arkadaşlar iki aydır kayınpederimle birlikte yaşıyorum.yurtdışında yaşıyordu.bel fıtığı olunca yanımıza geldi.hani bazen konular açılıyor kayınvalidem yatak odasına girip oğlunu örtüyor veya eşim annesiyle el ele tutuşup geziyor diye.benimki kayınpeder versiyonu.bu sabah kalktık eşime dedim ki hiç keyfim yok bir börek al da kahvaltıyla uğraşmayalım.eşim geldi elinde börek poşeti yanında da yufka,lor falan bu ne dedim kayınpeder börek yapacakmış.ben oğluma bir börek yapayım dedi.Allah için böreği yaptı mis gibi de oldu.arada çağırıp fırında kabaran böreği de gösterdi nispet yaptı.güleyim mi ağlayayım mı:roflol:akşamüstü de eşimle çaktırmadan cilveleşiyorduk gelip eşime dayadı ayaklarını jimnastik yapıyormuş destek almak içinmiş.vallahi şikayet için değil eğlenmek için konu açtım.bizim maceralar cin ali serisi olur yakında.kafaya takmayınca acayip eğlenceli oluyor
Sabah sabah börek krizine soktunuz beee... :dilcikar: rejim yapıyoruz şurda çok ayıp ama yaaa mafoldumben
gecen akşam kayınvalidemde oturuyoruz ortam kalabalık ses çok
kendi ailemde orda misafirlikte
dedi ki bu gün oğlum gelecek diye börek yapacaktım vakit kalmadı bi dahaya oğluma börek yapacağım
bunu eşim duymuyo tv izliyo anlamadı tam 3 kez bağıra bağıra oğluna duyurmaya çalıştı
ve nihayetinde duyurdu
orda yemekete olduğumuzda hep şunu der oğlum bunu sana yaptım sen seviyosun diye yaptım
bende bi gün dayanamadım sağol anne eline sağlık oğlun sayesinde bizde otlanıyoruz dedim
şimdi ne alaka yazdım buraya börek lafını duyunca yaram depreşti
nispet gibi olmasın,lor peynirli börek yapmıştım bende dün :jeyyar:
olaya iyi yönünden bakarsak sen uğraşmak istememişsin ya ,adamcağız ben yapayım ,evlerinde de kalıyorum jest olsun demiştir.
kötü bakmak istersek sen git dışardan aldır tembellik yap ,ben canım oğluma tertemiz ev böreği yapayımda gör,utan kaç yaşındaki adam kalktı yaptı desin, bak nasılda kabardı pişerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?