ben ondan ayrilamadim ama o tekmeyi basti :( cok uzgunum nasil atlaticam :(

hulyall

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
25
0
16
İstanbul
daha once burada konu acmistim, yapamiyorum demistim. kendimle cok cebelestim, mantigimi dinleyemedim ve ilk kez basima geliyor boyle birsey... onu karsima alip konusmustum defalarca, inceki konumda yazdigim gibi birsey yok iliskimizde diyip duruyordu. bir iki ay once cok buyuk bir kavga ettik, benim en zor zamanimdi yanimda olacagina neler demisti bana, dayanamadim agzima geleni saymistim, hic soylemedigim seyler soylemistim (kufur hakaret degil, onun hatalari ile ilgili)... ayrildik, dogrusu ben boyle gidicekse yurumesin dedim, bana boyle konusanla isim olmaz dedi... sonra birsey oldu bunu aramam gerekti, o seyi soylicektim, barismak, bizi konusmak degildi niyetim. o acti konuyu, tartisma mevzumuz eski sevgilisi idi, onunla ilgili gelen msjlar, bana o konuyu acmasan eger bir sorunumuz yok, sen olmadik yerden sorun cikariyorsun dedi... aradan bir ay gecti, gayet guzel geciniyorduk, ta ki o bir hafta once etten puften kavga cikarincaya kadar. kavga ettik, bir hafta aramadi. simdide gelmis ayrilalim, cok kavga ediyoruz diyor... vicdani rahat dgeilmis beyimizin... bana haksizlik yapiyormus...

simdimi aklina geldi... daha normal oldugumuz, sakince yasadigimiz zaman mi iliskiyi. hayir iyilik yapti bana, benim yapamadigimi o yapti. ama daha bir ay once sorunumuz yok diyordu? usteledim? ne var dedim? hatta baskasi olabilecegi geldi aklime. yok dedi, kavga ediyoruz yavas yavas sogudum.. ee dedim neden simdi? bir ay onceki kavgada bitmedi? simdi iliskimiz guzel giderken?nedne simdi? bana goremi hissedicekmis, o simdi boyle hissetmismis. mis mis mis mis.... bilmiyorum kizlar. cok uzgunum. cok kirginim. dogrusu bu.. diyorum ki allah bile dayanmadi onun icin gozyaslariima en sonunda bitirdi... ama bilmiyorum, hazmedemiyorum... madem vicdani rahatsiz, o zaman iliski icin cabalasaydi?madem yavas yavas sogudu, tum o acilari yasatmasaydi, aylar once deseydi bunlari.... cok uzgunum, onu geri istedigim icin degil yasadiklarim icin. icimden hic mutlu olmasin, bana cektirdiklerini omru boyunca ceksin diyorum, hatta icimden bile degil haykirmak istiyorum.. sonra bu mubarek gunde gunah kizim diyorum, allah en iyisini bilir.. topla kendini. olmuyor bu kirginligimi, pismanliklarimi, hayal kirikligimi, caresizligimi, insanlara olan guvensizlimi nasil toplicam. bana ole bir yigin birakti ki bu iliski.. cok perisanim cok...

Zaman herşeyin ilacı.

Olmuşla ölmüşe çare yok derler ya aynen öyle. Böyle olması gerekiyormuş ki olmuş. Sen üzme tatlı canını. Herkesi aynı kefeye koyma, bir kişi için gelecekte hayatına girecek tüm insanlara cephe alma derim. Beş parmakta bir olmuyor sonuçta.

Kendine zaman ver, şimdi acını yaşa ama kendini hırpalama arkadaşım.

İçeride oturup can sıkıntısından telden buraya bakarken okudum konunu canım. Çok değil daha 2 2.5 ay öncesi aynen senin durumundaydım biliyomusun ve konusucak derdimi anlatıcak bi arkadaşım bile yoktu buraya döktüm içimi. Ben aldatılmıştımda hemde pişkin bir şekilde :) Beddualar ettim ah'lar yeminler neler neler .. Sonra durup düşündüm yahu ben bu adamla zaten mutlu değildim be kızım ne diye üzülüyosun ? güven duygum yerle birdi. Ama bi sabah uyandım bugun aglamayacagım dedim. O günden beri de ağlamadım canım. Güven duygunu yitirme sakın sakınn . Şuan bir ilişkiye başlamak üzereyim hayatımda gördüğüm nadir insan ikizim gibi inanamazsın yatıp kalkıp şükrediyorum allaha iyiki o lanet ilişkiden kurtulmuşum ve inanmıcaksın iyiki aldatmış diyorum cunku biz kızlarda merhamet duygusu var o salagın beni sevdiğini dusunp geri dönerdim ayrılsam. Şimdi kalk ve kendine gel bitanem zor günler ama gecicek sende biliyosun ne zaman istersen burdayız biz :)[/QUOTE]

