama normal doğum yapamamak tü kaka bir şey değil.

siz bebeğinize ve kendinize odaklanın..

Bu kızın ilk vukuatı degil. O yüzden ona da kızdım. Daha önce evimin halısı hakkında da konuşmuş. Bir de nişanlıgını sorduğum zaman bana şaka yollu kıskanıyorsun demesi falan çok itici.
Onun yüzünden daha dogrusu onlar yüzünden bunları takıyor olmam da kötü

Boşver sıkma canını Rabbim sağlıcakla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin, bizim erken dogumumuz var 2 hafta süre verdi. Durdurabildigimiz kadar cabalıyoruz şuanda dikişimde var açıklık olmayada başladı, sezeryan ve normal dogum şeklini nasıl doğacak diye daha düşunmedim bile tek sıkıntım yavrumun durumu sağlığı, herkes birşey söyler en güzel zamanınızı başkalarının dedikleriyle dert etmeyin, ağızının payını size laf taşıyan kişiye verin, sizin nasıl doğuracağınız başkasına düşmez, sağlıcakla kalın inşallah

Hadi o buny soyledı de eştin ne kadar art niyetliki bunu gelip sana yetistiriyor tabi oda dogruysa.
Ayrıca birileri yapamazsın dıyıncemı yapılmıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…