• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben olmak istemiyorum

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Karekterimi sevmiyorum...kendimi sevmiyorum yapımı huyumu...24 Yaşından sonra insan tamamen değişebilirmi? Tamamen farklı biri olmak istiyorum..

Örnek verecek olursanız tam olarak neyi sevmiyorsunuz.

bi insan asla değişemez sadece ktü huylarını minimuma indirebilirsin ama değişmez
Ben de böyle düşünüyorum belki on yargı olabilir ama bencede değişmez Bir insan 7 de neyse 70 de de aynı olur. Belki biraz kötü huylarini değiştirmeye calisilabilir sizin dediginiz gibi ama yine eninde sonunda bir yerden patlar.

Kafama herşeyi herkesin dediğini takan kendine dert edinen dışa vurmayan bi tipim buna pısırık denir..Pısırığım kendime güvenmiyorum...Hep hayata olumsuz bakıyorum..İnsanlarla tartışamıyorum kendimi ifade edemiyorum etmeye çekiniyorum sanki kafama vuracaklar. Kendimi yiyip bitirip kafama ağrılar sokuyorum.Rahatça kahkaha atıp eğlenemiyorum.Hakkım olanı isteyemiyorum.En çok ta bu yönümden nefret ediyorum hakkım olanı isteyememek...Nasıl isticem nasıl dicem diye resmen plan kuruyorum ama iş söylemeye gelince başaramıyorum.Bişey isticeksem utançtan ellerim buz kesiyo suratımın rengi değişiyo.

Ama ben değişmek istiyorum insanların bu alışık olduğu kızdan kurtulmak istiyorum.

Insan niye degismesin yahu. Evet bazi seyler yasanmisliklardan, tecrübeden ötürü degisebilir özünde yine ayni kisi kalirsin orasi ayri. Ben mesela 24 yasimdaki ben degilim.

Insan niye degismesin yahu. Evet bazi seyler yasanmisliklardan, tecrübeden ötürü degisebilir özünde yine ayni kisi kalirsin orasi ayri. Ben mesela 24 yasimdaki ben degilim.

yaşananlar değişim için yeterlidir çoğu insan için fakat ben yapamıyorum..ooff

İstemekle değişmez,yap o dediklerini nasılı yok,hayır diyeceksin,istiyorum ya da istemiyorum diyeceksin.Gerçekten aslında yapmaya başlasan farkı göreceksin ve her şey daha kolay olacak.

Kafama herşeyi herkesin dediğini takan kendine dert edinen dışa vurmayan bi tipim buna pısırık denir..Pısırığım kendime güvenmiyorum...Hep hayata olumsuz bakıyorum..İnsanlarla tartışamıyorum kendimi ifade edemiyorum etmeye çekiniyorum sanki kafama vuracaklar. Kendimi yiyip bitirip kafama ağrılar sokuyorum.Rahatça kahkaha atıp eğlenemiyorum.Hakkım olanı isteyemiyorum.En çok ta bu yönümden nefret ediyorum hakkım olanı isteyememek...Nasıl isticem nasıl dicem diye resmen plan kuruyorum ama iş söylemeye gelince başaramıyorum.Bişey isticeksem utançtan ellerim buz kesiyo suratımın rengi değişiyo.

Psikologtan yardim alabilirsin. Bu dediklerin benim cümlemle değişmez. Yapında varsa zor zaten ancak bir uzman yardimiyla kendini fark edebilirsin. Ama değişmeyi önce iste.

Ben değişir diyenlerdenim canım.
Bence insan yeter ki istesin sonra sabırla disiplinli bir şekilde onun üzerinde pratik yapsın.
Bana kalırsa kolay değil ama mümkün...
Bende değişmek istiyorum bazı yönlerimi beğenmiyorum hatta uğraşıyorum değişim için kıpırtılar var biliyorum ama henüz gerçekleşmedi umarım başarabiliriz.

Kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz bu matematik bizi kandırıyor hocam ;) değişirsin tabiki anlattıkların gibiysen değişmelisin mutlaka

Değişir değişir...
Psikoloğa da gerek yok.
Zorla kendini,sonuna kadar zorla.
Boş kaldığında bol bol dua et,Allahım yardım eder güç,kuvvet verir bana inan.
Aynanın karşısında konuşma provaları yap,kısa,net cevaplar hazırla kendine.
Hiç kimselere göstermeden çalış geceleri.
İnan kendini zorlarsan yaparsın.

Ben başardım çok şükür...
Beğenmediğim bir kaç yönümü değiştirebildim.
Elbet kusursuz değiliz ama çok aşama kaydettim kendimce çok şükür.

Yaşadıklarınız sizi kendine güvensiz ve pısırık yapmış olabilir mi?babanız yada anneniz baskıcı veya sen bilmezsin sen yapamazsın,sen sus konuşma modundalarmıydı hep?kendinizi değiştirmek sizin elinizde,birileri çok sıkmış çok müdehale etmiş size bence.

değişirsin hele bir kazık ye..
nasıl değişiyorsun şekil a
,huzur nistiyorsun kurt oluyorsun herkesi hayatından çıkarıyorsun

Yaşadıklarınız sizi kendine güvensiz ve pısırık yapmış olabilir mi?babanız yada anneniz baskıcı veya sen bilmezsin sen yapamazsın,sen sus konuşma modundalarmıydı hep?kendinizi değiştirmek sizin elinizde,birileri çok sıkmış çok müdehale etmiş size bence.

böle olmamı çocukluğuma bağlıyorum ailevi sorunlara.Ama bitti artık o sıkıntılı günler.Fakat şimdide değişime gücüm yok.

Back
X