- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Ben anladım benceKimler anladi el kaldirsin,zira ben anlamadimda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anladım benceKimler anladi el kaldirsin,zira ben anlamadimda
Bence kendini öyle tanıtmıyordur da o cümle takıntı olarak kafasında tekrarlanıyordur. Ben öyle anladım.Sıkıntı daha büyük. 10 mu, 20 yıl mı net değil ama, kendi kendine "birinin nişanlısıyım " diyormuş senelerdir.
Pekı sıze ılk nısanlısıyım dıyen kısı cıdden nısanlımıydı , yanı yoksa sızın yaptıgınız gıbı oyun muydu?
Takıntı yaptığınıza göre pek intikam almış gibi gözükmüyorsunuz başta kendinize yakıştıramayıp sizi terk eden kişidenYok ya öyle değil. Benden platonik hoşlanan çocuk bir cezayı fazlasıyla hak etti. Okulda gitmiş herkese söylemiş götüşüyoruz diye ilk günden sonra da kendisi telefonda mesajla ayrıldı. Ben intikamımı aldım. Ama aramasın diye yazdım.
Valla bravo diyorum benim beynim yandi idrak yollarim tikali heraldeBen anladım bence
Benim anladığım ilk hoşlandığınız kişi hakkında ben onun nişanlısıyım diyorsunuz. Aradan yıllar geçmiş belkide o kişi evli barklıdır artık çocuğuda vardır birilerinin kulağına gitse duyulsa sizde sıkıntıya girersiniz onlarda. Lakin siz sanırım baya bir boşta kalmışsınız heralde eskilere takıp duruyorsunuz ardan 10 -20 yıl geçmesine rağmen. Acil bir psikiyatra görünün
Onun daha hiç böyle olaylar yokken bi kere bahsetti çocuğu varmış hem de 2 tane. Hafızası de iyi değil unutuyor bir çocuğum var diyodu bir yok diyordu.. Ama vardı artık resmi evli mi boşandı mı bilmiyorum ne olduğu belli değil. Soruduğun soruda da nişanlı ya da evli de olabilirdi ama nişanlısıyım diye yazan kendisiydi.
ya bence hoşlanılan sapık çocukta bence oyun yaptı.Yanlış, otur!
Şöyle şimdi bu fındık kurdu hoslandıgı cocuga yazılmak ıcın sahte hesap alıp cocuga asılıyor, sonra karsı taraftan bırı cıkıp dıyor kı hop kardesım yedırtmem ben onun nısanlısıyım.
Aradan zaman gecıyor ama bu fındık kurdu artık bu taktıgı baskalarına kullanıyor . Onun hoslanmadıgı kısılere erkekmıs gıbı ben onun nısanlısıyım dıyor. Yanı kendı yukarıda yasadıgı tramvayı baskalarınında yasamasını ıstedıgı ıcın aynı cumleyı kullanıyor.
Ben onun nısanlısıyım![]()
Takıntı yaptığınıza göre pek intikam almış gibi gözükmüyorsunuz başta kendinize yakıştıramayıp sizi terk eden kişiden
siz aynı okuldayken topluca yanlışlıkla bir gaza falan maruz kalma durumunuz olmuş olabilir mi?
Yaş kaçtı bilmem ama sıradaki parça size gelsin.
Hiç bir şey anlamadım. Kafanızda birinin nişanlısı gibi mi goruyorsunuz kendinizi?Eğer oyleyse yanlış anlamayın ama doktora gitmelisiniz.
Hayır öyle bişey yok. Sadee ben onun nişanlısıyım lafı geçiyor o kadar.