- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
önceki arkadşlar bilir çok büyük bi aşk acısı çekip atlatmışlığım var
gerçi hala konuşuyoruz eskisiyle ama içimdeki sevgiyi bitirdim ve bu ilşkimin öyle olmaması için elimden geldiğince ağırdan alıyorum karşıma çıkan insanları sürekli deniyorum bi yalışında bırakıyorum eliyorum uzun zamandır peşimde biri vardı baştan çok gıcık olurdum bakışlarımla sinir oldugumu belli ederdim aylağın teki falan derdim umursamazdım çevremde begenilen bi kızım ve yaşadıgım yer semt olarak ufak oldugundan çalıştıgım yerde laf getirmemek açısından kimseye bakmaz gülmezdim bile zaten kuaförler erkekler tarafından hep merak edilen yer haline gelmiştir. sonra bu dediğim kişi bana facebooktan ulaştı ben hep tersledim hiç yüz vermedim buda benim tepkime göre davranıyordu numaramı falan istedi vermedim hep sorun çıkardım sonunda okuluma döneceğim zaman dedim ben gidiyorum işi bıraktım o sırada biri daha vardı benimle ilgilenen ortak arkadaşımız çok oldugu için evime falan bırakabiliyordu diğeride bunu gördü ve yanlış tanıdım seni falan dedi bana baştan demişti gerçekten sevdiğin biri yoksa konuşalım diye sonunda gideceğim zaman birden yanımda belirdi yürüdük konuştuk falan başından evlilik geçti mi sadece tahmin?? diye sordum şaşırdı ve evet dedi daha 24 yaşında hoşlanıyorum galiba ama aklımda çok soru işareti var ciddi bi beraberlğim olurmu nasıl olur tarzında
bilmiyorum kafam karışık sizlerede sormak istedim evlenip boşanmış biriyle 19 yaşında biri olarak bi ilişki ne kadar ileriye dönük olabilir??