Ben Oluma bir brek yapaym

ben kötü niyetle demedim genelde bazen ev işleri yapan erkekler için böyle tabir edilir tabiki yapmaları güzel

sevindim kaydirigubbakcemile2
yok o tabiri genelde yapacak isi olmayan, art niyetli, kadin gibi dedikodu pesinde
kosan, ortalik karistiran erkekler icin kullanirlar...

çok tatlı bir amcaymış ne güzel oğluna sevgisini de belli ediyor Allah başınızdan eksik etmesin çok da güzel jest yapmış size

sevindim kaydirigubbakcemile2
yok o tabiri genelde yapacak isi olmayan, art niyetli, kadin gibi dedikodu pesinde
kosan, ortalik karistiran erkekler icin kullanirlar...

aynen.yoksa ev işi yapabilen adam karı kılıklıysa yerim ben kocamla babamı.kanımın son damlasına kadar savunurum.(yalaka smiley yok di mi)

Yaaa..amcada şööle güzel bir kurabiye tarifi varmı?cokacimcoook
Dün mısır çarşısından kurabiye şekeri aldım ama değişik bi kurabiye olsun istiyom...
sıradan bişey istemem...:umursamaz:

Bende yapıp kayınpederime götürücem...:kedi:
gözüne sokucam sooona,bak millette ne pederler var tarif veriyo diye?kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol:

vallahi var ama kurabiye değil de şekerpare gibi birşey.un ve tereyağıyla yapmıştı sonra da şerbet döktü şimdi tarif istersem karizmayı çizerim

vallahi cok guzel hamaratmis yaninada bir demlik cay demlediniz mi ohhhh birlikte keyif yapin sevimli bir adammis

böyle kayınpeder dostlar başına..
bencede çok sevimli..:asigim:
ama bir şey diyeyim mi?
ben sizde içten içe hoşlanmama durumu sezinliyorum..memnun değil gibisiniz onun sizde kalmasından

hoşlanmama değil ama 50 metrekare evde özel alan kalmıyor mecburen olaya olumlu bakmak gerekiyor o yüzden bende durumu eğlenceli hale getiriyorum.üstelik ailesine ihtiyacı olan ve yük olmamak için bu yaşında uğraşan bir adama haksızlık yapamam.

vallahi var ama kurabiye değil de şekerpare gibi birşey.un ve tereyağıyla yapmıştı sonra da şerbet döktü şimdi tarif istersem karizmayı çizerim

İçime doğmuş işte,bak ne tarifler var..opuyorumnanaktan

Olsun şekerpareye de koyarım ben o şekeri..
Çaktırmadan ağzından al valla...küserim inan..mafoldumben

ben kendimde gelinim ama bazen ben bu insanlari anlamiyorum kayinvalideler kayinbabalar ne yapsalar yaranamiyorlar börek yapmasinin nersi dakga gecilecek bisey anlamadim uzun zaman dir oglunu görmüyormus bunda ne varki neresi komik ben anlamadim anlayan varsa anlatirsa sevinirim

haksızlık yapamam diyorsunuz ama maşallahınız var dalganızı geçecek kadar hadli görüyorsunuz kendinizi..
kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş o hesap!:1closedeyes:
yazık ya..
cidden yazık..:sinifsinif:
şu bir kaç gündür artık öyle konular görüyorumki burada;ağzım açık kalıyorum..:1shok:

kısmına sıddetle katılmaktayım
kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

bu konuda benim kayinpederim yumurta kiramaz bu yonden sanslisin ama kaynanam boyle hamurislerinin tacsiz kralicesidir kadin bu iste master yapmis durumda onunla ayni evde 1hafta gecirmekten korkuyorum 3kilo alidirir 2gunde sanirim zeytinli pogacalari krepleri sagolsun

Katılıyorum canım benim eşimde güzel gözleme yapar, hatta 2 ay önce evimiz tadilattayken ben yorgunum diye ustalara yapmıştı şimdi adam karizmayı çizdirdimi yoksa bence amcada güzel bir jest yapmış biz gelinlerede yaranılmıyor doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…