Ben onun oyuncağı mıyım ?

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
96
38
Almanya
Selam arkadaslar... Uzun süreden sonra tekrar yaziyorum sizlere...

Kisa bir süre önce ilk askimla tekrar görüsmeye basladim... Bana ne diller döktü herseyi birak istanbula benim yanima gel dedi ilk askimsin dedi seni seviyorum dedi falan filan. Bilirsiniz erkekleri isteyince nasil dil dökerler. Ona inandim cünki inanmak istedim icimden öyle geldi. Hatta ciddi ciddi dogdugum büyüdügüm yeri birakip onun yanina gitmek isteyecek kadar inandim...

Ancak gecen ona mesaj yazdim cevap yazmadi sonra "anladim ki gecmisten bugüne hicbirsey degismemis, kendine iyi bak" yazdim yine cevap yazmadi. Msne giriyor beni görüyor yine cevap yazmiyor. Bende gurur yapdim ona yazmiyorum ama onun beni gördügü halde yazmamasi beni deli ediyor.

Eski zamanlar geldi ve yine onun oyununa geldigimi anladim. Herzaman ki vurdum duymaz ilgisiz adam iste neden biraraya gelemedigimizi hatirladim :( Ama ona bütün kalbimi actim duygularimi actim ve o daha ücüncü günden böyle bosladi beni. Kendimi aptal gibi hissediyorum neden benimle böyle oynuyor anlamiyorum bunu neden yapiyor. Ne yapip ne edip ona inanmami sagliyor sonrada böyle yapiyor. Offfff kafam allak bullak kizlar. Sizce neden böyle davraniyor?

ayakları yere basmayan bu gibi adamlara verilecek en güzel ceza onu unutmaktır,ne bu çocuk oyunu mu adam gibi sahip çıkmıyosa yolun açık olsun diyebilmek lazım ilerde daha beter durumlara düşmemek adına...
erkeklerin klasik elindekini kaybetmeme çabası seninkinin yaptığı:1closedeyes:emin ol ayrı olduğunuz dönemde yeni arayışlara girmiştir eli boş çıktığı için,senden iyisini bulamadığı için de geri dönmüştür kürkçü dükkanına...
ah bu erkekler:mymeka:

ayakları yere basmayan bu gibi adamlara verilecek en güzel ceza onu unutmaktır,ne bu çocuk oyunu mu adam gibi sahip çıkmıyosa yolun açık olsun diyebilmek lazım ilerde daha beter durumlara düşmemek adına...
erkeklerin klasik elindekini kaybetmeme çabası seninkinin yaptığı:1closedeyes:emin ol ayrı olduğunuz dönemde yeni arayışlara girmiştir eli boş çıktığı için,senden iyisini bulamadığı için de geri dönmüştür kürkçü dükkanına...
ah bu erkekler:mymeka:

Orasi zaten öyle onunla tanistigimda 12 yasindaydim beraber oldugumuzda ise 16. Ayri oldugumuz zaman icerisinde ikimizde evlendik, bosandik. Gerci ben artik onun bosandigindanda süpheliyim. En cokda kendime kiziyorum onu sevdigimi söyledim resmen benimle oynamasina izin verdim aptal yerine koydum kendimi. En cokda o gücüme gidiyor.

Orasi zaten öyle onunla tanistigimda 12 yasindaydim beraber oldugumuzda ise 16. Ayri oldugumuz zaman icerisinde ikimizde evlendik, bosandik. Gerci ben artik onun bosandigindanda süpheliyim. En cokda kendime kiziyorum onu sevdigimi söyledim resmen benimle oynamasina izin verdim aptal yerine koydum kendimi. En cokda o gücüme gidiyor.

sizin konu çok dallı budaklı anlaşılanCADIARZU
sizinle oynadığını düşünüyosanız arkanıza bile bakmadan uzaklaşın o zaman yani ben olsam öyle yapardım...
siz hala boşandığından emin olmadığınız bir adamdan beklenti içindesiniz gibi geldi,yargılamak bana düşmez tabii ama bu çok büyük bir şüphe adam hala evli olabilir yanii ortada böyle bir ihtimal varken başka soruların cevabını daha sonra aramak daha doğru olur bence...

sizinle oynadığını düşünüyosanız arkanıza bile bakmadan uzaklaşın o zaman yani ben olsam öyle yapardım...
siz hala boşandığından emin olmadığınız bir adamdan beklenti içindesiniz gibi geldi,yargılamak bana düşmez tabii ama bu çok büyük bir şüphe adam hala evli olabilir yanii ortada böyle bir ihtimal varken başka soruların cevabını daha sonra aramak daha doğru olur bence...