gecicek yani sanirim, gecmesi lazim.. dun soyledi bana, aksam arkadaslarimla yemege ciktim, guzeldi, guldum eglendim.. eve geldim.. dus aldim, vs vs vs.. yattim yataga birdenbire basladi, istemsiz gozyaslari.. bugunde ayni sekilde, bir anda anlamiyorum, hickira hickira aglamaya basliyorum. sinir sistemim coktu sanirim... o aptallikl onuda aradim, bana nedenini soylesin diye... gercek nedenini... birde aptal gibi nasihatlar verdi bir haftaya gecermis, daha iyi olurmusum, uzulmemeliymisim, onun gibi iliskimizin gercekten yurumedigini anlamaliymisim, ne zaman onu istersem arayabilirmisim. seni bir kac ay sonra arayabilirim sasirma dedi bana, istersen acma ama aricam.. tum bunlari duydukc dahada tiksindim. hem ondan hem kendimden. dahada uzuldum... onada soyledim, neden tum bunlari yasattin bana, neden aylar once ayrilmadin, ya da madem deger veriyordun, bu zamana kadar durdun, dusunebilmeye basladin neden o zaman denemiyorsun iyi bir sevgili olmak icin... ooff ozur dilerim, tum bunlari neden yaziyorum bilmiyorum. kafamda her bir kelime ucusuyor. ole yazdim birden... kendime gelicem eminim, gelmeliyim, ama suan cok zor geliyor suan o kadar buyuk bir haksizliga ugradigimi dusunuyorum ki, sonra tutup dusuncelerimden utaniyorum. bu mubarek ayda, insanlarin ne dertleri var, ben boyle birsey icin "neden ben" der konumuna geldim... o kadar icerlemisim, o kadar uzulmusum... halbuki boyle olmamali... bu kadar zayif olmamaliyim

insallah canim, bende kendime dusunme oldu artik, degistiremezsin diyorum ama iste olmuyor...tesekkur ederim..

gecicek yani sanirim, gecmesi lazim.. dun soyledi bana, aksam arkadaslarimla yemege ciktim, guzeldi, guldum eglendim.. eve geldim.. dus aldim, vs vs vs.. yattim yataga birdenbire basladi, istemsiz gozyaslari.. bugunde ayni sekilde, bir anda anlamiyorum, hickira hickira aglamaya basliyorum. sinir sistemim coktu sanirim... o aptallikl onuda aradim, bana nedenini soylesin diye... gercek nedenini... birde aptal gibi nasihatlar verdi bir haftaya gecermis, daha iyi olurmusum, uzulmemeliymisim, onun gibi iliskimizin gercekten yurumedigini anlamaliymisim, ne zaman onu istersem arayabilirmisim. seni bir kac ay sonra arayabilirim sasirma dedi bana, istersen acma ama aricam.. tum bunlari duydukc dahada tiksindim. hem ondan hem kendimden. dahada uzuldum... onada soyledim, neden tum bunlari yasattin bana, neden aylar once ayrilmadin, ya da madem deger veriyordun, bu zamana kadar durdun, dusunebilmeye basladin neden o zaman denemiyorsun iyi bir sevgili olmak icin... ooff ozur dilerim, tum bunlari neden yaziyorum bilmiyorum. kafamda her bir kelime ucusuyor. ole yazdim birden... kendime gelicem eminim, gelmeliyim, ama suan cok zor geliyor suan o kadar buyuk bir haksizliga ugradigimi dusunuyorum ki, sonra tutup dusuncelerimden utaniyorum. bu mubarek ayda, insanlarin ne dertleri var, ben boyle birsey icin "neden ben" der konumuna geldim... o kadar icerlemisim, o kadar uzulmusum... halbuki boyle olmamali... bu kadar zayif olmamaliyim[/QUOTE]

Canım benim .. inan aldatıpta suyun üstüne çıkan bi insandı bnm karsımdaki. 1 ay sonra arayıp neden diye sordum sırf düşünmemek için bana aslında aldatmadığını sadece helallik almak için bulusucagını, ama ona askım demişsin dediğimde de; ya o gün senle konuştuk teli kapadım o aradı kazara askım dedim '' diyen bir insandı. :)) erkek milleti inan daha neler neler derler. Sen karsındaki insana güvenirsin evet dersin bu o ama amaların sonu hep hüzün. Sen güçlüsün hesabınıda sorcaksın aslanlar gibi günü gelicek en sağlam sekilde cıkıcaksın karsısınada üzüntünüde yaşa ağlama demiyorum ağla.. bırak aksın gitsin yaşlarınla beraber o ş.siz de. Gün gelicek ah'ın yerini bulucak Allaha havale edelim tüm vefasız ve kendini aldatan insanları. Gez eğlen gül tabi bu gençlik bir kere bahşediliyo bize. Geceleri hüzün cöküyo ne kadar umursamasanda ama bi zaman sonra onlarda yok olucak umarım en kısa zamanda karsına çıkar seni gerçekten hakeden biri

