- Konu Sahibi Antepligelin
-
ayakları yere basmayan bu gibi adamlara verilecek en güzel ceza onu unutmaktır,ne bu çocuk oyunu mu adam gibi sahip çıkmıyosa yolun açık olsun diyebilmek lazım ilerde daha beter durumlara düşmemek adına...
erkeklerin klasik elindekini kaybetmeme çabası seninkinin yaptığı:1closedeyes:emin ol ayrı olduğunuz dönemde yeni arayışlara girmiştir eli boş çıktığı için,senden iyisini bulamadığı için de geri dönmüştür kürkçü dükkanına...
ah bu erkekler:mymeka:
Orasi zaten öyle onunla tanistigimda 12 yasindaydim beraber oldugumuzda ise 16. Ayri oldugumuz zaman icerisinde ikimizde evlendik, bosandik. Gerci ben artik onun bosandigindanda süpheliyim. En cokda kendime kiziyorum onu sevdigimi söyledim resmen benimle oynamasina izin verdim aptal yerine koydum kendimi. En cokda o gücüme gidiyor.
sizin konu çok dallı budaklı anlaşılanCADIARZU
sizinle oynadığını düşünüyosanız arkanıza bile bakmadan uzaklaşın o zaman yani ben olsam öyle yapardım...
siz hala boşandığından emin olmadığınız bir adamdan beklenti içindesiniz gibi geldi,yargılamak bana düşmez tabii ama bu çok büyük bir şüphe adam hala evli olabilir yanii ortada böyle bir ihtimal varken başka soruların cevabını daha sonra aramak daha doğru olur bence...
sizin konu çok dallı budaklı anlaşılanCADIARZU
sizinle oynadığını düşünüyosanız arkanıza bile bakmadan uzaklaşın o zaman yani ben olsam öyle yapardım...
siz hala boşandığından emin olmadığınız bir adamdan beklenti içindesiniz gibi geldi,yargılamak bana düşmez tabii ama bu çok büyük bir şüphe adam hala evli olabilir yanii ortada böyle bir ihtimal varken başka soruların cevabını daha sonra aramak daha doğru olur bence...
Ancak gecen ona mesaj yazdim cevap yazmadi sonra "anladim ki gecmisten bugüne hicbirsey degismemis, kendine iyi bak" yazdim yine cevap yazmadi. Msne giriyor beni görüyor yine cevap yazmiyor. Bende gurur yapdim ona yazmiyorum ama onun beni gördügü halde yazmamasi beni deli ediyor.
Offfff kafam allak bullak kizlar. Sizce neden böyle davraniyor?
Şaka gibi valla..Anlattığın gibiyse oyun oynuyor gibi..
Bunu neden yaptığını bilemicem..Sen bilirsin onun psikolojik durumunu..:))
Salla gitsin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?