Bosandigindan emin olmamamin sebebi ona güvenmemem. Aslinda cok yemin etti, annesinin üzerine dahi yemin etti bosandim diye. Ben almanyada o istanbulda yasadigi icinde kontrol edemiyorum... Zaten bende havalara girmesin diye aramiyorum ve yazmiyorum artik ona. Ama sinirden catliyorum vallahi

Çok yeminden kork cnm. Bende çok yapardım bunu. Zırt pırt yemin ettirirdim sevgilime. Birgün kendisi çıktı dedi bana. Çok yemin ettiriyorsun. Birgün kendiliğimden yemin etmeye başlarsam böyle çok sık o zaman kork benden diye.

Şaka gibi valla..Anlattığın gibiyse oyun oynuyor gibi..

Bunu neden yaptığını bilemicem..Sen bilirsin onun psikolojik durumunu..:))

Salla gitsin ya..

Adam evli miydi? CADIARZU
Boşandım mı dedi de geldi tekrar..?CADIARZU
Boşandığından nasıl emin oldunuz?CADIARZU

Canım ya sen çok iyi niyetlisin galiba..:teselli:Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım..:mymeka:

Ancak gecen ona mesaj yazdim cevap yazmadi sonra "anladim ki gecmisten bugüne hicbirsey degismemis, kendine iyi bak" yazdim yine cevap yazmadi. Msne giriyor beni görüyor yine cevap yazmiyor. Bende gurur yapdim ona yazmiyorum ama onun beni gördügü halde yazmamasi beni deli ediyor.

Offfff kafam allak bullak kizlar. Sizce neden böyle davraniyor?

her şeyi bırak yanıma gel diyen bi erkek mesajlarına cevap vermiyorsa ya gamsızdır seni kafalıyodur, ya da aklını peynir ekmekle yemiştir, ne yaptığını bilmeyecek kadar acizdir. :olmaz: iki durumda da yangından kurtarılması gereken ilk şey sensin.

Şaka gibi valla..Anlattığın gibiyse oyun oynuyor gibi..

Bunu neden yaptığını bilemicem..Sen bilirsin onun psikolojik durumunu..:))

Salla gitsin ya..

sana katılıyorum canım

güzelim salla gitsin sende onu umursama
aç msnyi onunla konuşma o sana slm verirsede çok uzun süre sonra cvp ver
başkasıyla konuşuyorum meşgülüm de:jeyyar:
sonrada sil gitsin

ben kendime yeni bir yol çizdim benim yolumda sana yer yok de..
hemen paçalar tutuşma moduna girecektir sana dönmek için diller dökecektir genealsanaalsanasmile
ama sakın kanma canım
erkekler kadınların aklını karıştırmayı çok iyi başarıyolar helede o kadın kendisine aşıksa

hemen onunla irtibatı kes diyorum ..
yoksa sonunda üzlürsün.
seni çok sinir eder umursamaz davranışlarına dayanamazsın sinit krizlerine girersin..

boşver salla gitsin

eline sallasan ellisi onamı kaldın sen..

boşver o ne kaytbettiğine üzülsün .
sen hayatını yaşaolumunekankayizsmile

adi adama bak. hem aşktan bahsediyor, hem seninle ilgilenmiyor. şıpsevdi anam bu. dinlememek lazım. sen yoluna devam et. giden gitmiştir gittiği an bitmiştir. kalan sağlar bizim olsun. önümüzdeki maçlara bakalım.

Off hic sormayin kizlar vicdansiz beni inandirip sonra böyle atmakla ne yapmaya calisiyor eline ne geciyor aklim birtürlü almiyor en cokta bunun hesabini sormak istiyorum ona. Hic degilse iyi bir ders verebilseydim keske ona... anlamiyorum ve cok sinir oluyorumm

sen de artk umursamaz ol cnm,ONU ÇOK CıDDıYE ALDIĞINI DÜŞÜNMESıN,artk yine hala bu sözleri edecekse de salla gitsin bitti de,,neden böyle yapıyorsun da deme hesap sormaki biraz da onun kafası karışsın artk,,aaa yeter cnm ya nedir bu erkek milletinden çektiğimiz...

malesef bende yaşamışdım böle bi ilişki
bu onun karekteri bence sana yaptıgı gibi bir çok kişiyede yapıyor olabilir
böle kişlere takılma yoluna bak derim

Back
X