• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben onu aldatmışmı oluyorum

bernacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
101
0
46
İzmir
meraba.2,5 yıllık bir ilişkm vardı gercekten onu çok sevıyorum..son zzamanlarda aile yonunden cok zor gunler gecırdım babam başka kadına gıttı bızı bırakıp eve ugramadı.sevgılıme sorunlarım var konusmak ıstyorum dıyınce benmle konuşmak ıstemedı hep başından savdı işim var dedı arkadslar beklıyo dedi vs. yanı zor zamanımda yanımda olmadı bende dertlerımı kımseye anlatamam bıtek ona anlatyordum..okulda yok evde butun gun canım cok sıkılıyordu bende kendıme face actım face acmama kızıyordu bırı bana msj attı ekledı aynı okuldan bırı bende onunla konuşmaya başladım sevgılımn dınlemedgı seyleri ona soyleıdm anlattım içimi doktum cocukta bnmle ılgılendı benı dınledi bende ona ısındım numaramı falan verdim.konuşmaya devam ettık sevgılı olmak ıstyordu bnmle facedeonunla konuşuyoruz o böyle anlatıp duuryor sevgılı olunca bu olcak şu olcak dıye cıvık cıvık konuusyo.sevgılım face actgımı ögrendı sıfremı ıstedı bende verdım konuşmaları sılmıstım ama meger sılınmemş butun konuşmaları okumuş..sen benı aldattın ölurum ıhanetını unutmam dıyo.ben ona ıhanet etmek ıstemedımkı sadece konuşmak ıcın boşlukta oldgum için onunla konustum.pıskolojım bozuk benım..ona unları hep soyledım ama agladı ıhanet ettın aldattın dıyor ..ben onu çok sevıyorum gercekten cok sveıyorum.ne dedıysem kabul etmedı affetmıyor.sızce ne yapmalıyım çok uzgunum çok özluyorum onu

Zor anınızda sizi "yalnız" bıraktığı için sizde onu affetmeyin. Bu hayat hep güllük gülistanlık gitmiyor, hayatta zor. zamanlarında olacak.
"Psikolojiniz bozuksa" bir süre ikisinden de uzak durmaya ne dersiniz?

Back