Ben Oluma bir brek yapaym

benim babamda çok güzel yemek yapardı.allah rahmet eylesinmafoldumben

kıza niye bu kadar yüklandiniz anlamadım.vallahi şikayet için değil eğlenmek için konu açtım.bizim maceralar cin ali serisi olur yakında.kafaya takmayınca acayip eğlenceli oluyoryazmış yani şikayet etmiyor.biz o kadar şikayetleri gördükki biri iyi bile dese hemen suçlar olduk

çok eğlenceliymiş senin ki canım ne güzel takmıyosun burda herkes o kadar olumsuzluğa alışmış ki hemen olumsuz taraftan bakılıyor sen börek al demişsin o da oğluma börek yapayım demiş oturmuş yapmışta oh miss :lepi: burda kayınpeder bana nisbet yaptı oğluna börek yaptıı diye başlık açanda olurdu yani bakış açını tarzını beğendim çok tatlısın a.s.

ben eleştiri yapmak istemedim sadece çevreden bilinen çok sık kullanılan tabir kullandım

durun kızlar bensiz gerginlik yaratmayınkaydirigubbakcemile3.kayınpederimin yaptıkları gerçekten çok şirin ve ben de bayılıyorum.o kadar çok şikayet eden var ki olaylara bir de bu açıdan bakalım istedim.sizin de bir iş yapmaya kalktığınızda dur ben daha iyi yaparım diyen böyle bir kayınpederiniz olsaydı ve benim gibi eğlenerek bakabilseydiniz keşke.benim kayınpederim eşimi kıskanıyor ve bunu çok belli ediyor ama bunu kesinlikle anliyorum çünkü onu çok seviyor.bende bırakıyorum eğlensinler.bu arada bir arkadaş konuyu geyik bölümüne açsaydın demiş önce oraya açmıştım ama sonra ayıp olur diye buraya taşıttım.bu durum benim için eğlenceli ve bunu sizlerle paylaşmak istedim kötü niyetim yok.alın size en son örnek akşam çok sıcaktı ve eşim uyuyamadı kalkıp dolaşmaya başladı babamda uyanmış ne oldu diye sordu eşim sıcaktan uyuyamadım deyince de gel benim odamda yat dedi.onun odasında değişik birşey yok orası da çok sıcak.adamcağız oğlunu seviyor ve benden kıskandığı için ilgisini ve sevgisini çekmeye çalışıyor bence bu gerçekten şiriiiiiiiin

anlamadım şimdi,bunda gülecek yada ağlayacak ne var. adamcağızın canı börek yapmakistemiş, demekki güzel de yapıyor,yapmış. sizin bunu takdir etmeniz gerekirken , güleyimmi ağlayımmı diyorsunuz.

sadece takdir mi arkadaşım vallahi kıskanılır bu adam.böreği kek gibi kabarmıştı yapabildiği şeylerle gurur duyuyor ve göstermek hoşuna gidiyor.ayrıca da benden güzel yapmış ne var ki ?Allah herkese versin bir tane

şanslısın minikız,senin düşünende hoşopuyorumnanaktan

Cok tuhafsiniz adam borek yapti diye "kari kilikli" mi oldu simdi?
Cok saygisizca benim babam da bicok yemegi cok cok guzel yapar,
kadinlara tas cikarir salatasindan izgaraligina kadar simdi benim babam da mi kari kilikli!
Cok futursuzca sarfedilmis bir soz!

elbetteki ne var ki
bu arada ,amin diyeyim..:Saruboceq:.
ya ,var ya kek gibi kabarmıştı,yok lor peyniri, yok,çok güzel yapmış.
anam canım ne çok börek istediki sormayın. üstünede çörek otu. .rejimdeyim birde. offf.

Son düzenleyen: Moderatör:
yani,
o zaman aşçıların hepsi karı kılıklı oluyor. bu mantıkla değilmi

kaydirigubbakcemile3 ya kadınlar yaşlanınca azucuk huysuz oluyor da, erkekler yaşlandıgında çok tatlı oluyor. bebek gibi oluyorlar. senın de bunu görmen, sevımlı bulman çok tatlı. tam yanakları sıkılasık kayınpederının.

Vallaha canim keske dedigin gibi herkes senin gibi eglenerek bakabilseydi bu tür durumlara...

Aslinda hicte kolay degildir yasadiklarin, kendi evinde rahat olamamak zor olsa gerek....Hadi kayinvaliden olsa bir derece kadin kadina daha bir farkli olurdu...ama kayinbaba ile beraber kalmak zor olsa gerek.

Ben seni taktir ettim....sevgiler:1hug:

bayanlar adım gıbı emının konuyu okurken, konu sahıbı arkadaşımızın ne demek istegını bal gıbı anlıyorsunuz ama rahat duramıyorsunuz degıl mi lmaz: eğlenıyoruz şurda

ya neden erkeklerın yapdg yemekler daha hosuma gıder benım..
gercı en basarılı ascılarımızda erkeklerdendır..
vallahı cok sanslısın arkadasım bayılırım oyle yaslı tatlı amcalara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…