Canım benim .. inan aldatıpta suyun üstüne çıkan bi insandı bnm karsımdaki. 1 ay sonra arayıp neden diye sordum sırf düşünmemek için bana aslında aldatmadığını sadece helallik almak için bulusucagını, ama ona askım demişsin dediğimde de; ya o gün senle konuştuk teli kapadım o aradı kazara askım dedim '' diyen bir insandı. :)) erkek milleti inan daha neler neler derler. Sen karsındaki insana güvenirsin evet dersin bu o ama amaların sonu hep hüzün. Sen güçlüsün hesabınıda sorcaksın aslanlar gibi günü gelicek en sağlam sekilde cıkıcaksın karsısınada üzüntünüde yaşa ağlama demiyorum ağla.. bırak aksın gitsin yaşlarınla beraber o ş.siz de. Gün gelicek ah'ın yerini bulucak Allaha havale edelim tüm vefasız ve kendini aldatan insanları. Gez eğlen gül tabi bu gençlik bir kere bahşediliyo bize. Geceleri hüzün cöküyo ne kadar umursamasanda ama bi zaman sonra onlarda yok olucak umarım en kısa zamanda karsına çıkar seni gerçekten hakeden biri[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim, soylediklerin icin, cesaret vermeye calistigin icin.. aslinda ictebn ice bunlarin hepsini biliyorum, bu durumda olmamin kimsenin sucu olmadiginida biliyorum, olacaklar sasirtici degil. hissetmistim, ama konduramadim. olmaz dedim, ben onu severken, bu kadar cabalarken.. nese canim. tekrar saol... calismaya calisiyorum, dusunmemeye.. sorgulamamaya... ama iste, isler yogun birde ramazan.. baska seylere pek zaman ayiramiyorum, aslinda baska seyler yapmak dikkatimi dgaitiyor fazlasiyla am aiste ters bir zamana geldi.. gecicek insallah

aynı seyler benim de basıma geldi 10 gün önce. Aylar sonra kalkmıs olmuyo biz birlikte yapamayız farklı kişilikleriz zaten seni bastan beri sevemedim hala da sevemıyorum (7 aydan sonra soyluyo bunu). anlamaya calıs sana baktıgımda hiç birşey hissetmiyorum dedi (cok zoruma gıtmıstı.bir daha da benimle hiç bir şekilde iletişime geçme rica ediyorum ne ara ne mesaj at, daha fazla kendini küçük düşürme dedi.zaten bu laftan sonra telefonu hemen kapattım ve hıckıra hıckıra agladım. Allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın aylardır beni oyaladıgı için.

birebir aynısını yaşadım.
en çok da seni sevemedim demesi koyuyo insana.
napalım kadermiş ayrılık da diyorum.
inşAllah toparlandığımda yüzüm güler.

canım aşk ateşinin ömrü birbuçuk yılmış...sabredeceksin ve kesinlikle arkana yani ona bir adım atmayacaksın bırak giden gitsim.zaten erkekler aşık olmuyormuş bide böyle bişey varmış.hayırlısı

böle dengesiz erkeklerden nefretttttttttttttt ediyorum ..neyı istedigini bilmiyorlrlar yalancılarrrr

bence bırak ne halı varsa görsün bundan bir ccacık olmaz canım.

kızlar hiç zorlamayın bence.
ben aynı hatayı yaptım sülük gibi yapıştım hiççççççç bir şeye yaramadı.
sadece bana zararı oldu:
depresyona girdim okulum kötü gitti.
sınava hazırlanmam gerekirken ben kendimi toparlamakla meşguldum.
millet işe girdi ben hala uğraşıyorum.
ama aklımı başıma aldım.
bu kadar üzülmenizin sebebi yine sizsiniz.
neden ?
çünkü onları merkeze öyle bir yapıştırmışsınz ki her şey onlara bağlı.
domino taşı gibi o gitti mi her şey tepetakla.
ya bırakın hayat size başkalarını da getiriyor hem de çok daha mutlu olacaklarınızı.
mesela ben şu an öyle biriyle birlikteyim ki maşallah
iyi ki gitti diyorum gitti ve yerine öyle biri geldi ki yerine ise beni mutlu eden biri geldi.
hayat aldığının yerine daha iyilerini verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…