16 yaşındayım.Daha küçüksün falan diceksiniz ama benim başıma gelen hep aynı.Hep unutmak zorunda kalıyorum.Aslında unuttum sanki onu ama okulda falan görünce ... Çok zor durumdayım şu an
Bu arada yorumunuz için teşekkürler
Merhabaaaabak mesela ben okurken konunu yaşının bu civarda olduğunu bildim.Yani tam bir ergen sorunu :) Ayyyy boşverrr bi kaç yıl sonra nasıl güleceksin bunlara nasıl güleceksin anlatamam.Zaten şu anda anlamazsın.Senelerin geçmesini bekle bunlara takılıpta derslerini ihmal etme :) Daha çookk ayrılık acıları ya da hoşlandığım çocuk bana bi bakıyor bi bakmıyor durumları yaşayacaksın.
Dimi ne güzel söyledin ama :) Yani ben o beni seviyo demiyorum.Ama bana bakıyosa ve bi sevdiği varsa bu çok saçma.Artık ona hiç bakmicam.Unutmaya çalışıcam.Nasıl olcak hiç bilmiyorum gerçi.Ben çok sık aşık olan biri değilim.Böyle şeyler nadiren başıma gelir ve unutmak zorunda kalmak çok zor ama mecburum işte :'( Zaten benim onu tanıyıp farkına varmam çok ilginçti.Onun varlığını bile bilmeden İlk kez rüyamda görmüştüm onu.Ondan sonra bakışmaya başladık işte.Şimdi bütün bunları düşününce unutmak zorunda olmak çok içimi acıtıyoyaşıtızneden sevdiği varken sana bakıyor öyle mi? onların hepsi öyle amaaan tatlım. üzülmeye değmez. erkek değil mi hepsi aynı. senin de karşına iyiler çıkar. ama sen şapşalın tekine takılır kalırsan iyilerini göremezsin. hayat kimden hoşlandığını bile bilemeyen bir erkek için harcanmaya değmez.
Ama siz bu ergen durumunu atlamışsınız ya o yüzden size pek zor gelmiyo olabilir
Ben aynı durumda değilim,keşke şimdi gülüp geçsem ama elimde değilki
Bu sorunları herkes yaşamış anlaşılan :)
Ne kadar çok ergen sorunu varmış o zaman
Yorumunuz için teşekkürler.Umarım bigün gerçekten unutup gülerim bende
Siz nasıl unuttunuz peki formülü yok mu bu işin?
dimi ne güzel söyledin ama :) yani ben o beni seviyo demiyorum.ama bana bakıyosa ve bi sevdiği varsa bu çok saçma.artık ona hiç bakmicam.unutmaya çalışıcam.nasıl olcak hiç bilmiyorum gerçi.ben çok sık aşık olan biri değilim.böyle şeyler nadiren başıma gelir ve unutmak zorunda kalmak çok zor ama mecburum işte :'( zaten benim onu tanıyıp farkına varmam çok ilginçti.onun varlığını bile bilmeden ilk kez rüyamda görmüştüm onu.ondan sonra bakışmaya başladık işte.şimdi bütün bunları düşününce unutmak zorunda olmak çok içimi acıtıyo(
Ben böyle durumlarda çok yüksek bi iradeye sahip olurdum ve o kişinin suratına bakmazdım umursamazdım hiç :) Sevgiliden ayrılıncada ona ait ne varsa yok ederdim.Zaman zaten acını yok ediyor tabi ardında geri dönülmesi zor hatalar yapmamak şartıyla
Haklısınız ama insan düşünmeden de edemiyo ki zaten bende onu eskisi kadar sevmiyorum.Ama maalesef ki bugün istemeden de olsa ona baktım.Yani yanlışlıkla baktım.Bilsem hiç bakmazdım.Bi arkadaşımla yan yana yürüyolardı.Ben önce onu farketmedim.Sonra gördüm onu ama bakmış bulundum işte.O da benim ona baktığımı gördü off offMeiş
bence bu aşk meşk olaylarını bırak zaten bu yaşta sevdiğini düşündüğün biriyle evlenmem çok uzak ihtimal hayat daha çetin ve zor. Sen şimdi iyi bir gelecek kaygısına gir ve derslerine açlış derdim var bölümündeki olayları oku çok severek evlenip sevgisinin bittiğini para sıkıntısı yaşayan vs vs çok kişi var. O sebeple sen bunları bırak ve derslerine yoğunlaşıp iyi bir geleceğe doğru adım at daha karşına kimler kimler çıkacak.
şimdi yazadıklarıma belki kızıcan ama bu yazdıklarımı unutma ve gelecekte haklı olduğumu anlıcan.....
O sebeple bu içini acıtan olayları bir kenara atıp derslerini düşün seveceğin çok kişi çıkar karşına ama bu yıllar geri gelmez ve üniversite başarısız olusan telafi etmen çok güç olur.
16 yaşındayım.Daha küçüksün falan diceksiniz ama benim başıma gelen hep aynı.Hep unutmak zorunda kalıyorum.Aslında unuttum sanki onu ama okulda falan görünce ... Çok zor durumdayım şu an
Bu arada yorumunuz için teşekkürler
Doğru söylüyosunuz ama şöyle bişey var ben 16 yaşındayım tamam ama şimdiden 18 19 yada 20 yaşında neler yaşıyacağımı bilemem ki.O yüzden bende şimdiki durumuma takmış durumdayım.Belki o yaşlarda bişey yaşamicam.Belli olmaz ve zaten kimsede diyemez ki atıyorum 19 yaşında illa bi ilişki yaşıcam diye.Ben genel olarak hangi yaşta olursam oliyim zaten çok sık aşık olan biri olmadığım için aşık oluncada kaybetmek istemiyorum haklı olarak.Ama işte unutmam gerekiyo biliyorum o yüzdende artık unutmaya çalışıyoırum zaten.En kısa zamanda başarırım umarım.Yinede yorumunuz için ve konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)canm benım sorucam tek sey yasın kactı olcuaktıkı sormuslar 16 yasındasın daha yolun basındasın hele okullar bıtıgınde belkıde hıc goremıcen onu ozmn baska ınsanlar dıkkatını cekıcek hoslanıcaksın baskasından sonra dıceksın ben onu sadece cocuk askıyla sevmısım dıyeceksın daha bu yasın 18 19 20 yaslarıda var sence bu dusuncelerın ozmnda olucakmı? bence olmıcak o yaslara gelınce baska cevre baska arkadasların olucak hayttta belkıde senden hoslanan bırı olucak kafana bırsey takma cok gusel yastasın degerını bıl
sana bakıyor..sende umutlanıyorsun..
ama baskasından hoslanıyormus bıttımı bılmıyorsun..
sımdı bu cocuk senen hoslanıyormu hoslanmıyorsa neen bakıyor umıt verıyor..umıt verıyorsa neden gelıp hala sana acılmadı..cocugun kalbınde kım var x mı y mı senmı??
bunların cevabını bulacagın tek kısı o cocuk..bunları bız bılemeyızz..
senın yapman gereken kendı profılınle face ını eklemen ve konusman..ya hep ya hıc ne bole canım kacamak kacamak bakıslar falan..kendını uzersın bos yere..
burda sana herkesın soleyecegı tek bısı var 16 yasındasın kucuksun unutursun daha onemlı olan senın derslerın vs vs:)
bence cocukla bı konus bakım sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?