Ben onu sevmiyorum ama yinede evlenmeyi istiyorum..nasıl olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaşım geçti demişsin ben de 40 filan mı acaba diye düşündüm daha 27 yaşındaymışsınkaydirigubbakcemile3
ya evlenmek için evlenilmez ki be canım azıcık da olsa sevmek istemek lazım,bence sen önce şu evde kalmış kız psikolojisinden bi kurtullmaz:öle bişey yok merak etme daha 27 yaşındasın canım,sonra da iyice bir yokla kendini evlilik öyle iki günlük iş değil sen ömür boyu bu adamla mutlu olabilecek misin bunu düşün sonuçta aşk evlenince bitiyo yerini sevgi ve saygıya bırakıyo ben buna inanıyorum aşık değilsin,evlenmek için aşık olmak zoruda da değilsin ama sevgi olmalı bence evleneceğin adam içini ısıtmalı bu duyguların hiçbiri yoksa acele etme derim,nikahta keramet vardır derler ama ya yoksa:uhm:
iyi düşün evlenmek için değil mutlu olmak için evlen
inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsina.s.

ben de çıktığın biri var ondan sıkıldın ama yine de alışkanlık mantık yüzünden evlenmek istiyorsun sandıydım
sıkıldım ondan diyorsun konuşmaktan fln da. arkadaş gibi görüyorum artık demişin
iyi de çocuğun sana arkadaş gibi bakmadığından ne derece eminsin?
belki o da öyle bakıyor sana.. hoop etrafıma bakıyım arkadaşlarımdan birini alıyım onla evleniyim demek oluyor bu resmen ki benim mantığıma hiç uymadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…